gül aşık kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli İşçinin Yapmış Olduğu Doğum Borçlanması Kıdem Tazminatı Ödeme Hesabına Eklenirmi?

İşçinin yapmış olduğu doğum borçlanması kıdem tazminatı ödeme hesabına eklenirmi?
  2. Çözümlendi | Kilitli 929 Sayılı Kanuna Tabi Uzman Tabip Albay 1.Derecede Ek Göstergesi Kaç Acaba?

926 sayılı kanuna tabi Uzman Tabip Albay 1.derecede ek göstergesi kaç acaba?
  3. Mutemet Arşivi Tıp Fakültesi 4.Sınıf Öğrencisi.6.Sınıf Da Asgari Ücret Almayıp Kendi Diyetisyen Maaşını Alabilirmi?

Kişi 657 diyetisyen kadrosunda,aynı zamanda Tıp fakültesi 4.sınıf öğrencisi.6.sınıf da asgari ücret almayıp kendi diyetisyen maaşını alabilirmi.kadrosu şehir hastanesinde,üniversite hastanesinde intörn.
  4. Çözümlendi | Kilitli Tekni̇syen Özel Hi̇zmet Ve Yan Ödeme

kişi Teknisyen ünvanında,Mes.L./Tek.Öğr. olarak mezunu,üzerine 2 yıl elektrik mezunu.Kişi 1/4 derecede.ek gösterge,özel hizmet ve yan ödemesi ne olur acaba??
  5. Mutemet Arşivi İş Sağlığı Güvenlik Uzmanı Ücret Ödeme İşlemleri

Grupta konuşulmuş ama ben anlamadım tam olarak,bize de geçici görevle gelen iş sağlığı güvenliği uzmanı ağustos 2024 ayı için 80 saatlik ilave ödeme istiyor,ödeme yapılırmı??
  6. Mutemet Arşivi 4/B Personelin 2021 Ile 2018 Arası Sağlık Bakanlığı İdari Büro Görevlisi Sözleşme Tablosu

2021 ile 2018 arası Sağlık Bakanlığı İdari Büro görevlisi sözleşme tablosuna ihtiyacım var.
  7. Çözümlendi | Kilitli Teknik Hizmetler Sınıfı Ek Gösterge

Kolay gelsin.Kişi önlisans motor mezunu, lisans da kamu yönetimi bitirmiş.derecesi 1/4 bu kişinin ek göstergesi 3600 mü yoksa 2800 mü.Yeni ek gösterge cetvelinde Sadece sağlık hizmetlerinde alan dışı var ama Teknikte öyle bir durum yok sanki.
  8. Çözümlendi | Kilitli Kreşde Çalışan Personel Maaşı

Bizim hastaneye bağlı kreş açıldı.Tüzel özel kuruluş şeklinde.Ayrı bütçesi ve geliri var.Bizim İdari Mali işler müdürü çalışan kişilerin maaşlarınıda sen yap dedi.Asgari ücretin %10 fazlası+yol ücreti.Sormak istediğim sizin çalıştığınız hastanelerdeki kreşlerde çalışan personellerin maaşını siz...
  9. Çözümlendi | Kilitli Gi̇yi̇m Yardımı Emekli Olan Personele Ödenirmi

Size bi sorum var kafama takıldı.düşüncenizi merak ediyorum.Ben giyim yardımını EYLÜL ayında ödedim.Ödediğim aydan önceki aylarda emekli olan ve istifa eden personeller var.Sizce bunlara da giyim yardımı ödemelimiyim.Giyim yardımı ile ilgili bi yazıda 1/4 ünden az ise verilmez diyor.Ozman bunlar...
  10. !~DİKKAT~! Kesenek Prim İade Sisteminde Kurum Vergi Numarasının Pasif Durumunun Çözümü

Teşekkürler bende yazı yazdım ve düzeldi.iade işlemini yapabiliyorum artık.
  11. Çözümlendi | Kilitli Tugay Komutanlığına Gi̇den Doktor Fazla Mesai̇si̇

Doktor resen görevlendirme ile tugay komutanlığına görevlendirilmiş.orda tek doktor olarak çalışmış.dönüşte fazla mesai puantajı getirdi kurumua.Bu kişiye fazla mesai ödenir mi?tek hekim kendisi orda.
Geri
Üst Alt