Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
işe başladığında atama tarihini baz alan kurumlar varmış görüş yazıları almışlar sanırım bende fiilen başladığı tarih dedim ama atama onay tarihini baz alıyorlarmış
Merhabalar Kurumumuzda görevde yükselme sınavı yapıldı dolayısıyla bir çok ünvan değişti. Ünvan değişikliğinde atama yapıldığı tarihimi baz alıyoruz göreve başlamayı mı acaba. 68 b ifadesine bir önceki toplu sözleşme gereği artık gerek olmadığını biliyorum ama merak ettiğim atama onay tarihini...
Merhabalar bir konu hakkında bilgi almak istiyordum. Kurumumuza 657 sayılı kanunun 4/B maddesi kapsamında hizmet sözleşmeli personel statüsünde "Büro Görevlisi" ünvanlı pozisyonunda personel alınacak ve bizden sözleşme ücreti talep edilmiş acaba hesaplaması nasıl olacak temmuz ayı mali ve sosyal...
Merhabalar;
Bir konu hakkında bilgi almak istiyorum. Kurumuz Genel Bütçeli idarelere tabi bir kurum. Kurumumuzda VHKİ olarak çalışan personel Belediyilerden birine naklen geçiş yaptı ve kendisine kişi borcu yapılıp yapılmaması konusunda tereddüte düşüldü konu hakkında bilgi verebilir misiniz ...
Merhabalar; bir konu hakkında bilgi almak istiyorum.
Kurumumuzda geçici görevle Ankaradan Denizliye görevlendirilen personel 1 yıl sonrasında tayin atama ile Denizliye atanıyor. Bu bir yıllık geçici görevlendirme süresi içinde ikametgahını Denizliye taşıyor. Sürekli görev yolluğunda ikametgah...