Nagihan KILCI kullanıcısının son içeriği

1. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Tıbbi Biyokimya Bölümünde Doktora Yapan Veteriner Hekim Ödemeleri

arkadaşlar merhaba veteriner hekim olarak görev yapan bir personelim Tıbbi Biyokimya alanında doktora yapmış bu personelin yan ödeme ve özel hizmet tazminatları hangi kaleme göre ödenmeli. Yan Ödemesini 5b ye göre ödüyorduk şimdi 1g mi olacak böyle oluyorsa düşüyor? Özel Hizmet Tazminatını 7b...
  2. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Ayniyat Saymanlarının Ek Göstergesi

Arkadaşlar Merhaba, Ayniyat Saymanı olarak görev yapmakta olan personeller ek göstergelerin 3600 olmasını talep ediyorlar, İstanbul bölge İdare Mahkemesinin 17.10.2024 tarih ve 2024/393 Esas 2025/1546 sayılı karar varmış bilgisi olan var mıdır arkadaşlar ?
  3. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Özel Hizmet Tazminatı

ben artırmadım 135 olarak devam ediuyorum şu an.
  4. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Ayniyat Saymanı Özel Hizmet Tazminatı

arkadaşlar merhabalar, Ayniyat Saymanlarının tazminatları ne olacak şimdi ne olacak KBS güncellemedi personeller sürekli arayıp duruyor almamız gerekiyor diyor, izah etmeye çalışıyorum ama ikna olmuyorlar görüş soran oldu mu bu konuda ?
  5. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Teknikeri Iken Şef Kadrosuna Atanan Ek Göstergesi Kaç Olmalıdır?

Atama kararında 3 lükk kadro 5 lik kadro mu var Tuğrul abi, bu ne demek ki
  6. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Sağlık Teknikeri Iken Şef Kadrosuna Atanan Ek Göstergesi Kaç Olmalıdır?

O zaman sağlık hizmeti sınıfından şef kadrosuna geçen bir personelde bir değişiklik olmuyor mu unvan dışında abi
  7. Nagihan KILCI

Sağlık Teknikeriydi Tuğrul abi, unvan değişikliği ile şef olmuş
  8. Nagihan KILCI

3000 yazıyor Tuğrul bey, 3000 olması mümkün mü ?
  9. Nagihan KILCI

Ömür abi peki şef kadrosunda , kadro derecesi bir olan personelin ek göstergesi ne olmalı
  10. Nagihan KILCI

Arkadaşlar kolay gelsin, yeni tabloda sağlık lisansiyerleri diye bir ayrım kalmadı. Peki şimdi lise mezunu sağlık personeli olarak atanan personel işletme mezunu ise bu kadro derceesi 1 e düştüğü zaman personele 3600 ek gösterge mi vermemiz gerekiyor ?
  11. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Geçmiş Yıla Ait Giyecek Yardımı

''1/4'ünden az ise, ilk giyim eşyası verilmez. ''Bu uygulama yönetmelikte yazıyor mu ben göremedim ama bulamıyorum da bir türlü yardımcı olur musunuz
  12. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli Maaştan Kişi Borcu Kesmek Doğru Mudur ?

Arkadaşlar kolay gelsin, kişinin maaşından kişi borcu kesilmesi doğru bir uygulama mıdır acaba ?
  13. Nagihan KILCI

Çözümlendi | Kilitli 4924 Sözleşmeli Personel Bölge Gruplarını Nereden Bulabilirim ?

Arkadaşlar merhaba kolay gelsin, 4924 lü personellerin hangi il ve ilçenin hangi grupta olduğunu nereden bulabilirim acaba ?
  14. Nagihan KILCI

Mutemet Arşivi Kbs-Video-Vekalet - İkinci Görev

Merhaba bu konuda yardıma ihtiyacım var ancak açamıyorum yardımcı olur musunuz ?
Geri
Üst Alt