yasintaktay kullanıcısının son içeriği

1. Çözümlendi | Kilitli 20 Gün Rapor Alan Sürekli İşçide Sendika Aidatı Kesintisi

Merhabalar hocam bununla alakalı tam hukuki dayanak nedir
  2. Çözümlendi | Kilitli Askerden Dönen 4B Sözleşmeli Personelin İşe Giriş Bildirgesinin Düzenlenmesi Hakkında

Evet 1 gün önce yapmanız gerekiyor. Araya haftasonunun girdiği günlerde cuma günüde pazartesi için işe giriş yapabilirsiniz
  3. Çözümlendi | Kilitli 4D İşçi Sendika Üyelik İşlemi

Kolay gelsin arkadaşlar bir personelimiz Aralık 2024 te dilekçe vererek Dayanışma aidatı ödemeye başlamış ve yetkili sendikadan farklı bir sendikaya üye olmuştur. 18.08.2025 de mevcut sendikasından istifa edip yetkili sendikaya üye olmuş fakat 1 ay sonra geçerli olacağı için toplu sözleşme...
  4. Çözümlendi | Kilitli Kbs Ye Aynı Anda Bi̇rden Fazla Gi̇ri̇ş Yapılması Hk.

peki kullanıcı tanımında mutemet olma zorunluluğu var mıdır ? Birimdeki herhangi birine tanımlama yaptırabilmek mümkün mü ?
  5. Çözümlendi | Kilitli Kbs Ye Aynı Anda Bi̇rden Fazla Gi̇ri̇ş Yapılması Hk.

Arkadaşlar kolay gelsin, 657 memur hesaplamaları ile ilgili değişiklikleri sadece mutemet kbs şifresi ile yapılmakta ve tek bir kişi yapabiliyor bir başkası girince diğerini atıyor. Mal müdürlüğüyle görüştüğümüzde 2. bir şifrenin alınamayacağı söylendi fakat açıkçası çok mantıklı gelmedi bana...
  6. Mutemet Arşivi Eki̇p Programı Üzeri̇nden Hesaplama Yapamama Sorunu

tam olarak hangi ekrandan yapacağız ekran görüntüsü atabilir misiniz ?
  7. Mutemet Arşivi Eki̇p Programı Üzeri̇nden Hesaplama Yapamama Sorunu

Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize kolay gelsin, benim şöyle bir sorunum var. Sabit ve Döner Sermaye Memurlarının maaşını ekip üzerinden hesaplama yapmak için yetki yazılarımızı yazdık fakat ilk giriş ekranında üzerimdeki işler kısmı boş geliyor. İlgili birime ulaşıp derdimizi anlattığımızda...
  8. Çözümlendi | Kilitli Sağlık Ve Teknik Hizmetler Sınıfı Ek Ödeme Oranları

Sabit ödeme oranlarında herhangi bir değişiklik olacak mı netleşti mi ?
  9. Çözümlendi | Kilitli Kesenek İade Si̇stemi̇ İşten Ayrılışı Görmeme Sorunu

Sorun özlük tarafından kaynaklıymış kadroya geçişlerde sicil birimi yanlış sicile geçirmiş personelleri o yüzden görünmüyormuş. Şimdi doğru sicile geçirmek için çıkış giriş mi yapmalı ceza gelir mi yoksa sgk ya yazı mı yazılmalı sizce
  10. Çözümlendi | Kilitli Kesenek İade Si̇stemi̇ İşten Ayrılışı Görmeme Sorunu

sgk nın bu yazısına göre işlem yapılmış düzeltilmesi için kişileri kesenekteki sicile geri çekmek gerekir sanırım 1701432138 hitap ekranında şu şekilde gözüküyor;
  11. Çözümlendi | Kilitli Kesenek İade Si̇stemi̇ İşten Ayrılışı Görmeme Sorunu

kuruma yeni başladım sayılır. diğer arkadaş doğum iznine ayrılmış diğerleri de konuya vakıf değil tek bilinen sgk nın 2 sicil numarasını tek çatı altına topladığı fakat biri genel bütçe sicili diğeri döner sermaye, kesenek mi yanlış yerden gidiyor yoksa işe giriş çıkış mı yanlış yerden yapılıyor...
  12. Çözümlendi | Kilitli Kesenek İade Si̇stemi̇ İşten Ayrılışı Görmeme Sorunu

evet sicil numaraları farklı kişinin işe giriş çıkışının yapıldığı sicil başka keseneğinin yapıldığı sicil başka gözüküyor
  13. Çözümlendi | Kilitli Kesenek İade Si̇stemi̇ İşten Ayrılışı Görmeme Sorunu

Şimdi şöyle ki ; ilgili kişi döner sermaye personeli bizim tüm personellerimizin işe giriş çıkışını artık mutemedimizin e devlet şifresiyle yapıyoruz daha önce kullanılan sicil numarasından ayırıp tek bir yerde birleştirdiler bende bununla alakalı olduğunu düşündüm fakat çözümünü bulamadım
  14. Çözümlendi | Kilitli Kesenek İade Si̇stemi̇ İşten Ayrılışı Görmeme Sorunu

Arkadaşlar kolay gelsin, kesenek bilgi sisteminden kesenek iade talebi oluşturmaya çalışıyorum. Bilgilerini doldurdum ilgili kişinin fakat; Seçilen ayrılış nedeniyle kişinin tescil kaydı bulunamadı. hatası alıyorum ilgili kişinin işten ayrılışı yapılmış fakat kesenek alırken gözükmüyor. bu...
Geri
Üst Alt