isaates33 kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli kompanzasyon sistemi

Yeni Hizmet binamıza kompanizasyon için yardım almak istiyoruz ancak hiçbir bilgimiz yok yardımcı olur musunuz hangi kalemden alınacak vs. :)
  2. Çözümlendi | Kilitli Tayin Bedeli Geri Alınması

kolay gelsin. Bir personelim emekliye ayrıldı Emniyet Hizmetleri mensubu olduğu için tayin bedeli alıyordu. bunun haketmediği kadarını geri almak istedim ancak müdür beyle bu konuda ters düştük. 2155 sayılı kanun Madde 2'de Aynen veya nakit olarak verilen er tayın istihkakları ölüm halinde geri...
  3. Mutemet Arşivi 9 gün bayram tatili araya girerse haziran maaşları ne zaman yapılır (2019 Haziran)

heheheh ben de benzerini yaparım sanırım tatilden erken dönüş olacak zaten :)
  4. Çözümlendi | Kilitli KDV Tevkifatı nasıl tespit edilir

Herkese Kolay Gelsin. Tevkifat kesintisi işçilik 1000 TL'yi geçince mi yoksa toplam 1000 TL'yi geçince mi oluyor tam anlayamadım yardımcı olur musunuz?
  5. Çözümlendi | Kilitli İşe Giriş Bildirgesi Yapılmamış Personel

ben de öyle düşündüm de başka yapmam gereken bir şey var mı diye sormak istedim. Çok teşekkür ederim :)
  6. Çözümlendi | Kilitli İşe Giriş Bildirgesi Yapılmamış Personel

kesenek ve fiili hizmetlerini hep bildirdim hocam sorun oluşmadı 6 aydır ve daha öncesinde
  7. Çözümlendi | Kilitli İşe Giriş Bildirgesi Yapılmamış Personel

zaten esgkya tcsini girdiğimde kamu idaresi içi nakil görünüyor hocam diğer kurumdan çıkışı yapılmış yani.
  8. Çözümlendi | Kilitli İşe Giriş Bildirgesi Yapılmamış Personel

Bulunduğum yerde 6 aydır mutemetlik yapıyorum. E-sgkda kurum sigortalılarını incelediğimde kurumda çalışan ve birisi 2013 yılında diğeri ise 2015'te kuruma tayinle gelen 2 personelin sgk işe giriş bildirgelerinin yapılmadığını farkettim. Bununla ilgili ne yapmalıyım?
  9. Çözümlendi | Kilitli İhraç olan personele geçici görev yolluğu

İyi günler. 15 Temmuz Döneminde dış göreve giden ve görev dönüşü ihraç olan personele talebi olursa yolluk ödemesi yapılabilir mi? 6245 md.56 da bi açıklama yapılmış ama beni pek tatmin etmedi. Yardımcı olur musunuz
Geri
Üst Alt