gkansssoylu kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli eğitim öğretim ödeneği

kadrolu öğretmenlerin eğitim öğretim ödeneği hangi sırayla nasıl yapılacak acaba.forumda böyle bir bilgi bulamadım. yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden teşekkürler
  2. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Girişinde Y1720 Hata Kod Uyarı

ocak 2019 dan temmuza kadar geçmişe dönük terfi yaptım yani normal mi işe devam mı etmem gerekiyor
  3. Çözümlendi | Kilitli Kesenek Girişinde Y1720 Hata Kod Uyarı

bir kaç ay geriye dönük terfi yapmıştım.böyle bir uyarı normal mi ne yapmam gerekiyor
  4. Çözümlendi | Kilitli Ücretli öğretmen maaşı DYK

dyk kursuna gelen ücretli öğretmenimizin maaşını yapacam ama forumdan bulduğum aşağıdaki sayfayı açamıyorum.bana güncel ve %100 artırımlı bir program gönderebilir misiniz acaba .teşekkürler
  5. Çözümlendi | Kilitli kbs aylıksız izin dönüşü

sözleşmeli öğretmen ilk atama ile geldiğinde kıst yaparken tarih ve gün girmiştim kendisi hesaplamıştı.aylıksız izin d sözleşmeli öğretmen ilk atama ile geldiğinde kıst yaparken tarih ve gün girmiştim kendisi hesaplamıştı ne güzel.aylıksız izin dönüşü için böyle bir şey yok herhalde. münferit...
  6. Çözümlendi | Kilitli kbs aylıksız izin dönüşü

Zahid bey , peki kıst maaşı şimdi mi yapacam yoksa maaşla birlikte mi olacak
  7. Çözümlendi | Kilitli kbs aylıksız izin dönüşü

bir öğretmenimiz aylıksız izin(gssp kesilir) dönüşü 23.07.2019 da göreve başladı. şimdi hangi kodu seçmem gerekir ve kıst maaşı nerden yapacam acaba.teşekkürler saygılar
  8. Çözümlendi | Kilitli e bildirge ile öeb arasındaki sgk tutarsızlığı

ücretli maaşını hesapladığım programın birinde hata varmış.sonradan fark ettim. bu haliyle maliyeye gönderdim.para yattı. şimdi e bildirgeyi yaparken öeb ile bildirge arasında 40 tl kadar bir fark oluyor. sgk tutarı öeb de 173 lira; bildirgede 214 lira. peki bildirgede pek tutarını düşük yazıp...
  9. Çözümlendi | Kilitli 5 adet emsan verinin kesenek girişi

resimlerdeki gibi terfisi yapılmış olan arkadaşın kıst terfi keseneğini hangi aya girmem gerekiyor acaba
  10. Çözümlendi | Kilitli 5 adet emsan verinin kesenek girişi

resimlerdeki gibi terfisi yapılmış olan arkadaşın kıst terfi keseneğini hangi aya girmem gerekiyor acaba
  11. Çözümlendi | Kilitli 5 adet emsan verinin kesenek girişi

Günaydınlar,hayırlı cumalar. Emsan verilere tıklayınca 5434 kanun, 5510 kanun, katsayı, kıst terfi , aylıksız izin olmak üzere 5 adet emsan veri çıkıyor.bunların beşinin birden kesenek girişi nasıl olacak acaba.şimdiden teşekkürler kolay gelsin
  12. Editörün Seçimi KBS 4B Sözleşmeli 14 Günlük Fark Hesaplama Ekran Görüntüleri

sayın hocam ücret hesaplama ekranı bende gelmiyor.genel bir sıkıntı mı var yoksa
  13. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark sonrası kesenek

Gökhan Bey sözleşmelilerin 14 günlük farkı e bildirgeye nasıl işleyecez acaba.aslen öğretmenim ve bu iş bana kaldığı için çok da bilgim yok açıkcası.ilginiz için teşekkür ederim
  14. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark sonrası kesenek

teşekkür ederim Gökhan Bey ALLAH kolaylık versin
  15. Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark sonrası kesenek

ben maaş keseneğini de yapmadım henüz.farkları da yaptıktan sonra maaş ve farkın keseneğini tek şekilde asıl olarak gönderebiliyor muyum. en azından bunu da öğrenmiş olayım
Geri
Üst Alt