ekush kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Üst Öğrenim Farkı Ödemesi

Teşekkür ederim Zahid Bey sayenizde hallettim. Konu çözüme kavuşmuştur.
  2. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Üst Öğrenim Farkı Ödemesi

Ömür Bey, acaba fark tutarları aşağıdaki hangi bölüme girmem gerekiyor? Ne kadar gireceğimi de bilmiyorum. Bu arada lise mezunuyken önlisans bitirmiş personel.
  3. Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük Üst Öğrenim Farkı Ödemesi

İyi günler, Bir personel üst öğrenimi bitirdiği için 14.02.2020 tarihinden itibaren üst öğrenim tazminati ödenmesi için yazı geldi ama ben unutarak 1 ay geç tazminat ödemeye başladım. Şuan personele 1 aylık geçmişe dönük üst öğrenim farkı ödemesi yapmam gerekiyor. Araştırdım ama bununla ilgili...
  4. Çözümlendi | Kilitli 14 Nisan'da işe başlayan 4/b'li Personelibn SSK Matrahı

Evet SSK matrahını prim tutarı olarak girmişim. Tavsiye ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Hayırlı akşamlar ve ramazanlar dilerim. Konu çözüme kavuştu.
  5. Çözümlendi | Kilitli 14 Nisan'da işe başlayan 4/b'li Personelibn SSK Matrahı

İyi akşamlar kolay gelsin, Bu ay maaşları yapıp gönderdikten sonra gelen 14 nisan tarihinde yeni 4bli bir personel başlayış yaptı. Maaşlar yattıktan sonra bu personele nisan ile birlikte mart ayından 1 günlük maaş yaptık. Şimdi bu personelin bildirge tutarına 32,47 tl gün kısmına 1 yazıyorum...
  6. Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden İşçi İçin Bu Haklar Verilir mi?

Ellerinize sağlık Tuğrul Bey konu çözüme kavuştu yardımlarınız için teşekkür ederim.
  7. Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden İşçi İçin Bu Haklar Verilir mi?

Çok teşekkür ederim Tuğrul Bey çok açıklayıcı oldu. Son birşey daha sorayım kusura bakmayın. İşçi istifa dilekçesini yazdı, şuan 4 hafta ihbar süresi bekliyor ama dilekçesinde haklarının ödenmesine dair bir şey yazmamış. Haklarını istediğine dair ek bir dilekçe mi yazması gerekiyor?
  8. Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden İşçi İçin Bu Haklar Verilir mi?

Evet başlangıç 5 Mayıs 2019 Tuğrul Bey, 2020 yılında da sadece 13 günlük tediye aldılar.
  9. Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden İşçi İçin Bu Haklar Verilir mi?

İyi günler kolay gelsin, Kurumumuzda geçen sene işkur alımı ile 4dli sürekli işçi olarak girip çalışan bir personel kpss ile memur olarak atandı. 5 Mayıs tarihinde tam 1 sene çalışmış oluyor ve yıllık izni hakediyor. 7 Mayıstaysa istifasını alıp ayrılıyor. Şimdi bu personel için: 1- Hakettiği...
  10. Çözümlendi | Kilitli 4B Askerlik Dönüşü SGK Giriş Bildirgesi Nasıl Yapılır?

Teşekkürler Tuğrul Bey söylediğiniz şekilde yaptım. Konu kapatılabilir çözüldü sayenizde.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4B Askerlik Dönüşü SGK Giriş Bildirgesi Nasıl Yapılır?

Yani işe giriş bildirgesi sekmesinden yeniden giriş yapmam gerekiyor. Anladım teşekkür ederim.
  12. Çözümlendi | Kilitli 4B Askerlik Dönüşü SGK Giriş Bildirgesi Nasıl Yapılır?

Merhaba, 4b li personellerden birisi uzun dönem askerlik sonucu dönüş yaptı. Personel askere giderken ben olmadığım için çıkış bildirgesini başka bir arkadaş yapmıştı. Şuan askerden dönen bu personeli SGKda nasıl başlatabilirim. Önceki ayrılış bildirgesini mi iptal etmem gerekiyor yoksa yeniden...
  13. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık Fiili Hizmet Hesaplaması

Konu çözüme kavuştu yardımlarınız için teşekkür ederim. Konu kapatılabilir.
  14. Çözümlendi | Kilitli 5434 Yıllık Fiili Hizmet Hesaplaması

Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu. Acaba 1 yıllık fiili hizmet çalışmasını nasıl bulabilirim ben 9 aydır Mutemetlik yapıyorum o yüzden hiç bilgim yok kusura bakmayın.
Geri
Üst Alt