Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Üçretli Öğretmen çalışabilir raporu aldı.doğum öncesi izin sisteme girildi. kişi çalışamayınca istifa etti ayrıldı. sgk çıkışı yapıldı. Cumartesi günü de doğum yaptı.
Merhabalar. Kurumumuzda görev yapan Ücretli Öğretmen hamile olduğu için istifa ederek kurumumuzdaki görevinden ayrıldı. Görevinden ayrılmadan önce e-vizite doğum öncesi rapor girişi yapılmıştı. ekrandan personelim değil butonunu seçiyorum ekteki gibi hata veriyor. Bu rapora ne yapmam gerekir.
analık raporu
doğum öncesi izin
doğum raporu
e-vizite
geçici iş göremezlik
işten ayrılan personel
istifa
kamu personeli
personelim değil hatası
rapor iptali
rapor işlemleri
sgk bildirimi
sgk çıkışı
sistem hatası
ücretli öğretmen
Merhabalar. Kolay gelsin.
5510 sayılı kanuna tabii personele komisyon tarafından sanal intibak yapıldığı bildirildi. Terfi kararında Ödemeye Esas Terfisi 5/3, Emekliliğe Esas Terfisi 2/2 olarak kurumumuza gönderildi. Hitap üzerinden girişlerinin yapıldığı söylendi. Ancak; şu zamana kadar...
Merhabalar. 5510'a tabi memur 16.02.2026 tarihi itibariyle ücretsiz izne ayrılmıştır. Verileri girip hesaplama yaptığımda ilgili şubat ayında kira dahil 62.989,19 TL maaş almışken, excelde 65.415,61 TL borç çıkmaktadır. Hesaplamada hata olabilir mi? Hata neden kaynaklanabilir. Teşekkür ederim.
Biz sözleşme yapmıyoruz. Genel müdürlük alım olacağı zaman savcılıklara yazı gönderiyor. Savcılık talepleri toplayıp genel müdürlüğe gönderiyor. Genel müdürlük bize uygun görüleni üst yazı ile ile bildirip göreve başlatılmasını istiyor. Bizde ilgiliyi çağırıp tebliğ yapıp başlatıyoruz.
Merhabalar. Kurumumuzda bir ücretli öğretmen bulunmaktadır. Ücretli Öğretmen hamile olup yakın zamanda izne ayrılacaktır. Ancak Ücretli Öğretmen SGK ile görüşmüş, kurum tarafından SGK çıkışı yapılmadığı ve bildirgelerin sıfır olarak gönderildiği taktirde iki ay süresince iş görmezlik ödeneğinden...
Merhabalar kolay gelsin. Sözleşmeli personel istifa etti. ocak ayında istifa ettiği için 4 günlük fark hesaplamam gerekiyor. Ancak programa bilgileri girdiğimde biraz fazla hesaplıyor. Muhtemelen verileri ben yanlış girdim. Çok uğraştım. Ancak hep aynı sonuç çıkıyor. Yardımcı olabilir misiniz...