kypsala22 kullanıcısının son içeriği

1. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b personel manuel rapor girişi hakkında

onay kısmı derken hocam? Çalışılmadığına Dair Bildirim Giriş Sisteminden bahsediyorsunuz değil mi? menü olarak tarif edebilir misiniz? uğraştım ama bulamadım onay yerini
  2. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli 4/b e bildirge yuvarlama sorunu

teşekkürler.konuyu kapatabilriz.kolay gelsin
  3. kypsala22

prim 2 kuruş, matrah toplamda 4 kuruş artırınca bendeki primi yakalaması lazım ama yuvarlamadan ötürü hiç tutmuyor. Mal müdürlüğü ile görüştüm. emanetteki tutardan bir kuruş ekik yatırıcam bir kuruş mal müdürlüğünde emanette kalacak. öyle çözdük. sağolun ilginiz için. her ay böyle olacak...
  4. kypsala22

merhaba arkadaşlar. dairemizde çalışan 4/b li personellerin e bildirgeden sgk ödemelerini yapmaya çalışıyorum. fakat şu yuvarlama olayını bu ay tutturamadım. toplam ödenmesi gereken primim 14173,68 TL. Toplam PEK 41083,13 olması lazım SGK ya göre. ama bir türlü e bildirge 14173,68 olarak...
  5. kypsala22

teşekkür ederim sağolun. Herhangi bir ceza gelmesinden dolayı korkum var sadece. Kolay gelsin
  6. kypsala22

Yani is gorememezlik yatmazsa bir sorun olmaz değil mi?
  7. kypsala22

Anladım hocam. Peki bir sorun teşkil eder mi böyle olması?
  8. kypsala22

merhaba arkadaşlar. şubat ayında ataması gerçekleşen ve 15 şubat, 15 mart maaşlarını müdürlüğümüzden alan 4/b personelimiz 26 martta rapor aldı. fakat çalışılmadığına dair bildirim girişi yaparken otomatik olarak çıkmadı. bende manuel kısımdan giriş yaptım. fakat hala iş görememezlik...
  9. kypsala22

Mutemet Arşivi Esnek Çalışma ile 4D İşçi Corona virüs nedeniyle Puantaj | Yol Yemek Ücreti

bende yemek ve yol parasını fazla ödedim. nasıl geri alacağım acaba? aradaki farkı direk mal müdürlüğüne mi yatıracağım?
  10. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçilerin İdari İzinde Yemek Paralarının Ödenmesine Dair

sahtekarlık yapmıyoruz hocam burda. sadece yazının metnini paylaştım. resmi evrağı paylaşmak istemedim.
  11. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçilerin İdari İzinde Yemek Paralarının Ödenmesine Dair

merhaba arkadaşlar. tarım bakanlığında çalışmaktayım. bugün gelen bir yazı ile idari izinde olan daimi işçilere yol ve yemek verilmemesi gerektiği belirtilmiş. bende maaşları yaptığım için yol ve yemek vermiştim. şimdi nasıl geri alacağım? bankadan yol ve yemek kesip mi ödeme yaptırsam yoksa...
  12. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli idari izinde olan daimi işçiye yol ve yemek ödenmemesi hakkında görüş

merhaba arkadaşlar. tarım bakanlığında çalışmaktayım. bugün gelen bir yazı ile idari izinde olan daimi işçilere yol ve yemek verilmemesi gerektiği belirtilmiş. bende maaşları yaptığım için yol ve yemek vermiştim. şimdi nasıl geri alacağım? bankadan yol ve yemek kesip mi ödeme yaptırsam yoksa...
  13. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli görevden ihraç edilen personelin çocuk yardımı hakkında

çağrı merkezinden sorun çözüldü. teşekkürler ilgilenen arkadaşlara. herkese kolay gelsin.. konuyu kapatabiliriz..
  14. kypsala22

Çözümlendi | Kilitli görevden ihraç edilen personelin çocuk yardımı hakkında

merhaba arkadaşlar. bir personelimiz 18 martta görevden ihraç edildi. bende kbs den işten ayrılma kısmından kendisi ayırdım. bu personelin maaş unsurlarında çocuk yardımı vardı yani çocuk yardımı alıyordu. personelin eşi de kamu personeli. şimdi çocuk yardımını eşi üzerinden almak istiyorlar...
Geri
Üst Alt