Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet geldigi birimdeki daire baskanliginida aradim onlarda hic bir bilgi yok sadece mutemetin bu konuyu bildigini ve sadece onda sifre oldugunu soyledirler.Dusunun kbs ye yeni gecmisler subat ayinda ve mutemetin dedigi su nasil olsa bizim istifa girdigimiz personel bir yil sonra otomatik kbsden...
Hocam ya ben hergun deniyorum ama yok acaba size gelen merkezi butceden mi aliyordu maasini .Cunku geldigi kurumdan doner sermayeden maas aliyorsa yeni giris yapilabilir tabi.Ama geldigi kurumda da ozel buttceli mi idi acaba ??
İste bu kurum mal mudurluklerine bagli degil yoksa coktan cozulurdu kendi strateji baskanliklarina bagli muhesebe birimleri ama bende anlamadim maliyeye cagri acildiginda neden duzeltilmedi genel sorumlu onlar
Kesinlikle agritiyor zaten ama iste mudurumuze anlatamiyoruz saglik bakanligi cok sıkintili surecleri var.bir daha cagri acip duzeltmelerini isteyecegim.olmadi suc duyurusunda bulunacagiz elbet ama bu sistemin sadece naklen atamaya acik olmasi buyuk sikinti maliyenin buna cozum bulmasi lazim...
Yok mehmet hocam alamadik kbs den halen bakanlik topu bize atti resmen tikanip kaldik.Yani daha once hic karsilasmadik ta boyle bir olayla.Merak ettigimiz yada cozemedegimiz kısım şu bu personel o kurumda istifa kodunda iken ben aciktan atama ile almaya calistim,personelin bilgileri o kurumda...
Arkadaslar bilen biri yardim edebilirmi acaba simdi biz bu personeli aciktan atama ile kendimize cektigimizde bu personel halen geldigi kurumda gozukuyor.istifa kodu girilen personelin halen orda olmasini anlamadik.
Bakanliga bildirdim ama bakanliktan donus yok bize zaten saglik bakanligi zor donus yapiyor ama simdi bizde ckys sistemi diye bir sistem var ismi ckys ye dusen kisi bir sikintisi olmadigi anlamina gelir bizede personeli baslatmak dusuyor.Baslattik bizde ama kbs de sikinti yasiyoruz simdi...
Mehmet hocam gelen personel sozlesmeliden sozlesmeliye gectigi icin geldigi kurum 1yillik kbs de istifa olarak tutacak bu personeli ondan sonra naklen gecmeye alacak.Yani bakanlikta atamasini yapmis bu personelin artik bir yil cozum bulunmazsa manuel halledecegiz maasini
İste kurum zaten yeni personel bizde baslamasinndiye bunu yapiyor.Size soyle bir soru sorayim maasini surekli manuel girip islem yaparsam sikinti yasarmiyim yada maasi elden verirsek sikinti yasarmiyiz..Kusura bakmayin ilk defa basimiza geldi o yuzden yardima ihtiyacimiz var