mkocak kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 696 KHK ile Kadroya Geçen Personelin Giyecek Yardımı

Ben sağlık müdürlüğü değilim taşram yok tek bir binayım başka kimse yok bu durumda neye göre çıkacağım. İkincisi bazı yorumlarda hiç bir şekilde ödenmemesinden yana hangisini uygulayım. ???
  2. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi rapor Bildirimi Hatası

Peki düşüyorsa ne zaman düşüyor. Ben ulucanlar SGK ile konuştuğumda 23 ünden sonra düşer sistemlere demişlerdi.
  3. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi rapor Bildirimi Hatası

Bende alan 3 kişi var ve düşmüyor. Mali müşavirler ile konuştum bazen düşer bazen düşmez sorun yok dediler.
  4. Çözümlendi | Kilitli 696 KHK ile Kadroya Geçen Personelin Giyecek Yardımı

24 Personel için ihaleye çıkmak ???
  5. Çözümlendi | Kilitli 696 KHK ile Kadroya Geçen Personelin Giyecek Yardımı

Resmi olarak ödenmeyeceği nerede yazıyor. Adamlar benden resmiyet istiyor.
  6. Çözümlendi | Kilitli 696 KHK ile Kadroya Geçen Personelin Giyecek Yardımı

Giyisi kısmını idare karşılar ama neye göre karşılar. Tutarları neye göre belirleyebiliyorum. ???
  7. Mutemet Arşivi giyecek yardımı ödenek kalemi

Ben gerçekleştirme görevlisine gönder dediğim zaman muhasebe birimine gönderilmiştir dedi. Fakat Saymanlık bizde yok gönderin diyor. Gerçekleştirme görevlisine maaş uygulamasında olduğu gibi onaya mı gidiyor.
  8. Mutemet Arşivi Taşeron daimi işçilerden sağlık raporu kesintisi neden yapılır?

Normalde 2008 yılında çıkan 5510 sayılı kanununda bunu örnekler ile açıklıyor. 31 çeken aylarda kişi 1 gün rapor almışsa 30 gün prim gününü bildiriyorsunuz eksik gün yok 2 gün rapor alırsa 29 gün prim bildiriyorsunuz eksik gün 2 diyorsunuz sanırım ben böyle anladım. ama 2 gün raporda maaşı tam...
  9. Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi rapor Bildirimi Hatası

3 gün altı olan raporları SGK ödemediği için sisteme düşmüyor diye biliyorum. Fakat bu süreç çok sıkıntılı nasıl olacak bilmiyorum.
  10. Çözümlendi | Kilitli 696 KHK ile Kadroya Geçen Personelin Giyecek Yardımı

Arkadaşlar temizlik personeli olarak kadroya geçen sürekli işçilere giyecek yardımını neye göre verebilirim.
Geri
Üst Alt