ergun_inci kullanıcısının son içeriği

1. ergun_inci

Çözümlendi | Kilitli 8 Yıllık Kademe İlerlemesinin unutulması ceza işlenirmi?

Bu soru benim beynimi yaktı. 25 Şubat 2020 de 5/1 inden 5/2 sine terfi etmiş, takip eden aybaşı Mart 2020, zaten Mart 2020 de de 5/3 üne terfi etmiş ve KBS ye girilmiş, burada terfi farkı zaten verilmiş😇 Ben mi yanlış anlıyorum acaba??? KBS’de 5/2 görünse ne olur, görünmese ne olur??? Aklımda...
  2. ergun_inci

Mutemet Arşivi 696 KHK işçilerin yeni toplu sözleşmeye geçiş mali ve sosyal haklar

Emniyet genel Müdürlüğü’nün yapmış olduğu işletme toplu iş sözleşmesi 28 Şubat 2021 tarihinde biteceğinden 01.11.2020-28.02.2021 tarihleri arasındaki 120 gün için 20 gün ikramiye hakediyorlar. Bilgilerinize.
  3. ergun_inci

Çözümlendi | Kilitli fiili hizmet yükleme sorunu

Kesenek bilgi sistemine göre Bildirgeyi gönderin, bordroyu buna göre ayarlayıp MYS‘ den Manuel ödeme emri kesmeniz gerekir.
  4. ergun_inci

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşının ( katsayı farkı) hangi kurum yapması zorunludur

Geldiği kurumdan düzenlenen Personel nakil ilmuhaberin de 14 günlük maaş farkı ile ilgili bir ibare (kurumumuzca ödenecektir/ödenmemiştir) düşülmesi gerekirdi. Geldiği kurumdan teyit edip ödenmesi gerekir. Ödeme tarihinin güncel olması halinde ceza gelmez.
  5. ergun_inci

Çözümlendi | Kilitli Polis maaşı ile memur maaş bordo farkı

Gösterge ve ek gösterge aylığı vermişsiniz, 68/b mi uygulandı acaba. Gösterge ve ek gösterge aylığı vermişsiniz, 68/b mi uygulandı acaba.
  6. ergun_inci

Mutemet Arşivi 2020 yılı asgari ücrete Göre Taşeron İşçilere ait Zam Oran ve Miktarı

Taşerondan geçen işçilere %4 zamlı olarak Günlük 102,02-TL den ödeme yapacağız.
  7. ergun_inci

DUYURU 2019 Yıl Sonu İşlemleri Genelgesi

2019 yılı merkezi yönetim bütçe uygulama genelgesi yayımlandı. 23 Aralık evrak tesliminde son gün, herkese kolay gelsin.
  8. ergun_inci

Çözümlendi | Kilitli Ayın 12 sinde işe başlayan aile yardımı hakkında yardım

15 Haziran 2019 maaşında verilen aile yardımı yanında 10 puanlık Asgari Geçim İndiriminin de iadesi gerekir.
  9. ergun_inci

Çözümlendi | Kilitli maaş inceleme

AGİ tutarına göre anladığım eşi çalışıyor ve iki çocuğu var. Yemek yardımı günlük 7,54 TL Taşıt yardımı günlük 5,60 TL olarak hesap yapılmış. Yemek yardımı 21 gün üzerinden verilmiş ancak 18 günlük muafiyet uygulanmış gibi görünüyor.
  10. ergun_inci

Çözümlendi | Kilitli harcama onayı ve ödeme emri görüntülenemiyor

Mustafa bey sorun internet paketinizde. Daha önce bizim kurumda da benim başıma aynı şey geldi. Evde çalışıyorum hepsi görüntüleniyordu ama işyerinde görüntüleyemiyordum. Kurumunuz TTNET kullanıyorsa Güvenli aile paketini iptal ettirin. Ben bir hafta sorunu aradım, modem bile değiştirdim ama...
  11. ergun_inci

Programlar Sürekli İşçi Maaş Programı (Access Tabanlı)

Yemek yardımı istisna tutarı olan 5,12 TL ve üzerinde ise sorun olmaz, ancak TİS hükümlerine göre 5,00 TL, sorun burada. Çocuk yardımı da aynı, TİS hükümlerine göre çocuk başına 25 TL, üç çocuk 75 tl, 2 çocuk yardımı istisna tutarı verilen çocuk yardımından fazla. Maksimum 75 TL istisna...
  12. ergun_inci

istisna tutarları ödeme tutarlarından fazla olduğu için sorun var. İstisna tutarlarının hakediş tutarlarını geçmemesi gerekir. Geçciği takdirde SGK Matrahı eksik olur ve eksik prim keser. Hakediş tutarı istisna tutarını geçmediği durumlarda Maksimum hakediş tutarı kadar istisna uygulaması...
  13. ergun_inci

H.Tuğrul SÜMER, hocam bu konuda sizin görüşünüz nedir?
  14. ergun_inci

Sayın adminlerim görüşlerinizi alabilirmiyim.
Geri
Üst Alt