Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Taşeron işçi promosyonu

nazan hanım kaç aylık promosyon aldılar
  2. saitsahin

biz daha promosyon vermedik ama banka aylık kişi başına 20 tl bahsediyor protokol göre 475/12=39.59 tl vermeleri lazım taşaronlar hizmet alımında cıktı ve işçi statusune geçtı memur gibi vermeleri lazım.
  3. saitsahin

arkadaşlar banka promosyon ziraat bankasın protokol sözleşmesi okumanızda yarar var
  4. saitsahin

bizim kurum sağlık bakanlığı yöneticilerle mi protokol yaptınız. protokol atabilirmisinz bizim kurum yıllık memurlara 475 tl verdik banka tasaronlara 475 altında vermek istiyor.
  5. saitsahin

mrb arkadaşlar taşeronların banka promosyonları memur gibi mi promosyon vereceğiz. banka memur promosyonu gibi vermeyeceğiz diyor. banka promosyonu ödeyen var mı?
  6. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli E-Bildirgeler Borç Olarak Duruyor

iyi günler ocak ayından beri bildirdiğimiz e-bildirgeler sistemde borç olarak duruyor bildirgeleri zamanında gönderiyoruz ve maliye müdürlüğü de paraları aktarıyor ancak sistemden borç olarak duruyor paralar aynı durumda olup da çözüm bulabilen var mı bulabildiğimiz telefonları arıyoruz ancak...
  7. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli taşaron emeklilik

taşeronda emekliye ayrılan personele yolluk verilir mi ?
  8. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izin maaş iadesi

kesenekler için nasıl bir yol izleyeceğimi öğrenmek istiyorum, tüm keseneklerin iadesini mi alacam yoksa aylıksız izin gss'yi almıyacak mıyım
  9. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli ücretsiz izin maaş iadesi

merhaba arkadaşlar ücretsiz izindeki personele yanlışlıkla nisan-mayıs-haziran aylarında maaş vermişiz maaş iadesini nasıl hesaplayacaz
  10. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli sisoft 4b kıst maaş sorunu

tamam hocam teşekkür ederim bordroki kesinti kısmı 10.026 iken mys 11.852,76 verdiğinde orda kafam karışmıştı
  11. saitsahin

tamam çok şükür şimdi fark ettim onu 22785,14 girdim. çünkü benden önceki mutemet demişti personel giderlerini bulmak için brütten agiyi çıkartacaksın, bu yüzden 24 yerine 22 bin girdim. şimdi doğrusunu girince oldu
  12. saitsahin

ödeme emri bu mys'den girdiğimde gelir vergisini 3174,89 giriyorum net ödenen tutmuyor
  13. saitsahin

hocam dediğiniz gibi yaptım. mys'den gelir vergisi ve agi'yi toplayıp gelir vergisine ekledim altına da agi'yi yazdım ama net ödenen az çıkıyor. bordrodaki gelir vergisi 1348,37 agi 1826,52 net ödenen 19630,84
  14. saitsahin

hocam sorun mys değil, sorun sisoftta. sisoft neden gelir vergisini agiden küçük atıyor. bunun için ne yapmam lazım
  15. saitsahin

merhaba arkadaşlar yeni başlayan 4blilerin kıst maaşlarını sisofttan (sisofttan yapmam lazım, uzun mesele) yapıyorum. maaşları yaptım bordroda gelir vergisini agi'den küçük atıyor mys'den ödeme emri döktüğümde de mys hata veriyor gelir vergisi agi'den küçük olamaz diye. bunu nasıl düzeltirim
  16. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli taşerondan kadroya geçenlerin bes işlemleri

taşaronlardan bes kesintisini yaptık ama sicil numarası ve ziraat emekliliğe göndermedik(sadece bordro kestik bes şuana kadar) şimdi arkadaşlar bes parası saymanlık hesabında bekliyor ve herkes ayrılacak. tüm taşaronlardan dilekçe alsak besten ayrılmak istiyorum diye ve saymanlıktaki parayı...
  17. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

14 günlük maaşı içinde vereceğim zamlı yevmiye üzerine 1,70 ekleyip hesapladım.
  18. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Fazla Mesai Ücreti

hocam ben aylık olarak hesaplıyorum resmi ve pazar günleri çıkarıyorum geri kalan günleri 7.5 çarpıyorum maysı ayında 1 mayıs ve 19 mayıs resmi tatildi 4 pazar çıkardım 31-6=25 25x7,5=187 saat yapıyor bunu kim kaç saat aşıyorsa ona göre mesai verdim.
  19. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Surekli İşci Temmuz Zammı

maaşları(sağlık bakanlığı) çkys hesaplıyorum ben yevmiye üzerinde hesaplayacağim insaalah doğrudur. şimdi yevmiyesi 91,33 olan taşaron 91,33*4%=3,65 91,33+3,65= 94,98 zamlı maaş 3.65*14/30=1,70 94,98+1,70=96,68 tl çkys 94,98 hesapladım 2307 tl çıktı 96,68 hesapladım 2344 tl çıktı 2344-2307=37 tl...
  20. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli yök dil yabancı dil tazminatı

