Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eski mevzuata Biyoloji mezunları tus'a girip TUG uzman olabiliyordu. Benim hastanemde bir kişi var bu şekilde. Farkı tıp okumamış lakin uzman .(Mikrobiyoloji uzmanı.)
Biz 6 aydır fonet kullanıyoruz.(web tabanlı). Türkiyede ilk denemelerini Balıkesir de yapmışlar. Tamamen rezalet. Sisoft mercedes ise fonet şahin bile değil. Kısaca berbat ötesi. İlk geçtiğimiz ay 600 personele excellden sabit ve sabit dışı yapmak zorunda kalmıştım. Halen ds personel maaşlarını...
Aklınızda olsun HBYS üzerinden de değişiklik için tek tek uğraşmayın yazılımların hepsi sql tabanlıdır bilgi işlem yetkililerine TC ve iban içeren excell tabloyu iletin onlar sql plus tan 1 dakikada günceller.
Askeri hekime kesinlikle nöbet ücreti ödemeyiniz. Bimer kanalı ile strateji sağlıktan gelen yazı var. Hekim dışı personele nöbet ödeyin hekimin sağlık hizmet ödemesi alması sebebi ile ödeme yapılması konusunun maliye ile görüşüldü yani ödeme yapılmaması yazıyor.
cvs olarak kaytetikten sonra dosya içine girip sgk sicil kısmını metin formatına cevirip tekrar yazın sonra tekrar kayıt edin az önce böyle halledim ben