Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aslında sizle aynı fikirdeyim .
sgk oldu olası ceza yazma kurumu olmuş
bildirgeyi bir ay geriye atsa yani sizin dediğiniz gibi para değişmeyecek sadece dönem değiştirecek ona da
ceza yazıyor
ceza nasıl ödeyeceğiz. mys den mi yada döner sermayeden
yada ceza bana mı yazacak
çok yoruldum bu işten.
arkadaşalar bir personel e devleten hizmet dökümüne baktım
hizmet dökümü şu şekilde
nisan tür asıl gün 13
mayıs ayı asıl gün 30
haziran asıl gün 30
..
...
ağustos asıl 30
eylül asıl 30
bu ayki maaş 15 eylül 14 ekim ekledim oda 2018/9 asıl 30 gün
bir dönem ileride oluyoruz.
eski sgk müdür...
mehmet hocam ben bu ay 15 ağustos 14 eylül gönderemiyorum ağustos 30 gün bildirmişim
elim bu ay ve önümüzdeki ay elimde iki maaş olacak birini ek olarak göndersem 30 günlük diğerini de normal bildirsek ve sgk yazımız yasak hem 30 günlük prim kaybolmamış olur.
belki ceza da yazılmaz.
yada cezayı...
hocam o bir aylık bildirge için sgk yazı yasak sürekli işçi primlerinden sehven hata yapıldığını 15eylül 14 ekim ayında ek olarak yapılmıştır yazı yazılırsa
1 ayıda ek olarak göndersek olur mu
değerli arkadaşlar çözümlerinizden dolayı herkese çok tşk ederim.
daha yolun başındayken yıllar geçmeden bu konuyu çözmek istedim.
aslında ilçe sgk bize müdürü bu şekil yapalım demeseydi cezası keser bizde öderdik bizde kurtulmuş olurduk
iş işten geçmiş yapacak bir şey yok
değerli arkadaşlar 15...
13 günlük bildirdim
sgk her bir ayı geriye atsa sorun çözülür gibi geliyor 13 günlük nisanı 15 mart 14 nisan diye geriye atsa ve bunu her ay bu şekilde devam etse
olur mu acaba ?
mrb arkadaşlar
taşeronlar kadro geçerken 13 günlük primi yetiştirmedik. sgk gitik bize 1 ile 30 arasında dönem actı ve 13 günlük nisan diye bildirdik ceza yemeyelim diye mayıs 1 -30 prim gönderdik sgk müdürü 4 5 6ay bu şekilde devam edin ve daha sonra bize yazıyla ters işkolu yapalım eskisi gibi...
arkadaşlar fiili hizmetten yararlanacakların isimleri bize imzalı liste olarak mı gelecek (eğer öyleyse kim getirecek) yoksa biz mi otomatik isimleri bildirecez
ikinci sorum unvan listeleri paylaşılmış ama bizim müdür dedi sadece hastalarla muhatap olan personeller yaralanacak bu yüzden...
s. a arkadaşlar taşaronlar kadro alınırken nisan ayı primi yetiştirmedik
sgk ile görüştük 1-30 arasında dönem açtık ve bu güne kadar 1-30 prim gönderdik bu güne kadar ceza yemedik. bu gün sgk gittik 15 -14 arsında dönem yapalım diye ters işkolu olacak söyledi ceza yemesiniz dediler ama tam...
slm arkadaşlar taşeron maaşları çkys yapıyorum resmi tatiler de vardiyalı olarak çalışan personeler 12 ve 24 çalışan personel gün saat kısmına bir yevmiye mi yazılır yoksa çalıştığı saat kadar mı yazılır
örneğin 24 saat çalışan personel bayramın 2. günü 24 saat çalışmış buna gün-saat kısmına 24...
arkadaşlar sağlık hizmetleri dışındaki personellerin (teknik hizmetler, genel idari hizmetler, yardımcı hizmetler) ek gösterge, yan ödeme ve özel hizmet oranlarının listesi lazım elinde olan varsa paylaşabilir mi
personel size naklen tayin olmuşsa atama kararını okuyun eğer orda yolluksuz ve harcırahsız ibaresi yoksa sürekli görev yolluğu vereceksiniz ve personel kbs personeli ise mys'den ödeme yapacaksınız
arkadaşlar bildiğiniz gibi kbs içi personellerin bes parası ziraat emekliliğe otomatik aktarılıyor, yani bizim herhangi tahsilat yüklememize gerek yok ama son iki aydır (haziran ve temmuz) kbs içi personellerinin bes parası aktarılmayıp maliye'ye iade ediliyor. kbs bireysel emeklilik şirket...
10 günlük maaşını yüzde 50 verdiğimde kişi borcunu 50 günlük rapor üzerinden mi 30 günlük rapor üzerinden mi alacam. sonuçta 60 gün raporu var işlenmeyen
hocam 25inde istifa etti gitti sadece 10 gün çalıştı yani 10 günlük hak edişi var
30 gün raporu olduğu için 10 günlük maaşını zaten yüzde 50 alacak, sıkıntı burada; bir 30 günlük raporu daha var
arkadaşlar kurumumuzda 4924 sözleşmeli olarak uzman doktor son bir kaç aydır heyet raporu aldı ve 25 temmuzda istifa edip gitti. 4924 sayılı kanunun 5.ci maddesine göre 30 günü aşan raporlarda ücretin yarısını alacak yazıyor. şimdi durum şu; 10 günlük maaş hak edişi var ve kesilmesi gereken 60...