nurbozok kullanıcısının son içeriği

1. Konu Çözüldü %2 Barajı Altında Kalan Sendika Üyelerine Ödenecek Toplu Sözleşme Ikramiyesi Için Geriye Dönük Ödeme Bordrosu

Çok teşekkürler hocam fakat tam olarak isteğimizi karşılamıyor. İlginiz yardımınız iyi düşünceniz için teşekkür ederim. Nitekim düşük ödenen toplu sözleşme ikramiyesi farkı ve bununla beraber faiz hesaplaması olacak şekilde bir formül arıyorum.
  2. Konu Çözüldü %2 Barajı Altında Kalan Sendika Üyelerine Ödenecek Toplu Sözleşme Ikramiyesi Için Geriye Dönük Ödeme Bordrosu

İyi günler, iyi çalışmalar. Değerli hocalarım, Toplu sözleşme ikramiyesinde %2 barajının altında kalan sendika üyeliği nedeniyle, kazanılmış yargı kararı doğrultusunda geçmişe dönük fark ödemesi yapılabilmesi için bordro/ödeme dökümüne ihtiyaç duyulmuştur. Elinde konuya ilişkin emsal...
  3. Mutemet Arşivi Yarı Zamanlı Çalışan Öğretmeni̇n Ekders Ödemesi̇

Çok teşekkür ederim bilgi için kolaylıklar diliyorum.
  4. Mutemet Arşivi Yarı Zamanlı Çalışan Öğretmeni̇n Ekders Ödemesi̇

İyi günler iyi çalışmalar; ilçemizde yarı zamanlı çalışan özel eğitim öğretmeni (rehberlik öğretmeni) dilekçe ile başvuru yapıp yarı zamanlı çalışarak ekders alabilirmiyim diye soruyor. Öğretmenimize maaş olarak yarı zamanlı bu ay KBS den ödemeyi yaptık fakat Ekders alır mı? Tereddütte kaldık Bu...
  5. Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Ek Ders Ödemesinde Matrah Güncelleme İkazı

Tuğrul Bey tek dayanağımız bahsettiğiniz olay . Halen ekdersleri alamadı 40 kişi . İnşaallah matrahla ilgilidir. Teşekürler.
  6. Çözümlendi | Kilitli İlçe Milli Eğitim Ek Ders Ödemesinde Matrah Güncelleme İkazı

İyi günler iyi çalışmalar . 2025 Eylül ayı itibariyle ek derslerin ilçe Milli eğitim müdürlüklerine açılmasıyla mebbis veri girişlerinin KBS ye aktarımıyla devam eden süreçte İlçe milli eğitim kbs ekders menüsünde ekdersleri onaylayıp gerçekleştirme görevlisine gönder yapamıyorum. Dersleri...
  7. Çözümlendi | Kilitli Memur Personelin Vekaleten Saymanlık Görevi Verilmesi Ve Kbs Işlemleri

Bir de hocam konuyu tam anlamıyla vakıf olmak için son kez rahatsız ediyorum sizi İlçemiz Okulunda Bakanlığımız tarafından açılan döner sermaye işletmesi iş ve işlemleri yürütmek üzere sayman (döner sermaye) olarak görevlendirilen İlçemiz memuru ( görevde yükselme atama şartlarını taşıyor )...
  8. Çözümlendi | Kilitli Memur Personelin Vekaleten Saymanlık Görevi Verilmesi Ve Kbs Işlemleri

evet hocam aynı konu...sıkıntı şu ödemeyi şimdiye kadar yaptık ama iade mi alırız onu bilemedik yani ödemeye devam mı edelim onu bilemedik
  9. Çözümlendi | Kilitli Memur Personelin Vekaleten Saymanlık Görevi Verilmesi Ve Kbs Işlemleri

İyi günler iyi çalışmalar değerli ustalarım. Ben İzmir Ödemiş ilçesi maaş biriminde şef olarak çalışmaktayım. İlçemizde kurumumuza bağlı bir okulda sayman ihtiyacı olduğu için boş kadroya bir memurumuz vekaleten sayman olarak görevlendirildi. Vekaleten bakan memur sayman için bakanlık ve valilik...
  10. Çözümlendi | Kilitli Statü Hatası İçi̇n Program

Çok sağolun efendim konu kapatılabilir.
  11. Çözümlendi | Kilitli Statü Hatası İçi̇n Program

Selamlar iyi çalışmalar dilerim İzmir Ödemiş ilçe milli eğitim müdürlüğünden yazıyorum bir öğretmenimizin statüsü 5434 olması gerekirken 5510 olarak girişi yapılmış. Dilekçeyle başvurdu statü değişikliği ve farkının yapılması için. Kesenek bilgi girişinde statü farkı menüsünü güvenemiyorum, bu...
  12. Çözümlendi | Kilitli Ocak Ayı Maaş Farklarında Bes Kesi̇nti̇si̇

Her birinize ayrı ayrı teşekkür ederim konu kapatılabilir.
  13. Çözümlendi | Kilitli Ocak Ayı Maaş Farklarında Bes Kesi̇nti̇si̇

Arkadaşım çok teşekkür ederim benim kurum ilköğretim toplam 300 kiişi var mal müdürlüğü sadece toplam rakamı sözylüyor ellerinden kime ait olduğu verisi yok kişileri nasıl tespit ettiniz kbs den mi bes sisteminden mi?
Geri
Üst Alt