mürsel kardaş kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Ödeme yapılıyor mu hocam mevcut bi yazı var mı
  2. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Okul eğitimini uzaktan eğitimi okuyor fakat stajı kurumda fiili olarak yapıyor stajı iş yerinde yapıyor hocam
  3. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Şuan fiili olarak staj yapmaktadır kurum da hastalık veya iş kazası geçirme olası bi ihtimal değil mi hocam
  4. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Yukarıdaki yazıya göre ödeme yapılmıyor Örgün Eğitim olmadığı için
  5. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

Süleyman bey şuan stajı devam ediyor 9 ağustosta stajı bitiyor. Onay dediğiniz kurumun staja alınması kabul etmiş oluyor dimi hocam
  6. Çözümlendi | Kilitli Uzaktan Eğitim Yapan Stajyere Maaş ödenirmi?

mrb arkadaşlar bende bi tane uzaktan eğitim okuyan stajyer öğrenci var o öğrenciye staj ücreti ödeniyor mu onunla ilgili daha önce açıköğretim yazısı var ödenmeyeceğine dair uzaktan eğitimde aynı kategoriye giriyor mu konu hakkında bilgi olan arkadaşlar var mı Teşekkür ederim
  7. Çözümlendi | Kilitli 2019 Yaz Stajyer Öğrencilerine Ödeme Yapılırmı?

Muhasebe yetkilisi yaz stajı ödeneceğine dair yazı istiyor vermiş olduğunuz yazı yeterli oluyor mu hocam
  8. Çözümlendi | Kilitli 2019 Yaz Stajyer Öğrencilerine Ödeme Yapılırmı?

Mrb arkadaşlar 2019 yaz stajı ödemeleri yapılıyor mu yapılıyorsa Bakanlığın yazısı mevcut mu
  9. Çözümlendi | Kilitli Sosyal Çalışma Programı Kapsamında İş Kur İşçileri

maalesef bu işi ilk defa yapıyorum ve kurumda yardımcı olan da yok sgk tescili de yok temmuz 8 de başlayacaklar bildiğin tek şey bu
  10. Çözümlendi | Kilitli Sosyal Çalışma Programı Kapsamında İş Kur İşçileri

Slm arkadaşlar sosyal çalışma programı (sçp) işkur tarafın haftalık üç günlük ve 08 temmuz-30 eylül arasında üniversite öğrencileri çalışacaklar bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar mı sgk işlemleri ve maaş konusunda teşekkür ederim
  11. Çözümlendi | Kilitli Stajyer Maaş Dönemleri

devem-devamsızlık çizelgesinde belirtilen günler için sadece ödeme yapıyorum
  12. Çözümlendi | Kilitli TDMS Stajyer Öğrenci Ödemesi

Bende direndim ama fayda etmedi hocam ya
  13. Çözümlendi | Kilitli TDMS Stajyer Öğrenci Ödemesi

Kolay gelsin arkadaslar 2019 yılı stajyer öğrenci ödemesi tdms den yapılacakmış ama tdms de nasıl olduğunu bilmiyorum açıkçası tdms kullanmayı bilmiyorum resimli anlatım var mı teşekkür ederim
Geri
Üst Alt