Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dosya açılırken memur 15-14 dönemi olarak açılış yapmış. Bizde 1-30 olarak değiştirdiğimiz zaman hem tutar hem de giriş hatası düzeldi. Teşekkür ederim.
Siz böyle yazdıktan sonra hatırladım sisteme baktığımda bizim dönemler 15-14 dönemi olarak açılmış. 1-30 olarak değiştirdiğimiz zaman hemen giriş hem de ücret sorunu ortadan kalkacağını düşünüyorum. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Dönem değişiklik sonrası durumu burada paylaşacağım
Kurumumuzda yeni bir Anaokulu açıldığından yeni vergi no ve sgk sicil açıldı. Kamu kurumları hala v2'de giriş yapabiliyor diye bildiğimden V2 den direkt veri girişi yapmak istediğimde uyarı verdiğinden ebyn üzerinden bildirge vermek istedim. Fakat sürekli "Giriş Bilgisi Hatalı" şeklinde hata...
O zaman benim durum tam olarak;
Ocak 638,01
Şubat 638,01
Mart 638,01
Nisan 638,01
Mayıs 638,01
----
Eylül 825,05
Ekim 825,05
Kasım 1051,11 bu şekilde olacak.
Bordroyu hazırladım vaktiniz varsa göz gezdirebilir misiniz ?
Kusura bakmayın yanlış yazmışım.
Emekli hesaplaması bu şekilde yaptım;
Eylul 2394,27 12 günlük
Ekim 5912,87
İlgili yönetmeliğe ve örnek 4 baktım soruma cevap bulamadım ya da ben bir şey anlayamadım.
Bir okul aile birliğinden personelimiz var Ocak 2022 dahil olmak üzere işe başladı Mayıs 2022e kadar maaşı asgari ucret alarak Mayıs 2022'de emeklilik zamanı geldiği işten çıkış aldık.
Sonrasında Eylül 2022 giriş yaparak 12 günlük maaş ödeyerek emekli olarak tekrar işe aldık. Şu an Kasım maaşı...
Bir öğretmenimizin olur yazısında 24-26 Haziran arasında kongreye katılması ve 23-27 Haziran arası ise yolluk ve yevmiyenin verilmesi şeklinde yazı geldi.
Öğretmenimizin gidişi 23 Haziranda Uçakla İstanbul'dan Van'a dönüşü ise 27 Haziranda yine uçakla Van'dan İstanbul'a şeklinde olmuş.
Konaklama...
Konuda anlattığım yazı farklı bir ödenek için gelmiş. Bu ödenek kalemi için herhangi bir yazı veya bilgilendirme yapılmadı. Bende okul ihtiyacına göre bilgisayar ve yazıcı alımı yapacağım. İnşallah sonradan bir yazı göndermezler.
Yaklaşık 20 gün geçti. Bir yazı geldi nasıl bakacağımıza dair fakat yazıda anlatıldığı gibi bakmamıza rağmen yine göremedik. Bizimle birlikte birkaç okula daha gelmişti onlarda da aynı durum. Bakanlık mesaj atmış ödenekleri hemen harcayın yoksa geri çekeceğiz diye.
Herhangi bir şey talep etmedik. Malmadürlüğünden de baktırdık fakat bir açıklama girilmemiş. Sadece donatım talebi yazılmış. Bütçe tertibi rehberine baktığımda masa, sandalye gibi donatımlarda 06.02 kaleminde kalıyor. Eğer 06.01'den masa sandalye gibi kalemler varsa ayrıca bakayım.
Bütçe rehber yazısına göre 06.01 okula yazıcı ve bilgisayar ihtiyacı olduğu için alabiliyoruz o zaman. Buradan asıl sormak istediğim konu normalde Mebbis Takip Modülünde ödenek hangi malzeme için geldiği yazıyordu. Bu ödenekte herhangi bir bilgi olmadığından direkt açıklamaya donatım malzemesi...
İmam Hatip Ortaokul kısmına "40.265.411.11141.13.71.01.06.01" bu bütçe tertibinden ödenek gelmiş fakat MEBBİS ödenek takip modülünde herhangi bir açıklama girilmemiş bizde hangi malzemeler için geldiğini göremiyoruz. Alt faaliyet kodunu sorguladığımda "Din Öğretimi İHO Donatımı (Muhtelif İşler)"...