emeraldee kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Yemek Muafiyeti

5,89 Olması gerekmiyor mu?
  2. Mutemet Arşivi Sözleşme bedeli belirtilmeyen durumlarda damga vergisi kesilir mi?

Aynen uygulama birliği olmayınca böyle sorunlar oluyor.Şu an hakediş yapılacak ve damga vergisi kesecek miyiz belli değil:)
  3. Mutemet Arşivi Sözleşme bedeli belirtilmeyen durumlarda damga vergisi kesilir mi?

önceden ihale bedeli örnek olarak:7.000.00 tl bunun üzerinden vergiler kesiliyordu.Ancak idarenin kararı bu yönde olduğu için yazılmasın dediler.
  4. Mutemet Arşivi Sözleşme bedeli belirtilmeyen durumlarda damga vergisi kesilir mi?

doğrudan hizmet alımı(doham) yöntemiyle yeni hizmet alım ihalesi yaptık sözleşmeye herhangi bir para yazılmadı
  5. Mutemet Arşivi Sözleşme bedeli belirtilmeyen durumlarda damga vergisi kesilir mi?

Herkese kolay gelsin yanlış yere yazdıysam kusura bakmayın.Sözleşme bedeli belirtilmeyen durumlarda damga vergisi kesilir mi?
  6. Mutemet Arşivi 2019 Yılı Asgari Geçim İndirim Tutarları

Rica ederim kolay gelsin:)
  7. Mutemet Arşivi 2019 Yılı Asgari Geçim İndirim Tutarları

Eş çalışmayan 4 çocuklu da agi oranı %90 demişsiniz tabloda ama en fazla %85 diye biliyorum.
  8. Mutemet Arşivi Mevlid Kandili

Hayırlı Kandiller.
  9. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi Maaş Hesaplama

Sözleşmede var o yüzden eklenmiş.Her ay eşi çalışmayan arkadaşlara veriliyor.
  10. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi Maaş Hesaplama

Evet günlük yemek bedeli 20 TL .Çalışılan fiili güne göre yemek parası verilİyor.
  11. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi Maaş Hesaplama

Hocam sitemizde olan maaş robotunda hesaplama yapmaya çalıştım ama şirketten gelen bordro ile maaş robotun da hesapladığım rakamlar birbirini tutmadı.Gün içinde bordroyu dediğiniz şekilde atmaya çalışırım.
  12. Çözümlendi | Kilitli 4/D Taşeron Daimi Sürekli İşçi Maaş Hesaplama

Hocam bu attığım bordro eski sözleşmeye ait bordur.Yeni sözleşmede asgari ücretin %44,5 fazlası yol:10 TL yemek:20 TL Sosyal yardım:60 TL eşi çalışmayan için Aile yardımı:251,68 TL.Yol ve yemek bedeli çalışılan fiili güne göre hesaplanıyor.Sendika kesintisi:97,85 TL.
Geri
Üst Alt