Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Heyet Raporu Kesintisi

tek hekim raporunda kbs personel kartında sağ tarafta rapor gün sayısına giriyorum ama heyet raporu aldıklarında diğer tazminatı seçip bölge tazminatına gün giriyorum ama genel idari hizmettekiler bölge farkı almıyor
  2. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Heyet Raporu Kesintisi

arkadaşlar sağlık hizmeti grubundaki personeller heyet raporu alınca bölge tazminatlarından kesinti yapıyorum ama genel idari hizmetler kolundaki personeller bölge tazminatı almıyor onların aldığı heyet raporundan kesinti yapacak mıyız yapacaksan nerden yapacaz
  3. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli MYS Yıl Sonu Maaş Avansları

KBS'den 4Blilerin maaşını hesaplayıp ödeme emri alınca "Ücret Avansları - Bütçe Dışı Avans" diye bir ödeme kalemi verdi, hatırlarsanız eskiden HYS'den yıl sonlarında ödeme emri hazırlayınca maaş avansı için de kod girerdik bunu MYS'den de yapacak mıyız yapacaksak nasıl yapacaz
  4. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 D Ambulans şoförü yemek ücreti

devlet hastanesinde ambulans şoförü olarak çalışan personel yemek ücreti verilir mi? devlet hastanesinde çalışan tüm personele yemek veriyoruz ancak ambulans şoförleri hasta sevk te bazen kurumda yemek yemiyorlar. bunlara yemek ücreti veren var mı varsa nasıl ödeme yapacağız tşk
  5. saitsahin

Mutemet Arşivi 4924 Kaldırılıyor mu?

sadece 4924 ler değil tümünü kalemler tek bir kalemde toplamaları lazım. hepsini kbs sistemine atacak hem onlar hemde bizler rahat ederiz:)
  6. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli E Bildirge sorunu

e bildirege giriş yapılınca yetkiniz yok uyarısı verip sisteme giremiyorum böyle bir sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar
  7. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Saymanlıktan kaynaklı SGK Kesenek Borcu

arkadaşlar çok yanlış bir uygulama sgk sitemi 1 - bildirgeyi biz yapıyoruz 2- saymanlık ödemi yapıyor dekont saymanlık ta gel 5 yıl önceki ödenen dekontu bul hade bakalım cezalar kuruma geliyor. ya tüm ödeme yetkisini mutemet versin yada bu bildirgeyi mutemetler yapmasın nasıl olursa bir...
  8. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Staj Ücreti

hocam sözlü olarak konuyu cözmeye çalışın olmadı şubeye yazı yazın o da olmadı merkeze şikayet bulun
  9. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Staj Ücreti

büyük ihtimal ibanlarında hata vardı o yüzden aktarılma yapılmamıştır. hocam en sağlamı banka listesi ile bankaya gidin o tarihte hesaplarına bakmaktır bir iki gününüz alır kaç kişi varsa tespit edin ve bankadan iban alın ve tekrar txt gönderin kurtul. yarın yazı veya başka bir işlem uğraşmayın.
  10. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4D işçi yıllık izin bir sonraki yıla devreder mi?

hocam elinizde yazı var mı varsa paylaşabilir misin tşk
  11. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4D işçi yıllık izin bir sonraki yıla devreder mi?

sürekli içi 4 d (taşeron) 2018 yıllık izni 2019 yılına aktarılır mı?
  12. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 2019 Ocak Sürekli İşçi Maaşı

kadarıyla taşeron dan işçi kadrosuna geçerken asgari ücret veya asgari ücretin fazlasıyla geçmişitir. 2018 asgari ücret bürüt 2019.50 2019 yılında asgari ücret üzerinde hesaplama yapılacak ve sözleşme %4 oranında tis farkı vermememiz gerektiğini düşünüyorum
  13. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli yıpranma payı fiili hizmet akla takılanlar

fonetten sadece günlere bakıyorum fhz'yi fonetten hesaplamıyorum
  14. saitsahin

fonet'te kimin hangi birimde çalıştığı belli ve fonet çalışılmayan günlerden eksik günleri hesaplıyorum ayrıca eğitim ve enfeksiyon hemşiresine de hasta ile muhatap olmadıkları için fhz vermiyorum
  15. saitsahin

ekteki liste bende de var ama benim sorum biraz farklı yani bire bir hasta ile muhatap oluyorlar ama unvanları listede yok
  16. saitsahin

iyi günler yıpranma payı fiili hizmetini yapıyorum ama aklıma takılan birkaç soru var 1-hasta ile muhatap olanlar fhz alıyor diye biliyorum ama laborantlar ve patologlar hasta ile muhatap olmuyor ama unvanları listede yer alıyor neden onlara da veriyoruz 2-evde bakım biriminde çalışan yaşlı...
  17. saitsahin

Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

ipc ödeme yazıları,
  18. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geçmişe Dönük GSS Prim Ödemesi

Allah belasını versin bu sgk nın sosyal güvenlik kurumu değil sosyal ceza kurumu
  19. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Hizmet Listesi GGün?

mrb arkadaşalar GGün 204 ne demek
  20. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli sertifikalı eğitim bedeli ödeme emri nasıl hazırlanır

görevlendirme ile bir üniversitede sertifikalı eğitim programına katılan personel için sertifika bedeli ödeyecez tdms'den hangi kodları kullanacaz bilgisi olan var mı? ayrıca damga vergisi kesecek miyiz
  21. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli kbs fiili hizmet hesaplama hatası

teşekkür ederim konu çözüldü
  22. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Giyim yardımı

arkadaşlar yeni konu açmak istemedim buraya yazayım, kbsden giyim yardımı hesapladım bordro aldım ama bordroda naklen geçmeye aldığımız eski bir personeli de hesaplıyor ona da para çıkıyor ayrıca bazı personellerin bilgilerini giyim yardımı bilgi girişine eklediğim halde giyim yardımı hesaplamıyor
  23. saitsahin

doğru söylüyorsunuz bize eylül maaşından sonra geldi demek ki bu yüzden hata veriyor kurumsal hesaplama yaptığımız halde
  24. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası (İPC) SGK

o zaman arkadaşlar 2 yolu var 1 mutemetlik unvanı ile personel alınacak 2 si her cezayı mutemete ödetir se tüm mutemetler işi bırakılmalıdır. mutemetlik sendikası yapılmalıdır.
  25. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İdari Para Cezası (İPC) SGK

arkadaşalar idari para cezasını 4000 civarı gelmişti bize mys üzerinde ödemesini yaptık bugun teslim ettik mal müdürlüğe hazine öder mi ödemez mi beli değil mal müdürlüğündeki büyük ihtimale ödemesi yapılacak dedi. asıl sorun burda mutemetliği personel verirken risk ödemesini alıyor mu almiyor...
  26. saitsahin

arkadaşlar kurumumuza yeni bir radyoloji teknikeri geldi kbsden fhz hesapla diyince ekteki hatayı veriyor nasıl düzeltebiliriz?
  27. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli işe giriş bildirgesi cezası

askerden gelen personelin girişini geç yaptık ceza geldi, yukarda da dediğim gibi mutemetin biri elden ziraat bankasına ödemiş, biz de mi öyle yapacaz yoksa başka bir yolu var mı
  28. saitsahin

E- bildirgeden ya da 4b primlerinden kaynaklanan ceza ve borçlar nasıl ödeniyor bilen var mı? mysden ödeme emri ile bildirilme imkanı var mı
  29. saitsahin

mutemetin biriyle konuştum o da benzer bir ceza yemiş ziraat bankasına gidip elden parayı ödemiş
  30. saitsahin

arkadaşlar askerden gelen 4blilerin işe giriş bildirgesini geç verdik ve sgkdan ceza geldi. bu cezayı elden mi ödeyecez yoksa başka bir yolu var mı
  31. saitsahin

Öneri | İstek ve Şikayetler forumda yetkili önerisi

s.a arkadaşlar maaş mutemetlik formuna bir sgk mutemedi veya uzman bir sgk ve birde hukukcu formda olursa sorunları çözmemize yardımcı olursa çok iyi olur
  32. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4B Ücretsiz İzne Ayrılma

ayrılış evrağını şimdi okudum nisan 2019'a kadar sözleşmesi karşılıklı olarak fesh edilmiştir yazıyor buna göre sgk çıkışını verecez galiba
  33. saitsahin

bu hak yeni geldi ve gelir gelmez bir personel ücretsiz izne ayrıldı
  34. saitsahin

kolay gelsin arkadaşlar ücretsiz izne ayrılan 4bli personelin sgk çıkışını verecek miyiz, vereceksen nasıl yapacaz
  35. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Rapor Kesintisi

İşçinin hastalık nedeniyle işe devam edemediği veya raporlu olduğu sürelere ait yılda 5 defayı geçmemek üzere SGK tarafından ödenmeyen ilk 2 günün ücreti işveren tarafından ödenir 10 günlük rapor almışsa çalışma günü 22 sgk 22 işe gelmeden kaç gitmemişse o aykı çalıma günü 20 ise 10 gün düşür...
  36. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli GERİYE DÖNÜK AİLE YARDIMI

TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR EYVALLAH :)
Geri
Üst Alt