Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iyi aksamlar arkadaslar 4d lı işçiye bu ayki maaşla birlikte temmuz 1 ve 14 arası yüzde 4 lük zam farkını vermek istiyorum.fakat takıldığım bir nokta var.1 ve 14 temmuz arası raporlu olanlari 14 günlük farktan da kesmeliyim mi. 15.06 ve 14.07 arası ödeyeceğim maaştan kestim.
Bütün işçilerin sözleşmesine göre değişir.4d ise yüzde geldi. Diğer kadrolu işçilerden söz ediyorsanız sözleşmeleri bitti yeni toplu is sözleşmesi çıkana kadar eski sozlemeye göre devam sonradan fark yapacağız. Ama bunlarda enflasyon farkına dikkat etmek lazım
Kolay gelsin arkadaslar 4d ye temmuz ayında 5 günlük ikramiye ödenecektir.ikramiye ile ilgili takıldığım noktalar mevcut .ücretsiz izinde olana ödenmez yıl içinde ücresiz izin kullanana oranlayarak verilir.arkadaslar oranlayarak odenir ücretsiz izinle ilgili resmi dayanak lazim bana.yardimci...