Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aylıktan kesme cezası alan personel için basit bir hesaplama programı hazırladım. 2019 yılına ait Maaş, Yan Ödeme ve Taban aylık katsayılarını girdim. Memure ait bilgileri girerek oransal olarak Aylıktan Kesme Cezasına ait bordroyu düzenleyebilirsiniz.
Umarım faydalı olur..
Merhabalar, 42,15 TL günlük yevmiyesi olan Hakimin seminer için 12 günlük konaklama bedeline ilişkin fatura bedeli 1080 TL dir. ayrıca gidiş dönüş yol ücreti toplam 50 TL dir. Bu kişi 07-12-2-2020 tarihinde otele giriş, 19-12-2020 otelden çıkış yapmıştır. 07-12-2020 tarihi sabah saat 08:00 de...
Gerçekten ilginiz için çok teşekkür ederim. Temmuz ayında 43 vermişiz ama dediğiniz gibi Mayıs Haziran eksik kaldı. Elde düzenlenecek o zaman anladığım kadarıyla.
Maalesef terfi ekranın alt kısmında değişiklik bilgisi görünmüyor. 5510 sonrası. Söylediğiniz gibi manuel Excel de hesaplama yapacağız. İlginiz için çok teşekkür ederim.
Ön yüzde herhangi bir değişiklik yapılmadı ama temmuz ayında bu terfiyi girdiğimde ek gösterge seçmeyi atlamışım fakat bu ay içerisinde tekrar satır ekleyip düzeltme yaptım. Acaba aynı terfiden 2 satır olduğu için mi hesaplamadı. Malumunuz eski satır üzerinde sistem değişiklik yapmaya izin...