Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet Hocam merhabalar,
2023 Eylül Ayı Güncel Ücretli Öğretmen Ek ders Bordrosu ile ilgili olarak;
2024 yılı için,
Aylık Katsayı, Asgari Ücret, Katsayılar, vergi matrahı güncelleyebilir misiniz?
Nöbet ücreti eklemek sorun olmayacaksa nöbet ücretini de ekleyebilir miyiz?
Ben değişiklik yapmak...
Tamam Halil Tuğrul Sümer hocam çok teşekkür ederim. Hiç böyle bir işlem yapmamıştım. çok büyük sıkıntı bu ayki ortak prim matrahı. Hayırlısı bakalım. iyi akşamlar... iyi çalışmalar...
Halil Tuğrul Sümer hocam çok teşekkür ederim. Bazı arkadaşlar SGK matrahlarında güncelleme olabilir dediler.
Bizde ki 4/b li sözleşmeli aşçı aşçı yardımcısının
12-2022 Maaş Prime Es. Kazanç Genel Toplam: 7028,76
14-Günlük Farklar Prime Es. Kazanç Genel Toplam: 984,03
7028,76+984,03=8012,79...
4/B (Aşçı, aşçı yardımcısı) 12-20022 bildirgede Sigortalının Ücret Tutarı 8121.6'dan Az Olamaz. Diyor. Nasıl göndereceğiz bildirgeyi...
Prime Es. Kazanç Genel Toplam 12-2022 MAAŞ
Prime Es. Kazanç Genel Toplam 14-GÜNLÜK FARKLAR
TOPLAM
7028,76
984,03
8012,79
03.01.2022 tarihinde göreve başlayan aşçı aşçı yardımcısı için refah payı hesaplama yapmam gerekiyor. KBS hiçbir şekilde hesaplama yapmıyor. Bu programdan yapacağım fakat PROGRAMDA-TABLODA ARALIK Sözleşme Ücreti yazılı. Ocak ayı refah payını hesaplamak istiyorum. ARALIK Sözleşme Ücretimi yoksa...
taşerondan kadroya geçirilen geçici işçi doğum yaptı. doğumdan önceki ve doğumdan sonraki doğum izinlerini kullandı. 15.09.2020 tarihinden itibaren 6 aylık ücretsiz izne ayrılmak istiyorum diye dilekçe verdi. Geçici işçi doğum yapan kadının 6 aylık ücretsiz izin hakkı var mıdır? teşekkürler...
Sağlık bakanlığının gönderdiği 4b li sözleşmeli personel brüt sözleşme ücretlerine göre Kbs deki bürüt sözleşme ücretleri güncelleyeceğim. Meb 4c den 4b ye geçenlerin sözleşme ücretleri geçen ayki gibi değişmemiş. 4yıllık mezun sözleşme ücreti geçen ayla bu ay kbs de aynı. Cevabınız için teşekkür.
Milli Eğitim Bakanlığı 01.07.2020 - 31.12.2020 657 4B Sözleşmeli Personel Brüt Ücretleri hakkında bilgi verir misiniz. 4 b lilerin bazılarının KBS DE sözleşme ücretleri GÜNCELLENMEMİŞ.
Sözleşmeli öğretmen 23.09.2019 tarihinde göreve başladı.sürekli görev yolluğu için dilekçe verdi. Sürekli görev yollu ödenemeyeceğine dair yazı yazıldı. İdare mahkemesine verdi.
Mahkame ara kararında uyuşmazlığın çözülmesi için; davalı idareden
- Dava konusu işlemin tesis edilmesinin somut ve...