Nusret78 kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 7143 Sayılı SGK borçlarının yapılandırılması

BİZ KURUM OLARAK BAŞVURUYU YAPTIK ÖDEME YAPMAK İSTİYORUZ AMA VERGİ NO GİRDİĞİMİZDE 7750409379 HANGİ HESABA YATIRACAĞIZ BİLEN VAR MI?
  2. Çözümlendi | Kilitli EK DERS KBS' DEN BANKA LİSTESİ GÖNDERME

Ben daha öncede banka listesini kbs üzerinden banka listesi gönder butonundan gönderiyordum sabah baktım merkez onaylamış tekrar sistemde gözüküyor. bende banka listesi gönder diyerek sistem üzerinden tekrar gönderdim. değişen bişey yok anlayacağınız...
  3. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

TELEFONUNU BULAMADIM HOCAM BİLİYORSANIZ YAZARMISINIZ?
  4. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

ÖDEME TARİHİNİ SEHVEN 20 EKİM YERİNE 20 EYLÜL YAZMIŞIM VEBİLDİRGEYİ SİLEMİYORUM BUNU NASIL DÜZELTEBİLİRİM?
  5. Kaynaklara Taşındı Göreve geri dönen memurların fark bordo excel çalışması

birde arkadaşlar 5434 e tabi kişilerde A harfini silmeden gönder yapmıyor hata veriyor. onu silerseniz sıkıntı yok
  6. Kaynaklara Taşındı Göreve geri dönen memurların fark bordo excel çalışması

Şeyda Hanım ilgili personele ödenen kesenekler otamatik geliyor dediniz peki bu ekranda işlem yapmayıp olduğu gibi mi gönderiyorsunuz birde çalışma günü 15 olan ay var 30 olan ay var. ama kesenekler hep yarı yarıya gönderilmiş onu ne yaptınız??
  7. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

sn editim sadece bir dönemde açığa alınma sonrası mahkeme kararı ile geri dönme yok bir veya birden fazla dönem de var
  8. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

arkadaşlar kesenekleri A ları silrek yeniden düzenledim. benim ilçede 18 kişi 5510 öncesi 1 kişi 5510 sonrası. sgk dan kesenek bilgi sistemine girdim. açığa alındıktan sonra göreve başlayanları seçtim döenmleri seçtim ama en sonunda iştirakçiye ait tc kimlik numarası girmeniz gerekiyor diye...
  9. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

hülya hanım gelir vergisi hatalı 172 küsur olmalı başka bir sıkıntısı yok yalnız HYS üzerinden ödemeyi yaparsanız sarı alanla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız
  10. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

teşekkürler editim inşallah ihtiyaç duymayız :) :) :)
  11. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

yaa bizim buradaki malmüdürü antrikotun önde gideni her ödemeye harcama talimatı istiyor kendisi vekil sorumluluk almayı istemiyor
  12. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

Arkadaşlar bugün malmüdürlüğüne 19 kişilik maaşın 1/3 iadesi için ödeme emri belgesini gönderdim. bordro banka listesi sendika tevkifat listesi ve harcama talimatı ekleriyle... kesenekler nasıl olacak bilen var mı malmüdürlüğü mü emsan veri yapacak yoksa biz manuel olarak mı gireceğiz?
  13. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

Hülya hanım siz yine de yükleseniz.. en azından bizim için de pratik olur ödeme emri belgesini daha çok merak ediyorum da :P :P :P
  14. Mutemet Arşivi Açığa alınmadan dolayı geri dönenler

Arkadaşlar sgk kesintisi 5510 sonrası göreve başlayanlar için işyeri sicil numarası girmem gerekiyor fakat sistemde yok. bunu malmüdürlüğü mü halledecek birde ben elden bordro yu falan yaptım ama nakite aktarırken sıkıntı var özellikle sgk primlerinde örnek ödeme emri belgesi olan varsa buraya...
Geri
Üst Alt