Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 d sürekli işçi refakat izninde yapılan kesintler

mrb 4 d sürekli işçi bir ay boyunca refakat izni almış yol ücreti dışında başka kesinti yapılıyor mu?
  2. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 1997 yılında bildirilmeyen bir aylık kesenek

Kesenek bilgi sisteminde en eski 2008 görünüyor
  3. saitsahin

Yol gösterecek yok mu arkadaşlar
  4. saitsahin

Merhabalar Temmuz 1997 döneminde bir doktorun aylık keseneğinin bildirilmediğine dair sgkdan yazı geldi, arşive inip ilgili ayın bordrosunu bulduk doktora maaş ödenmiş yani bordroda ismi var ama keseneğinin bildirilip bildirilmediğini bilmiyoruz ama büyük ihtimal bildirilmiştir mükerrer ödeme de...
  5. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli ekobs'a 4b matrahları yansıyor ama kbs'ye yansımıyor

söyledik hatta bir iade ettiler tekrar gönderdik yine olmadı
  6. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli ekobs'a 4b matrahları yansıyor ama kbs'ye yansımıyor

son üç-dört aydır 4b döner sermaye matrahlarını kbs'ye aktarmakta sıkıntı yaşıyoruz. Exceli kbsye yükleyip muhasebeye gönderiyoruz ama matrahlar kbs'ye yansımıyor ancak ekobsta matrahları çek diyince de matrahlar geliyor. maliyeye bu durumu sorduğumuzda biz gönderdiğiniz matrahlara onay...
  7. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4/D işçi statüsüne geçen işçilerin işe giriş bildirgede iş kolu kodu kaçtır.

696 khk ile taşerondan 4 d işçi statüsüne geçen işçilerin işe giriş bildirgede iş kolu kodu kaçtır.
  8. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Acil Durum ve Afet Yönetimi Ön Lisans Bölümü mesleki sağlığa ilişkin üst öğrenim sayılır mı?

arkadaşın biri bu yazıyı attı, bu yazıya göre üst öğrenim sayılır mu?
  9. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Acil Durum ve Afet Yönetimi Ön Lisans Bölümü mesleki sağlığa ilişkin üst öğrenim sayılır mı?

merhabalar,elimde bakanlığın yayımladığı üst öğrenim sayılan bölümler ama acil durum ve afet yönetimi önlisans programı bu listede yer almıyor, il sağlık müdürlüğü ise kendisine giden diplomalarını istibakını yapıp derece-kademeye yansıtıyor bu durumda biz üst öğrenim sayıp ona maaş verelim mi...
  10. saitsahin

Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

kurumun borcu kurum ödeyecek
  11. saitsahin

Editörün Seçimi Mys De Sgk İpc Ödeme İşlemi

hocam rücu işlemleri mutemetlerden alamaz nedini ise mutemetler mutemetlik parası yada riskli birim parasını almıyor riskli birim yada mutemetlik unvan parasını almış olsaydı rücu işlemleri yapılırdı. yine de mutemetlerden almaya çalışırsa hiç kimseyi mutemetlikten çalışmaz ve o riski hiç bir...
  12. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Fiili Hizmette Yapılan Çelişkili İşlem ve Karşılaşacağımız Yaptırımlar

merhaba arkadaşlar kurumumuzda 1991-1994 tarihleri arasında çalışan röntgen teknisyeni ile alakalı bir yazı gelmişti hitap sistemine bildirim yapın diye. Biz de arşivde arama yaptık ve ilgili yıllara ait veri bulamadık ve buna binaen yazı yazık. Sonra tekrar bir yazı geldi ilgili kişinin...
  13. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli tus için giden pratisyene hangi kurum yolluk öder

burası doğru ama zamanında üniversite hastanesine giden bir pratisyene yolluk ödemesi yapacakken maliye müdürlüğü evrağımızı iade etti, dediler yök özel bütçeli kurum olduğu için siz ödeme yapamazsınız
  14. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4924 Maaş Hesaplama Dokümanları

evet 1580721846 tamam buldum konu çözüldü hatta ihtiyacı olan varsa buraya bırakıyorum
  15. saitsahin

Görüş Yazıları 4924 Maaş Hesaplama Dokümanları

Merhabalar zamanında elimde 4924 sözleşmeli doktorların maaşlarının nasıl hesaplanacağıyla alakalı pdf dosyaları ektedir.
  16. saitsahin

çok saolun teşekkür ederim, geriye il-ilçelerin bölge grupları kaldı
  17. saitsahin

merhabalar zamanında elimde 4924 sözleşmeli doktorların maaşlarının nasıl hesaplanacağıyla alakalı pdf dosyaları vardı ama onları kaybettim bölgelerin gelişmişlik katsayıları, kıdem yıllarının katsayıları, görev unvan katsayılarının olduğu liste şeklinde doküman olan atarsa benim için çok iyi olur
  18. saitsahin

işlem olarak doğrusunu yapıyoruz ama elimizde resmi bir yazı yok, pratisyenin biriyle tartışacaktık az kalsın. Dedim üniversite hastanesine gittiğiniz için yolluk veremem, o da dedi arkadaşlarımdan bazıları almış sizin de vermeniz lazım madem vermeyeceksin neye istinaden vermiyorsun dedi tabi...
  19. saitsahin

iyi günler tus için naklen giden pratisyene sürekli görev yolluk ödemesi yapmıyoruz gidecekleri üniversite hastanesinden almaları lazım, çünkü orası yök'e bağlı ve özel bütçeli kurum önceki mutemetten böyle öğrendik ama bunun resmi yazısı var mı
  20. saitsahin

