Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Personelin 2020 Mart ayı maaşından heyet raporunu normal rapor zannederek 22 gün rapor kesintisi yaptım. haliyle şimdi bu hatayı düzeltip kişiye ödemem lazım nasıl yapabilirim daha önce başına gelen varmı yardımcı olabilirseniz sevinirim.
maaşı ödedim ve mal müdürlüğü kesenekleri yollamış
1589921014
adamın ayrıldığı bana ayın 15 inden sonra söylendi eeee bizde ayın onunda maaşları en geç teslim ediyoruz dimi bende biliyorum ayın 15 inde ayrılacak adama maaş yapılmayacagını bilmeyecek değilim kardesim
para bankaya çoktan...
KURUMUMUZDA 3 ADET PRETİSYEN HEKİM 4924 SÖZLEŞMELİ HEKİM KADROSUNA GECMEK İÇİN 657 DEVLET MEMURLUĞUNDAN 15.05.2020 TARİHİNDE ÜCRETSİZ İZNE AYRILDILAR.ÇALIŞTIĞIM MAL MÜDÜRLÜĞÜ HER AYIN HEMEN 15 İNDE KESENEKLERİ YANGINDAN MAL KAÇIRIRCASINA YOLLADIĞI İÇİN ÜST YAZI YAZIP MAL MÜDÜRLÜĞÜNDEN...
hayırlı gunler 60 gunluk fiili hizmetin yıllık olanını henüz yapamadım elinde tablosu olan varmı acaba? 90 günlük röntgen teknisyenlerininkini yaptım ama 60 günlük olanın yıllık yapmadım
Hayırlı günler arkadaşlar 4b li bir personelim 28.03.2019 tarihinde askere gitti ve kişi borcu çıkardım ama SGK dan kesenek iade nasıl yapılacak bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
hayırlı günler benden önceki mutemet arakadaş 5510 4/1-c (Devlet Memurları) Tescil İşlemleri şifresini kaydetmemiş.Aslında genel bütçe memur sigorta giriş çıkış işlemleri şifresi var 115 ile başlayan ama 24 ile başlayan döner sermaye memur sigortalı giriş çıkış şifreleri yok ve benden önceki...
arkadaşlar pratisyen hekim olan bir başhekim yöneticim var.ekobstan yönetici görevlendirme kısmından başhekim tabip kısmında 2 tane var biri hekim diğeri hekim* olarak yıldızlı
birinin tavan katsayısı 2 diğeri 4,5 hangisini seçmeliyim acil yardım lütfen