Neslihan Dağ kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 4d temmuz 14 gunluk fark da rapor kesintisi

Ben sisteme gelir olarak tanimlayacagim için. Raporlu olanlari ona göre keseyim yani
  2. Çözümlendi | Kilitli 4d temmuz 14 gunluk fark da rapor kesintisi

Iyi aksamlar arkadaslar 4d lı işçiye bu ayki maaşla birlikte temmuz 1 ve 14 arası yüzde 4 lük zam farkını vermek istiyorum.fakat takıldığım bir nokta var.1 ve 14 temmuz arası raporlu olanlari 14 günlük farktan da kesmeliyim mi. 15.06 ve 14.07 arası ödeyeceğim maaştan kestim.
  3. Çözümlendi | Kilitli Sürekli işçi analık izni döneminde ödenen maaş ve bildirge

Bildirgeyi nasıl verdi acaba. maaşını tam yaptığı için eksik gün bildirmemiştir. Istrahatli sürelerde calismamistiri işaretlemediyse ceza gelebilir
  4. Çözümlendi | Kilitli Daimi işçi zamlı maaş

Bütün işçilerin sözleşmesine göre değişir.4d ise yüzde geldi. Diğer kadrolu işçilerden söz ediyorsanız sözleşmeleri bitti yeni toplu is sözleşmesi çıkana kadar eski sozlemeye göre devam sonradan fark yapacağız. Ama bunlarda enflasyon farkına dikkat etmek lazım
  5. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

İkramiye tediye gibi düşünülmeli yani
  6. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

Hocam ya rapor konusu rapor kesilir mi bir mali yılda aldığı raporlar
  7. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

Bir yılda toplam 10 gün alıyor ücretsiz izinli günleri düşerek mi hesapladiniz
  8. Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

Kolay gelsin arkadaslar 4d ye temmuz ayında 5 günlük ikramiye ödenecektir.ikramiye ile ilgili takıldığım noktalar mevcut .ücretsiz izinde olana ödenmez yıl içinde ücresiz izin kullanana oranlayarak verilir.arkadaslar oranlayarak odenir ücretsiz izinle ilgili resmi dayanak lazim bana.yardimci...
  9. Çözümlendi | Kilitli 4d işçi maaşları Temmuz ayı

Bence öyle yapmayın rutin aylık ödemesini yapıp 14 güne fark bordrosu yapmak daha doğru olur.karar sizin yinede
  10. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Allah eski meslektaslarimizin eksikliğini vermesin ben onlardan bu işi öğrendim hocam saygı ve minnet borcluyum
  11. Çözümlendi | Kilitli 4d Haziran mesai saati

Kesinlikle katılıyorum gereksiz birsürü is sayı çok yetişmiyor. Sendika da olunca işimiz yas
Geri
Üst Alt