Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
onay kısmı derken hocam? Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sisteminden bahsediyorsunuz değil mi? menü olarak tarif edebilir misiniz? uğraştım ama bulamadım onay yerini
prim 2 kuruş, matrah toplamda 4 kuruş artırınca bendeki primi yakalaması lazım ama yuvarlamadan ötürü hiç tutmuyor. Mal müdürlüğü ile görüştüm. emanetteki tutardan bir kuruş ekik yatırıcam bir kuruş mal müdürlüğünde emanette kalacak. öyle çözdük. sağolun ilginiz için. her ay böyle olacak...
merhaba arkadaşlar. dairemizde çalışan 4/b li personellerin e bildirgeden sgk ödemelerini yapmaya çalışıyorum. fakat şu yuvarlama olayını bu ay tutturamadım. toplam ödenmesi gereken primim 14173,68 TL. Toplam PEK 41083,13 olması lazım SGK ya göre. ama bir türlü e bildirge 14173,68 olarak...
merhaba arkadaşlar. şubat ayında ataması gerçekleşen ve 15 şubat, 15 mart maaşlarını müdürlüğümüzden alan 4/b personelimiz 26 martta rapor aldı. fakat çalışılmadığına dair bildirim girişi yaparken otomatik olarak çıkmadı. bende manuel kısımdan giriş yaptım. fakat hala iş görememezlik...
merhaba arkadaşlar. tarım bakanlığında çalışmaktayım. bugün gelen bir yazı ile idari izinde olan daimi işçilere yol ve yemek verilmemesi gerektiği belirtilmiş. bende maaşları yaptığım için yol ve yemek vermiştim. şimdi nasıl geri alacağım? bankadan yol ve yemek kesip mi ödeme yaptırsam yoksa...
merhaba arkadaşlar. tarım bakanlığında çalışmaktayım. bugün gelen bir yazı ile idari izinde olan daimi işçilere yol ve yemek verilmemesi gerektiği belirtilmiş. bende maaşları yaptığım için yol ve yemek vermiştim. şimdi nasıl geri alacağım? bankadan yol ve yemek kesip mi ödeme yaptırsam yoksa...
merhaba arkadaşlar. bir personelimiz 18 martta görevden ihraç edildi. bende kbs den işten ayrılma kısmından kendisi ayırdım. bu personelin maaş unsurlarında çocuk yardımı vardı yani çocuk yardımı alıyordu. personelin eşi de kamu personeli. şimdi çocuk yardımını eşi üzerinden almak istiyorlar...