Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 Yıllık Sosyoloji Bölümünü Bitirmiş Ve Derecesi 1/4 Bu Personelin Yan Ödeme Ve Ekgöstergesinde Bir Değişiklik Olur Mu?

Slm; Kurumumuzda görevli bir V.H.K.İ. bir personel daha önce sosyal hizmetler bölümünü bitirmiş ve haklarından faydalanmış, ama şimdide 4 yıllık sosyoloji bölümünü bitirmiş ve derecesi 1/4 bu personelin yan ödeme ve ekgöstergesinde bir değişiklik olur mu ?
  2. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 5434 Kıst Maaş Hesaplamada prim neden kesilmiyor.

slm, Ücretsiz izin dönüşü memuriyete dönüş yapan 5434 öncesi personel için KBS de kıst maaş giriyorum ama kesenek kesmiyor normal maaşında kesinti yapılıyor sıkıntı yok, bizim kullandığımız kbs dışı fonet sisteminde hesaplamak istedim ama kıst maaşta ordan da kesmiyor , bunun nedeni ne olabilir?
  3. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Hastanemiz ile SGK arasındaki protokol paraları

2012-2014-2018 dönemlerine ait borçlar var bu dönemin borçlarından düşmesinde problem olur mu hocam.
  4. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Hastanemiz ile SGK arasındaki protokol paraları

slm; sgk ile 4b sözleşmeli personellerin almış oldukları sağlık raporlarına binaen protokol imzaladık, vizite sistemimize düşen sağlık raporlarını onayladığımızda paraları personellerin kayıtlı olduğu sicilin emanetine düşüyor, bu sicilde de bir kısım borcumuz var düşen paralar borctan düşüyor...
  5. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli TDMS SENDIKA ODEME KODU

teşekkür ederim saymanlıkla iletişime geçecem sonucu yazarım buraya
  6. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli TDMS SENDIKA ODEME KODU

Slm; 657 Döner Sermaye maaş ödeme emrini TDMS de hazırlayacam HEP-SEN sendikasının TDMS kodunu bulamıyorum kodunu bilen var mı. Teşekkür ederim.
  7. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Terfi Hesaplama

SLM. İhraç Dönüşü bir personelime geriye dönük maaşını verdim ama ben ödeme yaptıktan iki ay sonra terfisi güncellendi bu sefer geriye dönük 2018-2019-2020-2021 yıllarına ait terfi hesaplamam lazım bunun için bir hesaplama şablonu olan arkadaşlar varsa buraya atabilir mi. teşekkürler.
  8. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Hayat Sigortası Poliçesinin Vergi İndirimi Nasıl Hesaplanır

merhabalar hastanemizde çalışan bir uzman doktor hayat sigortası yapmış olup ocak ayındaki ödediği birikimsiz tutar 6341 TL'dir. Personelin hayat sigortası yansıtılmamış bordrosu ektedir. Hayat sigortasından ne kadarlık bir tutarın maaşına ekleneceğini ve diğer işlemleri nasıl öğrenebilirim
  9. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli sağlık bakanlığında işçilerin yetkili sendikası beli oldu mu?

mrb işçilerin yetkili sendikası beli oldu mu?
  10. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/d işçi rapor e vizitede görünmemesi

iş göremezlik raporu olarak düzeltilirse viziteye düşer.
  11. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 17 Günlük ve 14 Günlük Maaşlarda Uygulanacak Gelir Vergisi oranı ne olmalıdır?

hocam süpersiniz :) dediğiniz görüş yazısı hangisi hocam elinizde mevcut mu
  12. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 17 Günlük ve 14 Günlük Maaşlarda Uygulanacak Gelir Vergisi oranı ne olmalıdır?

Slm. bizde görevli bir 657 Genel Bütçe Kadrolu Personel böyle bir dilekçe vermiş, kbsden maaşını yapıyoruz buna gerekçeli bir cevap vermem lazım bu konuda yardımcı olabilir misiniz.
  13. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli MYS Harcama İşlemleri Güncelleme

devlet hastanesinde kbsde yaptığım münferit maaşın avansını kapatacam 1609742010 hem ana maaşların hemde münferitlerin avanlarını kapatacam
  14. saitsahin

dediğiniz gibi kbsde tür ve alt türlerini buldum ama Bütçe Tertibi-Kullanılabilir Ödenek teki kodlar değişmiş ve ödenek sorguladığımda 0 atıyor bu normal mi
  15. saitsahin

slm; mys'de harcama oluşturmaya çalışıyorum ama güncelleme gelmiş program türü ve faaliyet türleri ile alt türleri eklenmiş nasıl yapacaz bir bilgisi olan var mı?
  16. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4b den kadroya geçen personelin sigorta girişi

