existence88 kullanıcısının son içeriği

1. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Evet öyleymiş... Sağ olsunlar yazı bize gelmedi. Sadece Valiliklere yollamışlar.
  2. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Göç İdaresi de aynı mı? Genel Müdürlükten neden yazı gelmedi bununla ilgili eğer öyleyse anlamadık.
  3. Mutemet Arşivi 696 Khk Kapsamındaki İşçilerin İş Kolları Güncellemesi

Bize de Genel Müdürlükten nace kodu bildirilmedi. 3 farklı işyerimiz var 696 Khk kapsamında. Bu işleri ne diye paldır küldür yaparlar ki hiç anlamıyorum.
  4. Çözümlendi | Kilitli İl dışı geçici görevlendirme

Ne yazık ki bulamadık. Konu, kurumlar arası kadar net değil.
  5. Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

Arkadaşlar giriliyor. Prim kullanıcı adı ile karıştırmışım. Beynim yanmış. Sizleri de meşgul ettim.
  6. Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

4 Farklı tarayıcı ve cepten denedim. Hepsi aynı hata. Siz girebiliyor musunuz acaba? 1599652758 Ayrıca wifi kapatıp telefonun interneti ile de denedim. Giremiyorum.
  7. Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

Sabah 10'dan beri giremiyorum. "Error Page Exception" diye bir hata veriyor. Başka bilgisayardan da deniyorum olmuyor.
  8. Çözümlendi | Kilitli 4-C Memur Tescil İşlemleri

https://uyg.sgk.gov.tr/Sigortali_Tescil4c_Web/ Arkadaşlar iyi çalışmalar. Tescil işlemlerine girilmiyor. Sizde de aynı problem var mı? Sistemsel bir sıkıntı var sanırım. Ankara'dan açan yok telefonları.
  9. Çözümlendi | Kilitli İl dışı geçici görevlendirmelerde yetkili amir kimdir?

Arkadaşlar il dışı geçici görevlendirmelerde yetkili amir kimdir? Valilik m? Bakanlık mı? İl İdaresi Kanunu Madde 8/C, Vali'nin il içi geçici görevlendirmesinden bahsediyor. Bu hususa mevzuat yönünden daha hakim bir arkadaş varsa yardımcı olabilir mi?
  10. Çözümlendi | Kilitli İl dışı geçici görevlendirme

Arkadaşlar düz ve branş memurlarının (vhki, memur, sosyolog, tercüman) valilik personeli denmesi ile uzman, uzman yardımcılarının bakanlık personeli denmesindeki kasıt tam olarak nedir? Sorum bununla bağlantı olacak çünkü. Valilik makamı oluru ile bu düz kategorisine giren memurları il dışı...
  11. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzindeki Personelin Terfisi

Evet 5434'de böyle bir kesenek hatası denk gelmişti zaten. O zaman 5510 kişi göreve başladığında tekrar terfi girişini yapalım. En akılcı çözüm bu olacak.
  12. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Şimdi işlem yapıldığı için silmezler. Silseler de ben tekrar yapmam halinde zaten bildirim tarihini geçeceğim ceza bu sefer kanuni dayanağı tam olacak. Hali hazırda ödeme tarihini sehven yanlış girdiğim için son bildirim tarihi de geçmiş oldu. Zaten 14 günlük farkı 15 Haziranda nasıl ödeyim :D...
  13. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzindeki Personelin Terfisi

Zaten öyle yapmışım baktım terfi duruyor. Sildim sandım ama silmemişim. Terfiyi girip sonra tekrar aylıksız izin daha mantıklı dediğiniz gibi.
  14. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız İzindeki Personelin Terfisi

Aynen öyle. Ben de terfi yaptım. Onaya göndermeden önce kontrol ediyorum. Kişiye maaş çıkardığını fark edince terfiyi silip eski hale getirdim.
  15. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Fark Bildirgesine SGK cezası

Üç defa sehven yazdım. Belirli bir süresi var mı diye soracağım ama değişiyordur muhtemelen.
Geri
Üst Alt