Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İkramiyeler peşin alınıyor evet ama geçen yılki zaten temmuz-aralık arasındaki dönem içindi. Ocak ayında verdik 6 aylık peşin. Bu ay verdiğimiz aralık ayına kadar olan dönem için geçerli
2 tane başladı. bir tanesi 10.05.2019 diğeri 20.05.2019 tarihinde başladı. O zaman Hesaplayıp ona göre ödeme yapacağım. Küsüratlı mı ödemeliyim yoksa yuvarlayıp mı?
Açıktan atanan işçilerin tediyelerini nasıl yapıyoruz. 31.05.2019 tarihli ödenecek tediyeyi tam olarak mı veriyoruz. Yoksa çalıştığı gün kadar mı sadece. Ödemelerini nasıl yapıyoruz. Genel Bütçeden mi maaş gibi yoksa dönerden mi? Genelden ödenecekse bütçeleri falan hangisini seçiyoruz
Anladım Teşekkürler. İlk iki madde tamam. Yani şuan ben çıkışını yapıyorum. Aynı normal maaş ve bildirge zamanında normal olarak yapıyorum her şeyi. Yani maaş ve e-bildirgesini şuan erken olarak yapmıyorum
Sürekli İşçimiz istifa vererek işten ayrıldı. ayrılış tarihi 28.09.2018. Ben nasıl Bir yol izlemeliyim. Bu güne kadar çalıştığının maaşını yapacağım. Yalnız SGK çıkışını ve bildirgesini nasıl yapmalıyım. Şuan SGK dan çıkarsam maaş ve bildirge yapılabilir mi? Yada çıkışını vermeyip bildirgeden...
merhabalar kolay gelsin. Kırklareli ilinde görev yapmaktayım. Bugün Müdürlükten haber geldi 6.5 günlük tediye ödemesi yapacaksınız dendi. Açıklamaları ise tediye 2 kerede ödenir. Bu 6.5 gün haziranda verilenin tamamlanması. Aralık ayında verilecek olanda 6.5 gün verilmesi istendi. Yani kısaca...