Tuğrul hocam sigorta girişi ile ılgili bir problem değil benimki bu linktekileri okumuştum sadece merak ettiğim 4c sigorta girişi yapılırken memuriyete atama tarihi kısmına ne girecem 4bli olarak atandığı tarih mi yoksa kadroya geçtiği tarih mi
  17. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4b den kadroya geçen personelin sigorta girişi

Slm. 09 Ekim 2017 de kurumumuza 4b lı olarak atanan bir personel kadroya geçti şimdi onun 657 kadrolu sigorta girişini yaparken Memuriyete Başlama tarihini 09 Ekim 2017 mı yapacam yoksa kadroya geçtiği tarihimi(15.12.2020) mı yapacam.
  18. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli SGK Strateji Başkanlığı Adresi Nedir

0312 458 76 25 -0312 458 76 24 5510 4/1-c (Devlet Memurları) Tescil İşlemleri (5510 / 4-c Sigortalı İşe Giriş ve Sigortalı İşten Ayrılış Bildirgesi İşlemleri) slm. iki gündür bu numaraları zor düşürdüm bir 657 kadrolu personelin sigorta giriş çıkışıyla ilgili bir soru sordum, bana yazı yaz...
  19. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli SGK idari para cezaları MYS ödeme işlemi Hk.

benimde bir sorum olacak, işkurdan gelen personellerin sigorta çıkışı için ceza yedik mysden ödeme emri oluşturuldu ödeme yapıldı ve dekonttu aldık, bu cezanın sistemimizden düşürülmesi için bu dekontu hangi numaraya FAX atacaz.
  20. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4C Tescil Ekranındaki Hizmetleri 4C SPAS Ekranına Aktarma

teşekkür ederim personelle irtibata geçeyim bir problem durumunda tekrar yazabilirim hocam
  21. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4C Tescil Ekranındaki Hizmetleri 4C SPAS Ekranına Aktarma

SLM. Daha önce 2016 yılında ihraç edilen bir personelin 2019 yılında göreve iadesi yapıldı ve geriye dönük maaş ödemesi yaptım kesenek bilgi sisteminde primlerini bildirdim ama bugün personel beni aradı ve sgk primlerinin bildirildiğine dair bir ve yok dedi, bende bildirim yaptığımıza dair...
  22. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli İhraç Dönüşü Geriye Dönük Maas Hesaplama

e devletten hizmet dökümünü aldım fotoda görünen pek toplamlarımı yazacam oraya
  23. saitsahin

prime esas kazançtan nasıl neti elde ettiniz ddetaylı bilgi verirseniz hocam tam olarak aradigim sorunun cevabı sizde 🙏
  24. saitsahin

Slm. Bir personelim 2016 yılında görevden alınmış Kasım 2020 de göreve iade edildi. Ama bu personel görevden alındığı dönemlerde başka kurumlarda sigortalı olarak çalışmış ve sigortaları bildirilmiş, Bu personelin geriye donuklerini hesapladigimda sebepsiz zenginleşmeye sebep olunmaması için...
  25. saitsahin

Görüş Yazıları 696 KHK ile sürekli işçi kadrolarına geçişleri yapılan işçilerin biten sözleşmesi hakkında yazı

arkadaşlar şimdi bunların yevmiyesi 102,02 üzerinden mi hesaplayacağız yoksa 106,10 üzerinden mi
  26. saitsahin

Görüş Yazıları 696 KHK ile sürekli işçi kadrolarına geçişleri yapılan işçilerin biten sözleşmesi hakkında yazı

yazıda benim anladığım kadarıyla yevmiyede değişlik olmayacak sosyal yardım ve hizmet zammı verilecek.
  27. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/d Kadrolu işçi sicil numarası değişikliği nedeniyle e-devlette eski sicil görünmesi

e devlet giriş belgesi yeni nace kodu be 17 iş kolu var ancak sendika üyeliği kayıt yaptırken eski sicil görünüyor.
  28. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/d Kadrolu işçi sicil numarası değişikliği nedeniyle e-devlette eski sicil görünmesi

mrb 31.10.2020 tarihinden 4 d işçileri yeni sicil nakil yaptık ve sgk girişlerinde yapıldı. ancak e devlet ten hala eski sicil numarası görünüyor ve yetkili sendikaya üye olamıyor. sizde nasıl .
  29. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Eş Yardımı Kısa Çalışma Ödeneği Alan Eş için ödeme yapılır mı?

Slm; Kurumumuz personellerin bir kişi eşinin sigorta çıkışı olmadan prim bildirilmemiş ve kısa çalışma ödeneği karşılığında çalışmış, bu kişi için geriye dönük eş yardımı ödemesi yapılır mı dilekçe ektedir.
Geri
Üst Alt