Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben daha öncede banka listesini kbs üzerinden banka listesi gönder butonundan gönderiyordum
sabah baktım merkez onaylamış tekrar sistemde gözüküyor. bende banka listesi gönder diyerek sistem üzerinden tekrar gönderdim.
değişen bişey yok anlayacağınız...
Şeyda Hanım
ilgili personele ödenen kesenekler otamatik geliyor dediniz
peki bu ekranda işlem yapmayıp olduğu gibi mi gönderiyorsunuz
birde çalışma günü 15 olan ay var 30 olan ay var.
ama kesenekler hep yarı yarıya gönderilmiş
onu ne yaptınız??
arkadaşlar kesenekleri A ları silrek yeniden düzenledim.
benim ilçede 18 kişi 5510 öncesi 1 kişi 5510 sonrası. sgk dan kesenek bilgi sistemine girdim. açığa alındıktan sonra göreve başlayanları seçtim döenmleri seçtim ama en sonunda iştirakçiye ait tc kimlik numarası girmeniz gerekiyor diye...
hülya hanım gelir vergisi hatalı 172 küsur olmalı
başka bir sıkıntısı yok
yalnız HYS üzerinden ödemeyi yaparsanız sarı alanla uğraşmak zorunda kalmayacaksınız
Arkadaşlar bugün malmüdürlüğüne 19 kişilik maaşın 1/3 iadesi için ödeme emri belgesini gönderdim.
bordro banka listesi sendika tevkifat listesi ve harcama talimatı ekleriyle...
kesenekler nasıl olacak bilen var mı
malmüdürlüğü mü emsan veri yapacak yoksa biz manuel olarak mı gireceğiz?
Arkadaşlar sgk kesintisi 5510 sonrası göreve başlayanlar için işyeri sicil numarası girmem gerekiyor fakat sistemde yok. bunu malmüdürlüğü mü halledecek
birde ben elden bordro yu falan yaptım ama nakite aktarırken sıkıntı var özellikle sgk primlerinde örnek ödeme emri belgesi olan varsa buraya...