4b personellerimizden biri yök dil sınavına girip ingilizceden geçmiş bu personele yabancı dil tazminatı ödenir mi
  21. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4d işçi temmuz ayı 5x5 günlük ikramiye

İşçilere Ocak ve Temmuz aylarında 5’er günlük olmak üzere yılda toplam 10 günlük (5x2=10) ücretleri tutarında ikramiye ödenir. Bu ödeme, işçinin çalıştığı sürenin bir yıldan az olması durumunda çalışma süresi ile orantılı olarak ödenir. temmuz ayına 5 günlük ikramiye verecek miyiz.
  22. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Süresi E-Bildirge de Nasıl Gösterilir?

Tamam hocam anladım. Raporlarda maaş kesintisi olmuyorsa, prim de tam bildiriliyorsa rapor almamanın caydırıcılığı kalmıyor
  23. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geçici İş Göremezlik Süresi E-Bildirge de Nasıl Gösterilir?

Bildirgede eksik gün bildirilmez demişsiniz. Yani personel kaç gün rapor alırsa alsın bildirgesini tam gün mü bildirecez
  24. saitsahin

"sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esasları" okuduğumda diyor ki iş göremezlik ödeneği ilgilinin ücretinden düşürülür. buna göre ben de 4bli sözleşmeli personellerin maaşını tam veriyorum sgk'dan aldığı parayı da maaşından düşüyorum. buraya kadar sıkıntı yok peki e-bildirge...
  25. saitsahin

Editörün Seçimi MYS İşçi Kıdem Tazminatı Resimli Anlatım

vinrar pragramı var dosyayı indiriliyor arşiv bicimi tanımlanmıyor veya hatalı uyarı veriyor.
  26. saitsahin

Editörün Seçimi MYS İşçi Kıdem Tazminatı Resimli Anlatım

sultan hanım dosya açlmıyor cenapal@hotmail.com e-mail atabilirmisiniz.
  27. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli geçmiş vizite giriş raporları

peki öyle mi kalsın yoksa onay vereyim mi
  28. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli geçmiş vizite giriş raporları

kurumumuzda eski tarihli 4bli sözleşmeli personellerin raporlarına onay verilmemiş, ben şimdi onay vereyim mi kalsın mı. onay versem ceza mı yiyecez
  29. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli ÇKYS özel sigorta tanımlama sorunu

bende çkys icra tanımlama yapıyorum bodro atmıyor.
  30. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli taşaron emeklilik hesaplama

devlet hastanesi taşaron temizlik personelimiz emekliye ayrıldı tazminat nasıl hesaplayacagiz. excel dosyası olan varsa atabilir m?
  31. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924'e geçen personelin kbs kıst maaşı

aynen hocam, fazla maaş iadesi yapmamak için dilekçe verdiler. iki yıldır buradayım eski mutemetler de öyle yapıyordu. dilekçe verip maaş almamaları doğru değil mi
  32. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924'e geçen personelin kbs kıst maaşı

arkadaşlar birkaç personel mayıs ayında dilekçe verdi 4924'e geçeceğimiz için mayıs ayı 657 maaşı almak istemiyoruz diye ve 4 haziranda 4924'e geçtiler. şimdi bunlara 4924'ten 11 günlük maaş verecem ama kbs'den de 19 günlük maaş vermem gerekiyor kbs'den nasıl kıst maaş verecem
  33. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli KBS 4/B maaş hesaplama

ben de 4b maaşlarını hesaplayamıyorum, maaş hesaplaya tıklayınca hiçbir şey olmuyor
  34. saitsahin

Mutemet Arşivi SGK İşveren Toplu İşe Giriş Bildirgesi (Taşeron, 4B Sözleşmeli)

bilgi işlem personelleri için 'Veri Giriş Elemanı' olarak mı yoksa 'Veri Giriş Kontrol İşletmeni' olarak mı kayıt yapacaz
  35. saitsahin

Mutemet Arşivi Eksik Oyak Kesintisi

bordro ve üst yazı örneği varsa gönderebilir misiniz
  36. saitsahin

Mutemet Arşivi Eksik Oyak Kesintisi

merhaba arkadaşlar bir personelden eksik oyak kesintisi kestim. kbs'den özel hizmet oranlarını yanlış girdiğim için oyak kesintisi de eksik kesilmiş. oyaktan aradılar eksik kalan kısmı manuel olarak kesin ve maliye ile konuşun hallederler dediler. maliye ise bana 'sen bordroyu getirince parayı...
Geri
Üst Alt