kdrsyln kullanıcısının son içeriği

1. kdrsyln

Çözümlendi | Kilitli Yanlış Statü Bildirimi Nedeniyle Yapılacak Fark Ödemesi

Hüseyin bey, malmüdürlüğü ile görüştüm bu şekliyle olur dedi.
  2. kdrsyln

onu örnek olarak yanımda tutuyorum. gecikmeye düştük ancak SGK'ya yazı yazarak sildirdik. yeniden giriş yapacam. ödeme konusunda sıkıntı çektiğimden tam olarak ödemeyi nasıl yapacağımı netleştirip öyle gireyim demiştim. dediğiniz gibi ÖDB i bir örneğini malmüdürlüğüne gösterip okey alırsam...
  3. kdrsyln

son birşey sorayım izninizle. Kişiye ödenmesi gereken tutar kesenekte kişiden fazladan kesilen tutar oluyor aynı zamanda. bu tutar da sgk'ya ödenmiş oluyor. bunu sgk'dan istemek gerekiyor mu veya nasıl bir yol izlenmesi gerekiyor.
  4. kdrsyln

eklediğim bildirge üzerinden anlatırsanız yeterli olur hüseyin bey. bu kişiye ait tek bildirge var zaten.
  5. kdrsyln

bildirge bu. bunun gibi 14 adet bildirge oluşacak hüseyin bey
  6. kdrsyln

bildirge ile ödeme emri kesmemizi kabul ediyor. Hüseyin bey
  7. kdrsyln

Nazan hanım eklediğiniz dosyada düzeltmenin nasıl yapılacağıyla ilgili bilgiler bulunmakta. bununla ilgili bir sıkıntı yok. benim sormak istediğim düzeltmeyi yaptıktan sonra oluşan farkı nereden nasıl ödeneceğiyle ilgili. Yanlış statü bildirimiyle ilgili düzeltmeleri yaptıktan sonra bildirgede...
  8. kdrsyln

bu işlemleri yaptıktan sonra farkların oluştuğu bildirgeyi maliye ödeyemiyorum, bunun için ödeme emri oluşturmanız gerekiyor diyor. oluşan bildirgede kişi alacaklı devlet borçlu gözüküyor. bunun ödeme emrinin nasıl yapılması gerektiği ile ilgili bilgi almak istiyorum.
  9. kdrsyln

5434 sayılı kanuna tabi iken sehven 5510 sayılı kanuna göre kesenekleri gönderilmiş olan personelin düzeltmeden sonraki oluşan kesenek farklarının ödemesi nasıl yapılır? (kişiye ve sgk'ya olan ödemeleri)
Geri
Üst Alt