Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
27.01.2017 tarihinde askerlik için kurumdan ayrılış yapan döner sermayeli personelin iadelerinde cezaya düşmemek için gssp nasıl yapılacak yapılmama gibi durum var mı ?
SGK ile irtibata geçin. Durumu izah edin. SGK, Çalıştıktan sonra ayın 15 i seçeneği olarak değişiklik yapsa dahi tarih bakımından bildirgeleriniz sıkıntıya girer.
Saygılar.
Devlet hastanesinde görev yapan Uzman hekim yan dal için Sağlık Bakanlığına bağlı olmayan üniversite hastanesine giderse maaş ve sabit ödeme iadesi alınır mı? yolluk yapılır mı? nakil ilmuhaberi verilir mi? . İyi çalışmalar
Hocam ekim ayında münferit hesaplama yapmadım. Bu da aklıma geldi ama dediğim gibi. Hatta Eylül ayında dahi münferit hesaplama yapmadım. Her zaman ki gibi kurumun maaşını hesapladım . Muhasebeye gönder dediğimden beri bu hatayı veriyor. Muhasebeye mail attım dönmediler. Mal müdürlüğüne gittim...
KBS Maaş Hesaplama Ekranında hesaplatılan maaş muhasebe birimine gönderilmek istendiğin de '' Bu birimin/kişinin maaşı onaylanmış tekrar gönderemezsiniz''diyor. Bir yaşıma daha girdim. Maaş hesaplatmaya çalışıyorum tekrar yine aynı hatayı veriyor. Mal müd. görüştüm bize gelen bir şey yok neye...
19/09/2016 tarihinde ücretsiz izin dönüşü göreve başlayan personelin 15/09/2016 - 18/09/2016 tarihlerinde ki 4 günlük GSSP primini hesaplamadım ve bildirgesini geçen ay vermedim. Bugün SGK ile görüştüm idari para cezasına düştünüz denildi. Aylıksız izin GSSP EK bildirgeden ''Asıl bordro ile...
Hocam henüz Aylıksız izin GSSP bildirgesini vermedim. Maliyede duruyor. Personelim 5510 lu. Eylül GSSp peşin hesapladığım için kıst maaş bildirgesi ile çakışırmı acaba? eğer böyle bir problem olmazsa her türlü hallederim.