Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tuğrul bey çalışma puantajında 168 saati doldurdaktan sonra geldiği gece kadar mı %10 arttırım ödenmeli diyorsunuz?
diyelim ki 10 nöbeti var 24*10=240 saat
7*24=168 saat mesaisini doldurdu
kalan 3 nöbeti için baktık 12*3= 36 saat gece 12*3=36 saat gündüz bunun 36 saati %10 artıırımlı 36...
Böyle açıklmalı kod yok ayrıca extra kod seçmek kişinin taznminat alıp almayacağını belirler o yüzden sordum yanlış yapmayalım diye. Cevap için teşekkür ederim.
Kurumuzda güvenlik görevlisi olarak çalışan işçinin emniyet tarafından güvenlik kartı iptal edilmiş ve işçinin sözleşmesi 90 süre ile askıya alınmıştı. 90 günlük süre sonunda kimlik kartını ibraz edememesi nedeni ile sözleşmenin fesih edilmesi kararı yazılı atama kararı geldi. Bu işçiye işten...
kamil kamiloğlu Cevap için teşekkür ederim fakat biz sağlık bakanlığıyız programınız milli eğitim. Ünvanda tabip seçemiyorum ek gösterge, aylık gösterge, sabit ek ödeme vs gibi tanımlar yok ve ekleme de yapamıyorum dolayısıyla inceleme imkanım olmadı.
anlamadığım devlet geri alınmaz diyorsunuz...
kamil kamiloğlu buradaki örneklerde gelir vergisi yok gelir vergisi mezuattaki ekli belgedeki örneklere göre mi yapılacak? o yüzden mi eklemediniz?
birde diyelim ki sgk nın gönderip göndermeyeceğinden emin değiliz bu durumda sgk keseneklerini kişiden tahsil edebilir miyiz? Tahsil ettikten sonra...
Ömür Kandemir, Ömür Bey, temmuz -ağutos döneminde kariyer kapısından müracat eden öğrencilere satj ücreti ne kadar ödenir? %30 u yoksa asgari ücret mi? burada neye dikkat etmeliyiz; Cumhurbaşkanlığı yazısında Nisan 2023 den itibaren yazıyor ama bütçe talebi yazında yazıyor ödenek temini için ama...
Puyol, burda farklı uygulamalar var sözleşme imza tarihi 05.06.2023 den sonra başlayanlar için mi 705 tl yoksa 01.01.2023 tarihinden sonra başlayanlar için mi? yani imza tarihinden önce başlayanlar için 725, 05.06.2023 tarihinden sonra başlayanlar için 705 mi
Özcan Turan, 4924 maaş için hangi kodu seçmeliyiz, aymı sekilde işçi maaş içinde hangi kod olmalı
1681903946
Özcan Turan, harcama da tertip kodları çıkmıyor
Budakgs, buna istinaden hem memur hem işçiler için çalışma puantajlarında bu personeller nasıl gösterilecek? idari izin geçici görevli vs. birde eğer varsa orda fazla mesaileri neye istinaden nasıl evrak düzenleyeceğiz?