ERCANUMAY kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli KBS 4B Sözleşmeli Doğum Nedeniyle Ücretsiz İzinde Hangi Koda alınır

Üst kurumdan yazı dogum nedeni ile aylıksız izin onayı olarak geldi. Sözleşme fesih diye bi ibare yok. Benimde takıldığım nokta burası çıkış yapmadan eksik gün bildirmem gerekiyor gibi geliyor bana
  2. Çözümlendi | Kilitli KBS 4B Sözleşmeli Doğum Nedeniyle Ücretsiz İzinde Hangi Koda alınır

SGK işten çıkış kodu olarak 22-Diğer nedenler olarak mı çıkış yapmam gerek. Yoksa çıkış bildirgesi düzenlemeden prim gün sayısını 0 ve eksik gün nedenini ücretsiz izin dogum sebebi ile seçerek bildirgede göstermeye devam mı etmem gerekir.
  3. Çözümlendi | Kilitli KBS 4B Sözleşmeli Doğum Nedeniyle Ücretsiz İzinde Hangi Koda alınır

Doğun nedeni ile ücretsiz izne ayrılan pesonele GSS primi gönderilirmi acaba. Maliye kafamı karıştırdı gitmesi gerektiğini söylüyorlar.
  4. Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B Maaş Hesaplama Hataları

Başına böyle bir hata gelen varmı arkadaşlar.
  5. Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B sözleşmeli münferit maaş hesaplama hatası

sağolun hocam muhasebede görünüyormuş belge sorun çözüldü teşekkürler
  6. Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B sözleşmeli münferit maaş hesaplama hatası

denedim hocam muhasebe birimine gönder dediğim zaman şu hatayı veriyor " Aynı belge numarasına sahip bir ödeme kaydı daha önceden eklenmiş olduğundan işlem gerçekleştirilemez. Belge No: MAAS-2018-984531"
  7. Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B sözleşmeli münferit maaş hesaplama hatası

mrb arkadaşlar kolay gelsin 4/b açıktan atama personel 15/09/2018 başladı. açıktan atama eylül maaşını tam yapmaya çalışıyorum ödeme emri alırken hata mesajı veriyor. neyi eksik veya yanlış yapıyorum
  8. Çözümlendi | Kilitli GEÇMİŞE DÖNÜK 4/B FİİLİ HİZMET

Öncelikle slmlar ve tşkler. 4/b bildirgelerini kesenek bilgi sistemindenmi yapmam gerekiyor. Yoksa E-Bildirge üzerindenmi
  9. Çözümlendi | Kilitli GEÇMİŞE DÖNÜK 4/B FİİLİ HİZMET

2016 VE 2017 YILLARINA AİT 4/B PERSONELE FİİLİ HİZMET YAPMAM GEREKİYOR. YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM.TŞK.
  10. Mutemet Arşivi geçmişe dönük 4b li personelin fiili hizmet zammı

sorunu çöze bildinizmi acaba sorunu çöze bildinizmi acaba aynı sıkıntı bende de var
Geri
Üst Alt