Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MEB'TE 4/B'li olarak çalışırken son çıkan kararnameyle sözleşmeden kadroya geçen personel kendi isteği ile emekli olmuştur. Ancak Emekli sandığından değiL SSK üzerinden emekli olmuştur. Bu personelin kıdem tazminatı ödemesi MEB tarafından mı yapılacak? Nasıl hesaplanacak? Hesaplama programı var...
MEB halk eğitimi merkezlerindeki ücretli usta öğreticilerin ücretlerini 2024 ocak ve şubat aylarında 2 aylık halk eğitimi merkezi olarak biz yaptık ödedik. 01 Mart 2024 tarihinden itibaren ilçe milli eğitim müdürlükleri tarafından ödenecektir. Bu ücretli usta öğreticilerin süregelen vergi...
Konu daha önce açılmıştı. İcra ödemesinde avukat serbest meslek makbuzundaki kdv tevkifatı kesintisinde TEVKİF SURETİYLE KESİLEN KDV kısmından kesinti ödenek kodu doğru olmadığı için çıkmıyor. Diğer koddan da ödenek gelmemiştir. Mutlaka bu koddan ödenmesi gerekiyor. Ekteki ödeme evrakında...
Konu yeni konuyu açıyor, sizden isteğim mesajın ekinde MAHKEME KARARI, İCRADAN İLK GELEN YAZI VE İCRADAN SON GELEN İCRA YAZISI paylaştım. Bu dosyadaki ödemeler için değerli vaktinizi ayırıp inceleyip bana göndermiş olduğunuz programdan hazırlayabilir misiniz? Veya ödeme emrinde MYS'DE OLMASI...
Mahkeme Harç ve Giderleri : 167216,63
Avukat Gelir Vergisi 0,20 : 3589,28
Avukat KDV Tevkifatı 5/10 : 1794,64
NET ÖDENEN:161832,71
şeklinde ödeme emri oluştu. Konunun başında gönderdiğim icra yazısıyla doğru mudur? Kontrol edebilir misiniz? Teşekkürler...
Kurumumuz aleyhine sonuçlanan bir mahkeme sonrası oluşan borç icra dairesine verilmiş ve bu borç ekte yer alan emirdeki şekilde kurumumuza tebliğ edilmiştir. Bizde kurum olarak ödenek talebinde bulunduk ve borcu MYS üzerinden ödeyeceğiz. Ancak ne şekilde ödeyeceğimiz kesinti yapılacak mı...