Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba;
ÇKYS kişi kartında Kümülatif Asgari Ücret İstisna 96.412.,92. Haziran ayı vergi matrahı farklar eklenmeden 32.861,84. Yıllık Vergi Matrahı 267.860,46 çıkıyor.
Dün kurumun toplantısı vardı. Cevap yazamadım. Kusura bakmayın
2721,07 çıktı istisna. Eski 4/d'li işçiler. Görüş yazısına göre ben 2024'te ödeneceği için 2023 Aralık 14-17 günü ÇKYS sisteminde 2024 yılında ödenecek diye işaretlemiştim. Bana göre olması gereken de budur. Ondan kaynaklanabilir. Ama bana dediler onla alakalı değil sen yanlış yapmışsın...
Merhaba arkadaşlar
4/d işçi 2024 yılı haziran ayı maaşında vergi istisnam değişti. Başka kurumlarda 2550,32 olarak görünüyor. Anladığım kadarıyla farklılığın nedeni de 2023 aralık ayı maaşı 2024 yılında ödendiğinden 2023 aralık ayı vergi istisnası da haziran ayına eklenmesinden kaynaklanıyor...
Arkadaşlar taşerondan kadroya geçen işçilerin raporlarını bir önceki ayın 01-30 arasında baz alıp ona göre bildirge yapsak olur mu SGK dan ceza gelir mi?SGK raporun tarihi değil gün sayısına bakıyor diyorlar.