Mehmets kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Ücretli Öğretmen Gelir Vergisi Dilimi Hesaplama

arkadaşlar günaydın. gelir vergisi kesintisinin %15, %20... falan olması hangi ücret üzerinden hesaplanıyor. ben halk eğitimdeki kadrosuz usta öğretici maaşlarından kesilecek gelir vergisini soruyorum.
  2. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

asgari geçim indirim oranı yüzde 85 olan birinin asgari geçim indirimine esas tutarı 26095.68, aylık asgari geçim indirimine esas tutarı ise 2174,64. bu sayılar nasıl bulunmuş
  3. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

arkadaşlar, asgari geçim indirimine esas tutar ne demek?
  4. Çözümlendi | Kilitli Mys de Ücretli Öğretmen ödemeleri

tamam, sağolun Hüseyin bey:)
  5. Çözümlendi | Kilitli Mys de Ücretli Öğretmen ödemeleri

arkadaşlar günaydın, milli eğitimde çalışıp da halk eğitimi merkezi aracılığıyla haftada 10 saatlik okuma yazma kursu açan ücretli öğretmenin sigortasını 7,5 saate göre mi yapmamız gerek yoksa asgari ücretin 1 günlük brüt tutarına göre mi sigorta prim gününü hesaplamalıyız arkadaşlar.
  6. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

doğruuu, en iyisi ordan bakmak. ayrıca asgari geçim indirimi gelir vergisini geçemez. teşekkür ederim. bu forum gerçekten çok faydalı. ben başka arkadaşlara da böyle bir platform olup çok faydalı olduğunu söylüyorum. yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, Mehmet akdemir hocam çok...
  7. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

bnm bilgisayar mac bilgisayar olduğu için uzantısı rar olan dosyaları açmıyor. yine de sağolun mehmet bey. bu kişinin agi si 259 tl ise sorun yok. diğerleri de doğrudur. sonuçta benim program öyle hesaplamış
  8. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

67,50 oranında alır benim anlamadığım bu 67,50 oranı hangi ücret üzerinden hesaplanır
  9. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

bu kişiye 259,04 tl asgari geçim indirimi vermiş program. acaba doğru mu hocam
  10. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

bu kişi evli eşi çalışmayan 1 çocuklu
  11. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. sizlere bir sorum olacak. şubat ayında brüt ek ders tutarı 2194.03 tl olan bir geçici usta öğreticinin asgari geçim indirimi miktarı ne kadar olur.
  12. Çözümlendi | Kilitli Emekli memur Halk Eğitimde Kurs açabilirmi?

Halil hocam, peki emekli öğretmenlere halk eğitimde en fazla kaç saat ek ders verilir
  13. Çözümlendi | Kilitli Emekli memur Halk Eğitimde Kurs açabilirmi?

yani kısaca 65 yaşını dolduranlar halk eğitim dahilinde kurs açamaz.
  14. Çözümlendi | Kilitli EMEKLİ ÇALIŞAN İÇİN AGİ HESAPLAMA

çocuğu sigortalı işte çalıştığı için agi den yararlanamaz o zaman bu çocuk için
Geri
Üst Alt