Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar günaydın. gelir vergisi kesintisinin %15, %20... falan olması hangi ücret üzerinden hesaplanıyor. ben halk eğitimdeki kadrosuz usta öğretici maaşlarından kesilecek gelir vergisini soruyorum.
asgari geçim indirim oranı yüzde 85 olan birinin asgari geçim indirimine esas tutarı 26095.68, aylık asgari geçim indirimine esas tutarı ise 2174,64. bu sayılar nasıl bulunmuş
arkadaşlar günaydın, milli eğitimde çalışıp da halk eğitimi merkezi aracılığıyla haftada 10 saatlik okuma yazma kursu açan ücretli öğretmenin sigortasını 7,5 saate göre mi yapmamız gerek yoksa asgari ücretin 1 günlük brüt tutarına göre mi sigorta prim gününü hesaplamalıyız arkadaşlar.
doğruuu, en iyisi ordan bakmak. ayrıca asgari geçim indirimi gelir vergisini geçemez. teşekkür ederim. bu forum gerçekten çok faydalı. ben başka arkadaşlara da böyle bir platform olup çok faydalı olduğunu söylüyorum. yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, Mehmet akdemir hocam çok...
bnm bilgisayar mac bilgisayar olduğu için uzantısı rar olan dosyaları açmıyor. yine de sağolun mehmet bey. bu kişinin agi si 259 tl ise sorun yok. diğerleri de doğrudur. sonuçta benim program öyle hesaplamış
arkadaşlar herkese hayırlı sabahlar. sizlere bir sorum olacak. şubat ayında brüt ek ders tutarı 2194.03 tl olan bir geçici usta öğreticinin asgari geçim indirimi miktarı ne kadar olur.