Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin : 11 Eylül 2025'de göreve başlayan 4 personelin kıst maaşlarını yapmaya unutmuşuz bordro yaptım kıst maaşları için keseneklerini bildirirken ek dönem Geçmişe Dönük Maaş ait bildirim seçtiğimde bir personel için uyarı verdi. Maaş ödeme dönemi değişen personelin ilk aya ait...
Öncelikle kişiyi BES sistemine kaydetmeniz gerekiyor sisteme kaydettiğiniz işyeri numarasından giriş yapıp tahsil kısmına girip oradan şablon indirin gerekli yerleri doldurduktan sonra yükleme yapın sonrasında kontrol edin o kadar.
Kaç taksit yapılacağını idare olur verdikten sonra yapabilirsiniz yalnız taksitlendirmede de faiz alınır. mal müdürlüğüne yazı yazıp kişi borcunu taksitlendirme yaptıra bilirsiniz...Maaş almadığı için mal müdürlüğünün hesap numarasına havale edebilir onlarda taksit tutarından düşüm yaparlar...
Geçen sene benimde başıma geldi kişi borcu açtım dört doktora çok mücadele ettim mal müdürlüğüne kanun maddelerini yazarak yazı yazdım başka uzmanlarla da görüştüm evet dediğiniz gibi olması gerekiyor borcun kişiye tebliğ tarihinden itibaren faizin başlar denmesine rağmen birde üstelik mal...
Üstadım kurum vergi numarasını verme ihtimaliniz var mı? Vergi dairesindeki arkadaş nasıl yapıldığını öğrenmek istiyor.Kendi sistemlerinden sorgulayıp bakacak..
Mal müdürlüğü borcun doğduğu tarihten itibaren faiz işleyeceğini Fazla veya Yersiz Ödemelerin Tahsiline ilişkin mevzuatın kendilerini bağlamadığını,Yönetmeliğin Sosyal Güvenlik Kurumunu bağladığını belirttiler.Gelirler idaresi mevzuatı olmadığını bu sebeple,borcun doğduğu tarihten itibaren...