Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kolay gelsin. Bir personelim emekliye ayrıldı Emniyet Hizmetleri mensubu olduğu için tayin bedeli alıyordu. bunun haketmediği kadarını geri almak istedim ancak müdür beyle bu konuda ters düştük. 2155 sayılı kanun Madde 2'de Aynen veya nakit olarak verilen er tayın istihkakları ölüm halinde geri...
Herkese Kolay Gelsin. Tevkifat kesintisi işçilik 1000 TL'yi geçince mi yoksa toplam 1000 TL'yi geçince mi oluyor tam anlayamadım yardımcı olur musunuz?
Bulunduğum yerde 6 aydır mutemetlik yapıyorum. E-sgkda kurum sigortalılarını incelediğimde kurumda çalışan ve birisi 2013 yılında diğeri ise 2015'te kuruma tayinle gelen 2 personelin sgk işe giriş bildirgelerinin yapılmadığını farkettim. Bununla ilgili ne yapmalıyım?
İyi günler. 15 Temmuz Döneminde dış göreve giden ve görev dönüşü ihraç olan personele talebi olursa yolluk ödemesi yapılabilir mi? 6245 md.56 da bi açıklama yapılmış ama beni pek tatmin etmedi. Yardımcı olur musunuz