HALE kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli ckys de 17 günlük hesaplanan maaşın vergi matrahini 14 günlüğe atmıyor

Arkadaşlar Aralık dönemi AGİ Toplamında 17 günlük ve 14 günlük mesela eşi çalışan bir çocuk 253,83 çıkıyor 2020 tutarı. Bu doğrumu 2021 agi tutarı mı olması lazım.
  2. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi ölüm yardımı tutarı hesaplama

2019-2020 sağlık bakanlığı tis sözleşmesinin 43. maddesinde ölüm yardımı işiçinin eşinin ,çocuğunun,ana veya babasının herhangi birinin ölümü halinde işçiye bir aylık çıblak ücreti tutarında ölüm yardımı yapılır denilmektedir. işçinin yakını 15.07.2020 de ölmüşse işçiye ödenecek olan ölüm...
  3. Çözümlendi | Kilitli personel üzerinde bulunan birden fazla İcra

sağlık bakanlığına ait hastanede mutemetlik yapmaktayım. bazı personellerimizin üzerinde birden fazla icra dosyası var. örneğin 1.sıradaki icra sadece maaş ve ücretlerinin 1/4 ü istiyor 2. icra aynı şekilde ama 3. icra maaş ve ücretlerinin 1/4 ek ödeme ,nöbet ve diğer alacaklarının tamamı...
  4. Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi vefat etmeden yatan fazla maaş

Bordrolar basıldıktan sonra ( 11.10.2019 mesai bitimi) vefat eden genel bütçe sürekli işçinin maaşı bankaya 30 gün üzerinde yattı. 12,13 ve 14 ekim 2019 tarihleri için fazla yatan maaş geri alınır mı? İşe girişi Mayıs 2019 kıdem tazminatı hesaplanır mı?
  5. Çözümlendi | Kilitli ihraç olduktan sonra emekli olan personele emeklilik yolluğu ödenir mi?

Kurumumuzda çalışırken ihraç olan personel, ihraç olduktan sonra emekli olmuş dilekçe ile emekli yolluğu ve harcırahı talep etmiş. Ödenip ödenmeyeceği konusunda dayanağı olan var mı.
  6. Çözümlendi | Kilitli İhraç Olan Personele 14 günlük maaş farkı yapılır mı?

28.06.2019 tarihinde ihraç olan 657 4/A personele 14 günlük maaş farkı yapılır mı?
  7. Çözümlendi | Kilitli Bir Yıldan Fazla süreli Geçici Görev Yolluklarda Bakmakla yükümlü olanlar için ödeme yapılırmı?

tipta uzmanlik egitimine gidenler veya 1 yıldan uzun sureli gecici gorevli personele odenecek olan surekli gorev yol harcırahı hesaplamasına kişinin bakmakla yukumlu oldugu kisilerde eklenir mi
  8. Çözümlendi | Kilitli Hastaneler İdari Birimlerde Hafta sonu Çalışan Memura Nöbet Ücreti ödenirmi?

Hocam Devlet Hastanelerinde fazla mesai ödemesi yapılmıyor diye biliyorum. Hangi Bakanlıklara fazla mesai ödemesi yapıldığı ile ilgili dayanağı nerden bulabilirim.
  9. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Temmuz 14 Maaş Fark Bordrosu nasıl yapılır?

Teşekkürler hocam ben de bu hesaplamayı yaptım ama ben 14 günlük maaş fark bordrosu oluşturup o şekilde ayrı bir bordro basmak istiyorum.
  10. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Temmuz 14 Maaş Fark Bordrosu nasıl yapılır?

Hocam taşerondan kadroya geçen işçiler 15-14 döneminde çalışma yaptıktan sonra maaş alır. TİS gereği 01.07.2019 gereği son brüt ücretlerine %4 zam geldi. 01.07.2019-14.07.2019 tarihleri arasındaki maaş farkını ÇKYS sisteminden nasıl yapabilrim. Daha öne böyle bir konu açılmış. Ekran görüntüleri...
  11. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Temmuz 14 Maaş Fark Bordrosu nasıl yapılır?

Taşerondan kadroya geçen 657 4/D işçiler, 2019 TEMMUZ 14 GÜNLÜK MAAŞ FARK BORDROSU YAPAMADIM. YAPABİLEN ADIM ADIM ANLATABİLİR Mİ?
  12. Çözümlendi | Kilitli Hastaneler İdari Birimlerde Hafta sonu Çalışan Memura Nöbet Ücreti ödenirmi?

Hastanelerde idari birimlerde çalışan personellere hafta sonu ve resmi tatillerde yine kendi birimlerinde(idari birim) 08:00-16:00 saatleri arasında çalışma planı yapılması durumunda bu personellerin çalışmış olduğu hafta sonu ve resmi tatiller nöbet olarak sayılır mı?
  13. Çözümlendi | Kilitli Kısmi Süreli Çalışmada Hafta Tatili Ücreti

İyi günler ben Hastanede Sürekli işçi mutemetliği yapıyorum. Benim 2 adet doğum sonrası yarım çalışma yapan personelim var. Ama hiç hafta sonu çalışması vermedim. Zaten haftada 6 gün 4,5 saat olarak çalışıyorlar ve ne fazla mesaiye ne bayram çalışmasına gelmiyorlar.
Geri
Üst Alt