GURBET CAN kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 4/D Işçi Temmuz Maaş Vergi Istisnası Neden Düşük Çıktı?

Merhaba; ÇKYS kişi kartında Kümülatif Asgari Ücret İstisna 96.412.,92. Haziran ayı vergi matrahı farklar eklenmeden 32.861,84. Yıllık Vergi Matrahı 267.860,46 çıkıyor. Dün kurumun toplantısı vardı. Cevap yazamadım. Kusura bakmayın
  2. Çözümlendi | Kilitli 4/D Işçi Temmuz Maaş Vergi Istisnası Neden Düşük Çıktı?

2721,07 çıktı istisna. Eski 4/d'li işçiler. Görüş yazısına göre ben 2024'te ödeneceği için 2023 Aralık 14-17 günü ÇKYS sisteminde 2024 yılında ödenecek diye işaretlemiştim. Bana göre olması gereken de budur. Ondan kaynaklanabilir. Ama bana dediler onla alakalı değil sen yanlış yapmışsın...
  3. Çözümlendi | Kilitli 4/D Işçi Temmuz Maaş Vergi Istisnası Neden Düşük Çıktı?

Teşekkür ederim. Pazartesi sabah yazabilirseniz çok iyi olur.
  4. Çözümlendi | Kilitli 4/D Işçi Temmuz Maaş Vergi Istisnası Neden Düşük Çıktı?

Merhaba arkadaşlar 4/d işçi 2024 yılı haziran ayı maaşında vergi istisnam değişti. Başka kurumlarda 2550,32 olarak görünüyor. Anladığım kadarıyla farklılığın nedeni de 2023 aralık ayı maaşı 2024 yılında ödendiğinden 2023 aralık ayı vergi istisnası da haziran ayına eklenmesinden kaynaklanıyor...
  5. Editörün Seçimi Sürekli İşçi Tediye Ödemesi

ÇKYS de Tediye hesaplarken AGİ uygulayacakmıyız
  6. Çözümlendi | Kilitli Aylık prim belgesi forum düzenleme

Arkadaşlar taşerondan kadroya geçen işçilerin raporlarını bir önceki ayın 01-30 arasında baz alıp ona göre bildirge yapsak olur mu SGK dan ceza gelir mi?SGK raporun tarihi değil gün sayısına bakıyor diyorlar.
  7. Çözümlendi | Kilitli Vizite G. Sis ve E Bildirge

ÇKYS de işçi 6 gün rapor alırsa çalışma günü 26- SGK günü 30- mu olur yoksa SGK günü 28 mi olur
  8. Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Teşekkürler. Bende aşağıdaki dosyada nasıl hesaplanacağını buldum.
  9. Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Hayır. Kadroya geçme süreci bazı nedenlerle uzun sürdü
  10. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Evet kesilecekmiş. Teşekkürler
  11. Çözümlendi | Kilitli Tediye Sorunları

Arkadaşlar 21 mayısta işe başlayan işçiye tediye kaç günlük verilir ve nasıl hesaplanır
  12. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Aşağıdaki foto da yazıyor
  13. Çözümlendi | Kilitli Taşeron tediye

Bilgileriniz için çok teşekkürler
Geri
Üst Alt