Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya bi de bi mutemetlikte kaç kişi olması lazım bu konuya da bi çözüm gelse çok iyi olacak kaç ay 3 kişi idare ettik bi gün patladık şimdi gelen giden sizde adam çok diyor. ek ödeme de bile yazıyor 2 kişiye ek puan diye .
iş kur un yazısı ektedir. geçici mi sürekli mi bilmiyorum ama eskiden firmadan istenirdi raporlu yerine falan şimdi iş kur dan isteyeceğiz anladığım kadarı ile. bir nevi taşeron u devam ettiriyorlar
ilk kullanıcı rol tanımlama işlemini mal müdürlüğü yapıyor. sağlık bakanlığından anlatmam gerekirse bizde önce başhekime muhasebe açtı o maile de girip aktive ettik şifreyi ve tc yi aldık daha sonra ordan girip kendimi tanımladım. sonra da hastane müdürünü diğer mutemet arkadaşları yaptım.
harcama yetkilisinden giriş yapıp yeni kullanıcı diyeceksiniz ordan kişinin bilgilerini gireceksiniz. kişi saglik.gov.tr uzantılı maile girecek ona giriş linki gelecek. o linkten şifresini oluşturacak daha sonra siz tekrar aynı yere girip tanımladığım kullanıcılar diyip kişiyi aktif olarak...