sedattk kullanıcısının son içeriği

1. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinli 4/B Sözleşmeli Personel E Bildirgede Prim Hatası

Evet malesef durum bu 14 günlük farkları geç yaptığım için Aralık ayininda bildirgesini verdiğimden dolayı şimdi bu kişinin 14 günlük fark maaşının bildirgesini nasıl verebilirim yardımcı olabilir misiniz
  2. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz Izinli 4/B Sözleşmeli Personel E Bildirgede Prim Hatası

Ocak ayında maaş yapmadım ücretsiz izne ayrıldı kişi. 15 ocak tarihinde ücretsiz izne ayrıldı. Aralık bildirgesini verdim. 15.01.2022 tarihinde ücretsiz izne ayrıldığı için kendisine sadece 14 günlük fark maaşını yaptım. Bunun bildirgesini vermek istiyorum. 14 günlük fark maaşını ekleyeceğim bir...
  3. sedattk

Sözleşmeli personelin ocak maaşı ile 14 günlük fark maaşının bildirgesini verecem. Bir personelimiz 15 ocakta ücretsiz izne ayrıldığı için o kişiye sadece 583 liralık bildirge vermem gerekiyor ekte gönderdiğim dosyada sigortalının ücret tutarı 2335.2 TL nin altında olamaz uyarı veriyor. Bunu...
  4. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 5434-5510 Tabi Fark Refah Payı Kesenekleri Txt Dosyasına Yüklendi

5434 text dosyasında k300 hatası alıyorum. sorun yaşayıp çözen var mı ?
  5. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Sgk Bildirgelerinin Şimdiden Hazırlanması

arkadaşlar ben aralık ayı bildirgemi gönderdim. bir personelimiz 15 ocak 2022 tarihinde ücretsiz izne ayrıldı. 14 günlük fark maaşı yaptım onun bildirgesini 2022/1 dcak ayına ekleyip gönrecem sgk pek tutarı 583.36 tl ancak e bildirge de uyarı veriyor 2233.20 tl den az olamaz diye nasıl bir işlem...
  6. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Mys Mahkeme Kararı İcra Ödemesi

Kurumumuzu Mahkemeye verip Mahkemeyi kazanan avukat mahkeme dosya masrafı ile avukatlık ücretini buzu icraya vererek talep etmektedir. İcra dan gelen yazıya istinaden ödeme yapacağım. icradan gelen tutardan hangi kesintileri yapacağım bilgisi olan var mı ?
  7. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Mühendislik Diploması Alan Teknisyen

elinizde görüş var mı teknisyenin mühendislik diploması aldığında mühendislik haklarından yararlanacağına dair görüş var mı
  8. sedattk

terfiden hangi kalemleri seçeceğiz. birde mühendislik haklarından yararlanacağına dair elinizde görüş var mı?
  9. sedattk

Kurumumuzda Teknik Hizmetler Sınıfında görev yapan Teknisyen, Mühendislik diploması aldı. KBS den mühendislik zam ve tazminatlarından yararlandırmak için nasıl bir işlem yapabilirim.
  10. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 180 günlük Geçici Görev Yolluğu

İnceleyin dediğiniz konuda konaklama gideri ödeneceği denildiği için tereddüt ettim. konaklama gideri haricinde her hangi bir şey ödenmiyor mu? yoksa 180 günün 90 günü tam gündelik diğer 90 gün için 2/3 gündelik ve 10 güne kadar bir buçuk katı konaklama 80 gün için yüzde elli diğer 90 gün için...
  11. sedattk

Çözümlendi | Kilitli 180 günlük Geçici Görev Yolluğu

Merhaba arkadaşlar bizde 3. dereceli v.h.k.i kadrosunda 14.10.2018 yılında geçici görevle personel geldi burada ev kiraladı 11.09.2020 tarihinde de ilişiğini kesti bu kişiye 180 günlük yolluk verecem nasıl yapıldığına dair formül tablo var mı acaba
  12. sedattk

Çözümlendi | Kilitli Soğuk Damga Mühür Alımı

inceledim ama burada mys süreci ile ilgili işlem yok
  13. sedattk

bunlara baktım benim sorunum ödenek geldi avans olarak tek tek hangi aşamaları yapmak yardımcı olabilir misiniz
  14. sedattk

Arkadaşlar Soğuk Damga Mühür Alımı yapacağım. mys den ödeneğim geldi taşınır mal alımı avans olarak harcama talimatı yaptım. ödeme emri oluşturunca ekte gönderdiğim ön ödeme türünde neyi seçeceğimi bilemedim. mühür alımının baştan sona işlemi ile ilgili açıklamalı bilgi paylaşabilir misiniz.
Geri
Üst Alt