Tcdmr kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 5510 sayılı kanuna tabi sağlık teknikerine insan sağlığına ilişkin fiili hizmet yapılması

evet geçen aylarda eksik hesaplıyordu. bu ay araştırma görevlilerimi doğru hesapladı tahakkuku kesmeden ne olur ne olmaz diye sgk kesenek kısmından deneme yapıyorum :) kesenekte sıkıntı çıkarmadı. ama beş kişide hata alıyorum 93 kişiyi doğru yapıyor 5 kişide arıza çıkardı çok ilginç gerçekten...
  2. Çözümlendi | Kilitli 5510 sayılı kanuna tabi sağlık teknikerine insan sağlığına ilişkin fiili hizmet yapılması

Merhabalar 3/3 derecede olan sağlık teknikerine insan sağlığına ilişkin işlerde çalışmasından dolayı fiili hizmet hesaplıyorum fakat kbs ve kesenek biligi sisteminde gelmesi gereken tutarlar uyuşmuyor. fii hizmet gününü 3.16 buldum kbs girdiğimde kesenek karşılığı 56,50 geliyor fakat sgk...
  3. Çözümlendi | Kilitli Açıktan atama ile göreve başlayan personelin geriye dönük kıst maaş hatası

Merhabalar 14.01.2019 tarihinde açıktan atama ile göreve başlayan araştırma görevlilerimiz var kbs sisteminde kayıtlarını yapıyoruz. geriye dönük maaş işlemleri için terfi kısmına geldiğimde kbs geriye dönük tam ay vermiyor kısıtlı maaş veriyor sade ocak ayı tam maaş ve aralık bir günü nasıl...
  4. Çözümlendi | Kilitli 14 gün fark banka listesi

Evet bizde de aynı durum var banka listesi ve bordro açılmıyor
  5. Çözümlendi | Kilitli 14 Günlük Farklarda Aile Yardımı

Merhaba sisteminiz düzeldi mi acaba bizde de aile yardımını fazla veriyor gibi 16,50 tl veriyor. Ben hesaplamamda 7,80 buluyorum 14 günlük farkını ??
  6. Çözümlendi | Kilitli Hayat sigortası vergi indirimi

Merhaba Aynı kurumda fakat farklı birimlerde çalışan eşler kendileri ve çocukları için YILLIK hayat sigortası yaptırmış. ödeme Makbuzunda bizim personelimizin eşinin adı yazıyor. personelimizin eşinin çalıştığı birim bunu maaşa işliyor vergi indiriminden faydalanması için . Bizim personelimize...
  7. Çözümlendi | Kilitli Terfi işlemleri

Merhaba, KBS'de araştırma görevlisinin em.esas derecesi 8/2 olması gerekirken sehven 6/2 olarak girilmiş. bu ay 8/3 terfisi geldi o zaman fark edildi. KBS Ön yüzden em.esaas. 8/2 olarak girip daha sonra arka yüzde terfi kısmına 8/3 olarak girdim kesenekler de sıkıntı çıkmayacağını düşündüm...
  8. Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük terfi ödemesi

evet takip eden ay başı olur ama terfi belgesinde görevine başladığı tarihten itibaren yazıyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli geçmişe dönük terfi ödemesi

Merhabalar, 5434 tabi 08/11/2019 terfi tarihi olan personelime bu ay geçmişe dönük kbs'den terfi vermem gerekiyor. kbs terfi kısmında geçmiş ayını 11 giriyorum fakat Ekim için 7 günü nasıl verebilirim bilgisi olan arkadaşlar bilgilerinizi rica ediyorum.
  10. Çözümlendi | Kilitli SGK 5434 Kesenek işlemleri

Sanırım siz ek bordro şeklinde yaptınız ben normal ekim maaşı içerisinde verdim kbs de o yüzden farklı olmuş olabilir.
  11. Çözümlendi | Kilitli SGK 5434 Kesenek işlemleri

Sanırım siz ek bordro şeklinde yaptınız ben normal ekim maaşı içerisinde verdim kbs de o yüzden farklı olmuş olabilir.
  12. Çözümlendi | Kilitli SGK 5434 Kesenek işlemleri

Teşekkür ederim Mehmet bey
  13. Çözümlendi | Kilitli SGK 5434 Kesenek işlemleri

Bizde intibak tahsisinde çıkıyor.
  14. Çözümlendi | Kilitli SGK 5434 Kesenek işlemleri

Merhabalar, 15 ekim 2019 dönemine ait 5434 sayılı kanuna tabi personelin keseneğini yapmaktayım. Bir personelimize geçmiş aydan terfi verdik. keseneği gönderirken geçmiş aylardaki kesenekleri İNTİBAK TAHSİSİ KISMINA ATIYOR. KESENEK GENEL TOPLAMIM TUTUYOR SIKINTI YOK AMA ÖDEME EMRİ İLE TEK TEK...
Geri
Üst Alt