oblomov kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izinden dönen personelin maaş hesaplaması

internette şöyle bir şey yazıyor. "işe yeni başlayan veya ücretsiz izin dönüşü işe başlayan personellerin kıst maaş hesaplaması yukarıda anlatıldığı üzere işe başladığı ayda münferit hesaplama yapılmamakta, Terfi Bilgi Girişi Formundan yapılacak gün bilgisine göre personelin görev yaptığı...
  2. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izinden dönen personelin maaş hesaplaması

Personel 5510 sonrası personel. 1 ekimde maşşısz yurtdışı görevlendirmesiyle gitti. Keseneğini aylıksız gss olarak yaptım.12 martta tekrar işe başlayacağına göre keseğini nasıl hesaplayacağım. Yani 12 martta kadar aylıksız gss, 12 marttan sonrası normal kesenek mi anlayamadım
  3. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izinden dönen personelin maaş hesaplaması

Bilgi için teşekkürler maaşları bugün teslim etmem gerekiyor. Personelimizse yurt dışında maaşsız görevlendirmede şu an. 12 martta işe başlayacak. Bu durumda tek kişi olduğu için manuel hesaplamam gerekecek. Bunu nasıl yapacağım
  4. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izinden dönen personelin maaş hesaplaması

Merhaba 1 Ekimde yurt dışında maaşsız görevlendirilen 5510 sonrası personelimiz 12 martta işe başlayacak, manuel maaş yapmam gerek. bu durumda 1- 3 günlük kıst artı 1 aylık tam maaş mı yapmam gerekiyor ve nasıl yapacağım 2- En son geçen ay aylıksız gss olarak kesenek yapmıştım. Ayın 12 sinde...
  5. Çözümlendi | Kilitli Aylıksız izinden dönen personelin maaş hesaplaması

Merhaba Mart ayı maaş işlemlerini bitirdikten sonra 12 martta aylıksız izinden dönüp işe başlayacak olan personelin maaşını nasıl hesaplayabilirim.
Geri
Üst Alt