o.asal. kullanıcısının son içeriği

1. o.asal.

Konu Çözüldü Görevde Yükselme Ile Naklen Atanan Personelin Ağustos Maaşı Nasıl Hesaplanır?

o nasıl olacak. eski ünvanını girip eski tazminat oranlarını girmem lazım. ünvanı yanlış gider.
  2. o.asal.

Konu Çözüldü Görevde Yükselme Ile Naklen Atanan Personelin Ağustos Maaşı Nasıl Hesaplanır?

yok ben anlatamadım galiba. fark oluşmuyor. kişiden alacaklı oluyoruz. kişi ünvanından tam çalışmadan maaş almış olacak. 18 Ağustos başlancıgı.
  3. o.asal.

Merhabalar, kolay gelsin. İnfaz Koruma Memuru olarak görev yapan bir personel, görevde yükselme sınavı sonucunda kurumumuza Sosyal Çalışmacı unvanıyla naklen atandı. Maaşının yeni unvanı üzerinden göreve başladığı tarihten itibaren ödeneceğini biliyorum. Eğer personel ayın 15'inden önce göreve...
  4. o.asal.

Çözümlendi | Kilitli Mahkeme Ve Vekalet Ücreti Iadesi

Merhabalar. Kurumumuzda görev yapan personel hizmet gereği başka kuruma atandı. Personel mahkemeye verdi. mahkemeyi kazanarak kuruma döndü. Karar sonucu mahkeme ve vekalet ücreti ödenmesi denildi. Avukata mahkeme ve vekalet ücreti ödedim. Ancak attaki yazı geldi. Ne dediğini anlayamadım. Ne...
  5. o.asal.

Çözümlendi | Kilitli Memuriyet Öncesi Ssk Sürelerinin Emekliliğe Saydırılması Ve Borçlanma İşlemi

Merhabalar kolay gelsin. Kurum 2. Müdürü memuriyet öncesi sigortası bulunduğunu, emekliliğe eklettirmeyi istiyor. Ancak kendisi iki türlü eklendiğini söyledi. Biri özel biri de memur gibi. Bu işlem nasıl oluyor bilgisi olan var mı ? Kendisi direk parayı yatırabiliyor mu ? Yoksa maaştan mı...
  6. o.asal.

Çözümlendi | Kilitli İkm Kadrosundan Memur Kadrosuna Geçişte Maaş Ve Sgk İşlemleri

Merhabalar. Bir personelimiz İKM (İnfaz ve Koruma Memuru) iken rapor alarak memur kadrosuna atanma talebinde bulundu. Şuan dilekçesi genel müdürlükte. Muhtemelen ünvan değişikliği olacak. Maaş ve SGK işlemlerini nasıl yapacağız. Maaş yapıp gönderirsek ve yazı 15 inden önce gelirse nasıl...
  7. o.asal.

Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden Ücretli Öğretmenin Doğum Öncesi Raporu: E-Vizite ‘Personelim Değil’ Hatası Ve Yapılması Gereken İşlem

Üçretli Öğretmen çalışabilir raporu aldı.doğum öncesi izin sisteme girildi. kişi çalışamayınca istifa etti ayrıldı. sgk çıkışı yapıldı. Cumartesi günü de doğum yaptı.
  8. o.asal.

Çözümlendi | Kilitli İstifa Eden Ücretli Öğretmenin Doğum Öncesi Raporu: E-Vizite ‘Personelim Değil’ Hatası Ve Yapılması Gereken İşlem

Merhabalar. Kurumumuzda görev yapan Ücretli Öğretmen hamile olduğu için istifa ederek kurumumuzdaki görevinden ayrıldı. Görevinden ayrılmadan önce e-vizite doğum öncesi rapor girişi yapılmıştı. ekrandan personelim değil butonunu seçiyorum ekteki gibi hata veriyor. Bu rapora ne yapmam gerekir.
  9. o.asal.

Çözümlendi | Kilitli 5510 Sayılı Kanuna Tabi Personele Ödeme Ve Emekliliğe Esas Terfi İşlemleri

Merhabalar. Kolay gelsin. 5510 sayılı kanuna tabii personele komisyon tarafından sanal intibak yapıldığı bildirildi. Terfi kararında Ödemeye Esas Terfisi 5/3, Emekliliğe Esas Terfisi 2/2 olarak kurumumuza gönderildi. Hitap üzerinden girişlerinin yapıldığı söylendi. Ancak; şu zamana kadar...
Geri
Üst Alt