Hakan MISIRCI kullanıcısının son içeriği

1. Hakan MISIRCI

Konu Çözüldü Tus Yapan Doktorun Fiili Hizmet Ödemesi

Yasin Hocamın dediği gibi üniversiteye yazı yazın onlar cvb olarak her ay yazıyla puantajını size gönderir ona göre yaparsanız..
  2. Hakan MISIRCI

Programlar 5434-5510-4B Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı

Programı kulanı yorum elinize sağlık fakat Temmuz katsayılarını güncelleyemiyorum neden olabilir?
  3. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Ayın 15 Inden Sonra Yapılan Münferit Ödemeler Ve Kbs Dışı Personel Maaşlarından Kesilen Bes Bildirimleri Nasıl Yapılır?

Öncelikle kişiyi BES sistemine kaydetmeniz gerekiyor sisteme kaydettiğiniz işyeri numarasından giriş yapıp tahsil kısmına girip oradan şablon indirin gerekli yerleri doldurduktan sonra yükleme yapın sonrasında kontrol edin o kadar.
  4. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcuna Taksitlendirme Yapılabiliyor Mu?

Kaç taksit yapılacağını idare olur verdikten sonra yapabilirsiniz yalnız taksitlendirmede de faiz alınır. mal müdürlüğüne yazı yazıp kişi borcunu taksitlendirme yaptıra bilirsiniz...Maaş almadığı için mal müdürlüğünün hesap numarasına havale edebilir onlarda taksit tutarından düşüm yaparlar...
  5. Hakan MISIRCI

Tartışma Kişilerden Alacaklarda Faiz Başlangıcı

Geçen sene benimde başıma geldi kişi borcu açtım dört doktora çok mücadele ettim mal müdürlüğüne kanun maddelerini yazarak yazı yazdım başka uzmanlarla da görüştüm evet dediğiniz gibi olması gerekiyor borcun kişiye tebliğ tarihinden itibaren faizin başlar denmesine rağmen birde üstelik mal...
  6. Hakan MISIRCI

!~DİKKAT~! Kesenek Prim İade Sisteminde Kurum Vergi Numarasının Pasif Durumunun Çözümü

Üstadım kurum vergi numarasını verme ihtimaliniz var mı? Vergi dairesindeki arkadaş nasıl yapıldığını öğrenmek istiyor.Kendi sistemlerinden sorgulayıp bakacak..
  7. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kişi Borcuna Ait Faizin Itirazı Halinde Işlemler

Mal müdürlüğü borcun doğduğu tarihten itibaren faiz işleyeceğini Fazla veya Yersiz Ödemelerin Tahsiline ilişkin mevzuatın kendilerini bağlamadığını,Yönetmeliğin Sosyal Güvenlik Kurumunu bağladığını belirttiler.Gelirler idaresi mevzuatı olmadığını bu sebeple,borcun doğduğu tarihten itibaren...
  8. Hakan MISIRCI

Açıkçası benim de kafam karıştı..Yarın Mal mūdūrlūğūyle bu konu hakkında iyi bir istişare yapmam lazm..
  9. Hakan MISIRCI

Yasin Hocam faiz ilgiliye tebliğ tarihi derken..Eylül 2022 tarihinden itibaren faiz alınmaz mı demek istiyorsunuz...
  10. Hakan MISIRCI

Hastanemizde maaşlarında bir seneden beri sabit oranlarında yaptığımız hata nedeniyle fazla ödeme yapılan 5 Uzm.Dr'un kişi borçlarını borcun doğduğu tarih itibariyle faiziyle birlikte hesaplayıp kendilerine de borcu tebliğ ettikten sonra mal müdürlüğüne dört taksit olacak şekilde kişi borcu...
  11. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kbs Sabit Ek Ödeme Hk.

Dediğiniz gibi yanlış girdik herhalde otokontrol yapmamız gerekirdi.Zam uygulandığı zaman manuel bordroyla teyit ederdim maaşları ilkkez yapmadık iş yükünü artırdık. Katsayı farklarda dahil, taslak kişi borcu tablosu oluşturdum.Vergi matrahlarına göre kesintilerini yaptık.
  12. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Kbs Sabit Ek Ödeme Hk.

Geçen sene sabitlerin maaşa yansımasından itibaren beş uzman doktorumuzun diğer tazminat oranlarını sadece 335 aktarılmış 375 katsayı oranları aktarılmaması bizimde gözden kaçırmamız sebebiyle 10.616,92 TL brüt olaması gerekirken 14.584,99 TL üzerinden hesaplama yapılmış..Dolayısıyla bir...
  13. Hakan MISIRCI

Çözümlendi | Kilitli Bildirge Tutarı Mys 02 Kuruş Fazla Uyumsuzluğu

Mal müdürlüğüyle görüşün onlar kalemlerinden emanetlerde ki eksik olan kuruş farkını tamamlarlar..Bir sonradaki ay da iki kuruş fazla yaparsanız..Ödeme emriyle uğraşmanıza gerek yok..
Geri
Üst Alt