Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5434 tabi personele çalışma gün sayıları bildirilmediği için fhz 2021 ve 2022 yılları için fhz süresi bildirilmemiş, personel bildirimin yapılmasını istiyor. geriye dönük fhz bildiriminde İPC çıkıyor mu? ceza çıkıyorsa farklı bir alternatif var mı? ileride çok kafa ağrıtacak fhz ler.
aynen konuya hakim değiller,
Muhasebe Müdürlüğüne Tebliğ deki geçici maddeyi (
Geçiş hükmü
GEÇİCİ MADDE 1- (1) Bu Tebliğ, ilgili kamu idaresi açısından, Bakanlıkça uygulama zorunluluğu getirildiği ve gerekli bildirimin kamu idaresine yapıldığı tarihe kadar uygulanmaz.) gösterdim, kendi mys mi...
En son çıkan tebliğe göre Red - İade işlemlerini MYS den biz yapacağız sanırım, Muhasebe evraklarımı bu yüzden iade etti. Yapan arkadaş var mı yada nasıl yapılacağını bilen var mı? Engellilik indirimi kaynaklı vergiden iade edilmesi gerekiyor
aynen kişi memur olarak emekli oldu ama sgk çalışması fazla emekli maaşını sgk ödeyecek, işsonu tazminatına uymuyor, sgk ve emeklilik hizmetleri genel müdürlüğüne yazı yazmayı planlıyorum.
Eski tekel işçisi özelleştirmeden gelen personelim 4/C sözleşmeli personel iken 4/B sözleşmeli personel oldu.
2023 mayıs ayında da 4/A kadrolu memurluğa geçiş yaptı ve ağustos ayında emekli oldu.
Emeklilik işlemleri personel birimince emeklilik hizmetleri birimine gönderildi, personelin son 7...
Kariyer Kapısı kapsamında yaz stajı yapan öğrencilere öğrencilere 2023 yılında asgari ücret üzerinden ödeme yapılacak diye açıklama yapılmıştı, yönetmelikte değiştimi bilgisi olan yada resmi yazı gelen yer var mı?
Yazı v.s. geldi mi hiç hocam, şimdi ben ödeyeceğim ilçeler ödemeyecek aynı okuldaki öğrenciye farklı tutarlar yatırılıyor gidip cimere şikayet ediyorlar bu seferde
Deprem nedeniyle uzatılan yarıyıl tatil için stajyer öğrenci ücreti ödenecek mi, ben normal yarıyıl tatili için ödüyordum bu uzatılan iki hafta için ödenecek mi? birde öğrenci ücretleri ödenmesi için bir tarih var mı, satjdan sonra 15 gün içinde ödenir gibi teşekkürler
26/12/2022 tarihinde resen zorunlu emeklilik için ayrılışı yapılan 696 khk 4/b li personele katsayı farkı ödenir mi, peşin ödenen maaşı geri almıyoruz, şimdi kişinin aradaki farkını sgk dan alamayacak hak kyabı yaşanır mı?
696 khk 4-B personelin aralık ayında emeklilik için resen işten ayrılması yapıldı, kişi ayrılmamak için heyet raporu almıştı ama ayrılışını yaptık Mahkemeye vermeyi planlıyormuş, bu nedenle iş sonu tazminatı almak için dilekçe ve sgk hizmet dökümü ile sgk emeklilik edilmiştir yazısını istedim...
Emanetteki maaşını Bankadan diğer başka bankaya ait ibanına gönderirim ama bu sefer diğer personelin önünü alamam herkes yapmaya başlayacak, işin içinden çıkamadım, normalde haksız, ama iddiasını çürütmem lazım