Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikle kişiyi BES sistemine kaydetmeniz gerekiyor sisteme kaydettiğiniz işyeri numarasından giriş yapıp tahsil kısmına girip oradan şablon indirin gerekli yerleri doldurduktan sonra yükleme yapın sonrasında kontrol edin o kadar.
Kaç taksit yapılacağını idare olur verdikten sonra yapabilirsiniz yalnız taksitlendirmede de faiz alınır. mal müdürlüğüne yazı yazıp kişi borcunu taksitlendirme yaptıra bilirsiniz...Maaş almadığı için mal müdürlüğünün hesap numarasına havale edebilir onlarda taksit tutarından düşüm yaparlar...
Geçen sene benimde başıma geldi kişi borcu açtım dört doktora çok mücadele ettim mal müdürlüğüne kanun maddelerini yazarak yazı yazdım başka uzmanlarla da görüştüm evet dediğiniz gibi olması gerekiyor borcun kişiye tebliğ tarihinden itibaren faizin başlar denmesine rağmen birde üstelik mal...
Üstadım kurum vergi numarasını verme ihtimaliniz var mı? Vergi dairesindeki arkadaş nasıl yapıldığını öğrenmek istiyor.Kendi sistemlerinden sorgulayıp bakacak..
Mal müdürlüğü borcun doğduğu tarihten itibaren faiz işleyeceğini Fazla veya Yersiz Ödemelerin Tahsiline ilişkin mevzuatın kendilerini bağlamadığını,Yönetmeliğin Sosyal Güvenlik Kurumunu bağladığını belirttiler.Gelirler idaresi mevzuatı olmadığını bu sebeple,borcun doğduğu tarihten itibaren...
Hastanemizde maaşlarında bir seneden beri sabit oranlarında yaptığımız hata nedeniyle fazla ödeme yapılan 5 Uzm.Dr'un kişi borçlarını borcun doğduğu tarih itibariyle faiziyle birlikte hesaplayıp kendilerine de borcu tebliğ ettikten sonra mal müdürlüğüne dört taksit olacak şekilde kişi borcu...
Dediğiniz gibi yanlış girdik herhalde otokontrol yapmamız gerekirdi.Zam uygulandığı zaman manuel bordroyla teyit ederdim maaşları ilkkez yapmadık iş yükünü artırdık. Katsayı farklarda dahil, taslak kişi borcu tablosu oluşturdum.Vergi matrahlarına göre kesintilerini yaptık.
Geçen sene sabitlerin maaşa yansımasından itibaren beş uzman doktorumuzun diğer tazminat oranlarını sadece 335 aktarılmış 375 katsayı oranları aktarılmaması bizimde gözden kaçırmamız sebebiyle 10.616,92 TL brüt olaması gerekirken 14.584,99 TL üzerinden hesaplama yapılmış..Dolayısıyla bir...
Mal müdürlüğüyle görüşün onlar kalemlerinden emanetlerde ki eksik olan kuruş farkını tamamlarlar..Bir sonradaki ay da iki kuruş fazla yaparsanız..Ödeme emriyle uğraşmanıza gerek yok..