zeynep dikici kullanıcısının son içeriği

1. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli ilde görev yapan memur ilçeden istirahat raporu alabilirmi

Arkadaşlar herkese iyi bayramlar Kurumumuz ve memurun ikametgahı il merkezinde olmasına rağmen ilçenin herhangi birinden aile hekiminden istirahat raporu alabilir mi?
  2. zeynep dikici

Mutemet Arşivi Yeni Memurun Öğrenmesi Gerekenler

ilhan bey hayırlı olsun Öncelikle sevmelisin bu işi ama sevmiyorsan başının çaresine bak:) gözünde çok büyütme biraz zorlanıyorsun ama sürünerek öğreniyorsun :)
  3. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli olarak çalışılan süre sekiz yıla bir kademede degerlendirilirmi

mahkeme kararı linki https://www.memurlar.net/haber/836027/sozlesmeli-statude-gecirilen-sureler-8-yila-bir-kademede-dikkate-alinir-mi.html
  4. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli Sözleşmeli olarak çalışılan süre sekiz yıla bir kademede degerlendirilirmi

Arkadaşlar kolay gelsin, Sözleşmeli olarak çalışılan süre sekiz yıla bir kademede değerlendirilmemektedir. Ancak 20 haziran 2019 tarihinde Ankara Bölge İdare Mahkemesinin bir kararı var ve değerlendirilebileceği yazıyor. Bu durumda hangisine göre hareket etmek lazım?
  5. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi bayram yardımında ve ikramiyesinde hangi kesintiler yapılabilir

icra yazısında maaş veya ücretinin 1/4 ü kesilir diyor bu durumda bunda da kesinti yapacağım sanırım
  6. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli sürekli işçi bayram yardımında ve ikramiyesinde hangi kesintiler yapılabilir

Arkadaşlar kolay gelsin, 696 sayılı khk ile kadroya geçen işçilerin bayram yardımı ve ikramiyesinden icra, BES ve sendika kesintisi yapılır mı yada bu kesintilerden hangisi yapılır?
  7. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 6 ay aylıksız izin kulllanan memurun ikinci defa 6 ay aylıksız izin alması

evet kuruma bağlı. tmm çok teşekkür ederim
  8. zeynep dikici

Çözümlendi | Kilitli 6 ay aylıksız izin kulllanan memurun ikinci defa 6 ay aylıksız izin alması

tmm çok teşekkür ederim kolaylıklar diliyorum
  9. zeynep dikici

bu durumda en fazla iki parçada ve 15 ağustostan itibaren kullanabilir o zaman benim anladığım o Mehmet bey doğrumuyum?
  10. zeynep dikici

Mehmet bey bunu bende okudum ancak yıllık izin diyor birde yurtdışında eğitim diyor dolayısıyla muallakta kaldım
Geri
Üst Alt