Arama sonuçlarınız

1. Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası Göreve İade Edilen Personele Ek Ödeme Ödenir mi?

Çok teşekkür ederim ilgilerinize, görüş yazısı mükemmel oldu. İyi çalışmalar
  2. Çözümlendi | Kilitli İhraç Sonrası Göreve İade Edilen Personele Ek Ödeme Ödenir mi?

Merhaba. İhraçtan sonra göreve iade edilen personele performansa dayalı ek ödeme ödenir mi? Ödenir yada ödenmez ise dayanağı nedir? Maaş sabit promosyon vs. ödedik fakat ek ödeme de talep ediyor. Mahkemeye gidecek ona göre.
  3. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirgenin Onay süresi geçtikten sonra Sigortalının bakılmadığı durumlarda İş ve İşlemler

TEŞEKKÜR EDERİM İLGİNİZE, FAKAT GÜNLERCE UĞRAŞTIK. MALESEF 33 NOLU BİLDİRGEMİZ HARİCİNDE 13 VE 30 NOLULARDA ÇOK KİŞİ OLDUĞU İÇİN SGK İL MÜDÜRÜ DAHA FAZLA CEZA YERSİNİZ 16 KİŞİDEN FAZLA EK YAPILAMAZ DEDİ VE NORMAL OLARAK BİLDİRGE VERMEK ZORUNDA KALDIK. TEŞEKKÜR EDERİM..
  4. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirgenin Onay süresi geçtikten sonra Sigortalının bakılmadığı durumlarda İş ve İşlemler

Malesef onay ekranı aktif değil. 1585575657 Ordan bildiriyoruz da her türlü ceza yiyoruz işte maalesef..
  5. Çözümlendi | Kilitli E-Bildirgenin Onay süresi geçtikten sonra Sigortalının bakılmadığı durumlarda İş ve İşlemler

ARKADAŞLAR LÜTFEN ACİL YARDIM!!! ŞUBAT AYI E BİLDİRGESİNİ VERDİK FAKAT SON TARİH 23 ÜYDÜ ONAYLAMAYI UNUTMUŞUZ... ÖDEME GÜNÜ SON AY SONU DİYE BİLİYORUM. MUHASEBE TARAFINDAN DA ÖDENDİ FAKAT ONAY OLMADIĞI İÇİN PRİMLER GÖZÜKMÜYOR. 4/B Lİ ARKADAŞLAR MUAYENE OLAMIYOR. NE YAPABİLİRİZ NASIL ÇÖZEBİLİRİZ...
  6. Çözümlendi | Kilitli 4/B Personel Münferit Maaş

Eğer bu kişi eş durumundan vs nakil gelen tam maaş alacak 4/b li personel ise; işlem kodu naklen gelen olduğu için de aynı hatayı verir. İşlem kodunu çalışan personele alıp tekrar hesaplatırsanız sorun çözülecektir. Aslan16
  7. Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu

Tamamdır, görevlendirme yazısına bakacağım. Çok teşekkürler..
  8. Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu

Ekteki yazıya göre yol parası da ödeyemiyoruz. Zaten bu arkadaş normalde de işe gelirken dolmuş kullanıyor. Orada yemek yiyemediği için yemek parasını çıkarmak adına yevmiye ödenmezse yol parası ödensin yoluna gidiyor.. Veya yemek yemek için hastaneye gelip gidiyorum diyor.
  9. Çözümlendi | Kilitli Yurtiçi Geçici Görev Yolluğu

Merhaba arkadaşlar. Sorum şu; 4/b sözleşmeli çalışan bi psikoloğumuz "Belediye sınırları içinde bulunan Askeriye ye eğitim vermiye gidiyor. Askeriye de yemek bulunmadığı için yevmiye talep ediyor. Ve evinden dolmuşla gittiğini öne sürerek yol parası da istiyor. Kısacası harcırah talep ediyor...
  10. Mutemet Arşivi kurum kodu değişikliği

Ah Çağrı Merkezi de bizi bir tınlasa keşke.. 3. ye bildirim bırakıyoruz bizi takan yok :D
  11. Mutemet Arşivi kurum kodu değişikliği

Dediğinizi kaç gündür uyguluyoruz, fakat sürekli aynı hatayı veriyor. Eski kodda hesaplama yapıyor fakat zaten eski kodda hiç bir personel bilgisi de yok. Ondan etkisi olmayabilir.
  12. Mutemet Arşivi kurum kodu değişikliği

Biz hala maaş hesaplatamıyoruz. Sürekli gelen uyarı " Bu Birim/Kişi Bordrosu ONAY landığı için tekrar HESAPLAMA yaptıramazsınız..." Muhasebemiz de hiçbirşey çözmüyor. Ayın 10'u oldu hala bekleyin deniliyor. Ne yapıcaz bilemiyorum...
Geri
Üst Alt