Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kolay gelsin arkadaşlar bir personelimiz Aralık 2024 te dilekçe vererek Dayanışma aidatı ödemeye başlamış ve yetkili sendikadan farklı bir sendikaya üye olmuştur. 18.08.2025 de mevcut sendikasından istifa edip yetkili sendikaya üye olmuş fakat 1 ay sonra geçerli olacağı için toplu sözleşme...
Arkadaşlar kolay gelsin, 657 memur hesaplamaları ile ilgili değişiklikleri sadece mutemet kbs şifresi ile yapılmakta ve tek bir kişi yapabiliyor bir başkası girince diğerini atıyor. Mal müdürlüğüyle görüştüğümüzde 2. bir şifrenin alınamayacağı söylendi fakat açıkçası çok mantıklı gelmedi bana...
Arkadaşlar öncelikle merhaba hepinize kolay gelsin, benim şöyle bir sorunum var. Sabit ve Döner Sermaye Memurlarının maaşını ekip üzerinden hesaplama yapmak için yetki yazılarımızı yazdık fakat ilk giriş ekranında üzerimdeki işler kısmı boş geliyor. İlgili birime ulaşıp derdimizi anlattığımızda...
Sorun özlük tarafından kaynaklıymış kadroya geçişlerde sicil birimi yanlış sicile geçirmiş personelleri o yüzden görünmüyormuş. Şimdi doğru sicile geçirmek için çıkış giriş mi yapmalı ceza gelir mi yoksa sgk ya yazı mı yazılmalı sizce
sgk nın bu yazısına göre işlem yapılmış düzeltilmesi için kişileri kesenekteki sicile geri çekmek gerekir sanırım
1701432138
hitap ekranında şu şekilde gözüküyor;
kuruma yeni başladım sayılır. diğer arkadaş doğum iznine ayrılmış diğerleri de konuya vakıf değil tek bilinen sgk nın 2 sicil numarasını tek çatı altına topladığı fakat biri genel bütçe sicili diğeri döner sermaye, kesenek mi yanlış yerden gidiyor yoksa işe giriş çıkış mı yanlış yerden yapılıyor...
Şimdi şöyle ki ; ilgili kişi döner sermaye personeli bizim tüm personellerimizin işe giriş çıkışını artık mutemedimizin e devlet şifresiyle yapıyoruz daha önce kullanılan sicil numarasından ayırıp tek bir yerde birleştirdiler bende bununla alakalı olduğunu düşündüm fakat çözümünü bulamadım
Arkadaşlar kolay gelsin, kesenek bilgi sisteminden kesenek iade talebi oluşturmaya çalışıyorum. Bilgilerini doldurdum ilgili kişinin fakat;
Seçilen ayrılış nedeniyle kişinin tescil kaydı bulunamadı. hatası alıyorum ilgili kişinin işten ayrılışı yapılmış fakat kesenek alırken gözükmüyor. bu...