seyhun71 kullanıcısının son içeriği

1. seyhun71

Çözümlendi | Kilitli Aynı maaş dönemi içinde aylıksız izne ayrılıp göreve başlayan kadrolu personelin kesenek bildiriminde 803 hata kodu

Aralık ayında tam maaş verip tam bildirge gönderdik..kişi askere giderken de daha sonra da emekli sandığına fazla gönderilen parayı geri istedik..onu nasıl düzeltecez peki..
  2. seyhun71

Çözümlendi | Kilitli Aynı maaş dönemi içinde aylıksız izne ayrılıp göreve başlayan kadrolu personelin kesenek bildiriminde 803 hata kodu

askerlik dönüşü 14 ocakta işe başlayan personelin kıst maaşını aralık ayına göndermek istediğimde kesenek bilgi sisteminde 803 nolu hata kodunu alıyorum ne yapmam gerekiyor..
  3. seyhun71

Çözümlendi | Kilitli 14 günlük fark maaşları hk.

5434 ve 5510 emsan veri text dosyaları boş çıkıyor neden olabilir..
  4. seyhun71

Ve işin ilginç tarafı kıst maaş yapmama rağmen kıst keseneğinde de görünmüyor..gerçekten şaşkın durumdayım ne yapacağımı da bilmiyorum..vakit ayırıp cevap verdiğiniz için çok teşekkür ederim..
  5. seyhun71

Hayır hocam kıst maaşla aynı değil..sanki 14 günlük fark keseneği gibi tutarlar..
  6. seyhun71

Peki hocam 14 günlük maaş bilgi girişinde bu kişilerin durumu askere gitme olarak görünüyor onla alakası olabilir mi..ya da münferit maaşlarıyla bağlantılı olabilir mi..içinden çıkamadım bi türlü..
  7. seyhun71

Hocam bordroda isimleri yok..14 günlük fark menüsünde durumları askere gitme olarak görünüyor..
  8. seyhun71

Evet yanlış yazmışım 14 ocakta başladılar..14 günlük fark menüsünde askere gitme olarak gözüküyor..o şekilde maaş çalıştırdım..
  9. seyhun71

Hayır yapmadım onu nasıl yapacam nerde görünecek ki o..
  10. seyhun71

Orda çıkmıyor katsayı farkında çıkıyor
  11. seyhun71

Merhaba..15 aralık maaşını alıp 21 aralık itibari ile askere giden 2 kişi 14 aralıkta işe tekrar başladı ve kendilerine 1 gün kıst olmak üzere münferit tam maaş yaptım..bu kişilere 14 günlük maaş farkı yapılmadı ama fak keseneğinde isimleri çıkıyor..bu normal mi..
Geri
Üst Alt