Nihat DEMİRCİ kullanıcısının son içeriği

1. Nihat DEMİRCİ

Çözümlendi | Kilitli Yurtdışı görevinden dönen personel maaşı.

Değerli arkadaşlar, geçici görev ile bir yıldır yurtdışında bulunan bir hakimimize maaşının %60'ını ödüyorduk, ancak ilgili 21 haziranda dönerek buradaki görevine başladı, %40 kesinti yapılan Haziran maaşının düzeltilmesi için nasıl bir bordro hazırlayabilirim, maaşının sadece 7 günlük kısmında...
  2. Nihat DEMİRCİ

Çözümlendi | Kilitli 657 4/C kapsamında iken 4/B kapsamına alınan bir destek personeli yıllık iznini kullanmadan emekli oldu

Değerli arkadaşlar, 657 4/C kapsamında iken 4/B kapsamına alınan bir destek personeli yıllık iznini kullanmadan emekli oldu, şimdi ise kullanmadığı izin günlerine karşılık ücret talep etmektedir. talebi karşılanabilir mi? Bununla ilgili elinde bilgi belge olan varsa paylaşabilir mi, ben forumda...
  3. Nihat DEMİRCİ

Çözümlendi | Kilitli Sözleşme ücreti Tahsile Göre Yükselirmi?

Arkadaşlar, adliyemizde çalışan lise mezunu sözleşmeli aşçı lisans diploması sundu, sözleşme ücreti değişir mi? Değişiyor ise ne kadar olacak bilgisi olan varsa yazabilir mi size zahmet.
  4. Nihat DEMİRCİ

Editörün Seçimi MYS - 5434 olması gerekirken 5510 olarak bildirilen keseneklerin ödeme emri örneği

Mehmet hocam, %20 Aylık Aidatı Devlet Katkısını niye 0,00 tutar olarak giriyoruz, ayrıca Genel Sağlık Sigortası Pirimi 500,65 TL nasıl hesaplandı size zahmet açıklayabilimisiniz
  5. Nihat DEMİRCİ

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim, yeteri kadar araştırma yapmamış olmamdan kaynaklı oldu sizleride yordum, bakanlığımızın bununla ilgili bir görüşü varmış onu da sizlerle paylaşayım.
  6. Nihat DEMİRCİ

Görüş Yazıları Memuriyet Mahalli Değişmeyenlerin Sürekli Görev Yolluğu ile ilgili Adalet Bakanlığının Görüş Yazısı

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim, yeteri kadar araştırma yapmamış olmamdan kaynaklı oldu sizleride yordum, bakanlığımızın bununla ilgili bir görüşü varmış onu da sizlerle paylaşayım.
  7. Nihat DEMİRCİ

Çözümlendi | Kilitli Sürekli Görev Yolluğu

Değerli arkadaşlar, Adliyemizde görev yapan bir personelimiz, dilekçe vererek; kendisinin ilçede ikamet ettiğini, günlük digiş -geliş yaptığını, çocuğunun ve annesinin sağlık problemleri olduğunu öne sürerek ilçe adliyesine naklen tayin istedi ve bakanlığımız talebini kabul etti, ilçeye naklen...
  8. Nihat DEMİRCİ

Çözümlendi | Kilitli Naklen Gelen Sözleşmeli Personel

İlçeden merkeze naklen gelen bir personel var, sgk işe giriş bildirgesinde nakil geldiği işyeri bildirgesini girmem yeterli olur mu, ya da ilçeden çıkış yapıp ben burdan ilk giriş gibi mi alacağım, hangisi sıkıntısız olur, maaşını ilçeden alacak bu ay.
  9. Nihat DEMİRCİ

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli 4B Mübaşir Maaş Hesaplama

Toplu Sözleşme İkramiyesi vardı geçen ay, eğer ilgili personel sendika üyesi ise aradaki fark ödenen 97,95 TL den kaynaklanabilir.
  10. Nihat DEMİRCİ

Çözümlendi | Kilitli Askere Giden-Kıst Maaş

Yani bir sıkıntı çıkmayacak dimi abi
Geri
Üst Alt