YILMAZ ERYILMAZ kullanıcısının son içeriği

1. Mutemet Arşivi ÇKYS Daimi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama

Birde 4924 sözleşmeli personel maaşlarını yapmaya çalışmıştım ckys den gerçi yapamadım ama bunun için farklı bir şifremi almamız gerekiyor..
  2. Mutemet Arşivi ÇKYS Daimi Sürekli İşçi Maaşları Hesaplama

Bnm ckys sifrem var nakilleri filan oradan yapıyorum ama başka bir şifre almam gerekiyormu acaba
  3. Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

bizim başhekim yani harcama yetkilsi mysde kamu harcama birimi kimlik yöneticisi olarak görünüyordu bende kimlik.muasebat.gov.tr adresinden harcama yetkilisi olarak düzenleme yaptım başhekimimizi ve ondan sonra mys'e giridiğimde harcama yetkilisi olarak görüldü ve bende harcama talimatını ve...
  4. Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

tamam arkadaşlar ödeme emrini deneme yanılma yoluyla mysden hallettim emeği geçen herkese çok teşekkür ederim...
  5. Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

Günyadın Rıdvan Bey Ben geldim Dünkü sıkıntım Devam ediyor Daha Harcamaya gönderdiğim yollluğu onaylayamıyorum
  6. Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

Neyse yarina kaldı artuk çıktım hastaneden
  7. Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

Rol seçimide yapamıyorum Rıdvan bey sağ taraftan harcamalara tikliyorum hic birşey değişmiyor rol seçimi görünüyor hep
  8. Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

tamam Rıdvan bey harcama yetkilisinin onayına kadar geldim ama şimdide harcama yetkilisinin şifresi ile girdiğimde rol seçimi diye birşey çıkıyor gönderdiğim harcamayı göremiyorum bir türlü yrdm pls...
  9. Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

Yaklaşık miktar , gerekcesi gibi hatalar veriyor sürekli
  10. Mutemet Arşivi MYS-Yolluk resimli anlatım

Ben son aşamaya kadar geliyorum ama gerçekleştirme yetkilisine gönderemiyorum sürekli bir hata veriyor neden acaba
Geri
Üst Alt