Mutemet Arşivi Fiili Hizmet Zammı Hesaplama Programı

hocam ekte program yok silindi mi
  21. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli ak bank maaş txt

biz bu aydan itibaren ak banka geçtik ak bank bize gönderdiği macro çalışmıyor kullanan varsa siteye atabilir mi tşk
  22. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 d sürekli işçi asgari ücret % fazlası

4 d sürekli işçilerde asgari ücret fazlası ile çalışanlar ilgi bir gelişme var mı
  23. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli çkys'den 2020 hesaplama paremtreleri nasıl olacak

s.a çkys den 2020 hesaplama paremtreleri nasıl olacak
  24. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli ÜCRETSİZ İZİN GSS KESİLİR MÜNFERİT BİLDİRME

kbs'den bu şekilde hesaplanması yapıldı bunu MYS'ye nasıl dökecem hocam
  25. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli ÜCRETSİZ İZİN GSS KESİLİR MÜNFERİT BİLDİRME

Slm arkadaşlar. 657 5510 kadrolu bir personel ücretsiz izne ayrıldıdı, KBS'den işlem kodunu yanlışlıkla "ücretsiz izin" yaptım GSS kesilir yapmadım. şimdi münferit olarak bordro oluşturdum kbs'den ama ödeme emrini boş atıyor. MYS'den ödeme emrini nasıl hazırlayacam son olarak kesenek bilgi...
  26. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK 28/ç maddesini nasıl uygulayacaz

arkadaşlar bu konuda yine yardımınıza ihtiyacım var kurumumuzdaki 657li hekimlere kbs'de tazminat ekledik ama 4924 sözleşmeli doktorlar da aynı görevlendirme kapsamında gidip geldiler onların maaşına nasıl tazminat ekleyecez
  27. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 375 KHK 28/ç maddesini nasıl uygulayacaz

kolay gelsin arkadaşlar barış pınarı harekatı için suriye'ye görevlendirilen pratisyen hekimlere nöbet,icap ve yolluk ödenmeyeceğini bunun yerine maaşlarına tazminat ekleneceğini öğrendik kbs'deki maaş kartının tazminat kısmında 375 KHK 28/ç maddesini seçecekmişiz ilgili maddenin tazminat...
  28. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 112 ATT personelleri geçici görev yolluğu alır mı

kolay gelsin arkadaşlar ilçe hastanesinde çalışan att personelleri, bazen şehir merkezine bazen de çevre şehirlere hasta sevkinde görev alıyorlar, bu personellere geçici görev yolluğu ödenir mi
  29. saitsahin

Mutemet Arşivi 4B Bildirgeleri Nasıl Yapıyorsunuz

3 yıldır çalışıyorum ve hiçbir ay tuttuğunu görmedim ödeme emrine en yakın çıktığı zaman bile üç dört lira fark vardı hatta bazen fark üç haneli sayılara çıkıyor biz de mecburen sayılarla oynuyoruz
  30. saitsahin

Mutemet Arşivi 4B Bildirgeleri Nasıl Yapıyorsunuz

arkadaş biz bir ilçe hastanesiyiz ve 4B sözleşmeli çalışan 120 personelimiz var ve bunların bildirgelerini yapmak her ay neredeyse iki günümüzü alıyor hal böyleyken acaba büyük hastaneler nasıl yapıyor? şimdi bildirgeleri nasıl yaptığımızı yazayım eğer bundan daha bir yol varsa yardımcı olabilir...
  31. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geriye Dönük Fiili Hizmet Zammı E-Bildirgesi Dökümü

daha önce de benzer durumlar başımıza geldi yine 2000 öncesine ait fiili hizmetler ile alakalı işlemleri manuel bordro ile yapıp ipc ile bildirdik ama bu sefer elimizde veri yok, eski işlemlerde arşivde bordro bulup ona göre manuel bordro dolduruyorduk ama burada elimizde veri yok arşivde ilgili...
  32. saitsahin

arkadaşlar personel ilk olarak bize atanmış iki yıllık röntgen teknikeri olarak ama arşivde ilgili yılların bordrolarını bulamadık, bize emsal lazım yani 1991 ve 1994 arasında çalışmış kişilerin derece-kademeleri ve sgk kesinti tutarları bize lazım yardımcı olabilecek kimse var mı
  33. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçilere Ait Bildirge Döneminin değiştirilmesi

hocam kesinlikle tavsiye etmiyorum. taşerondan 4 d işçi kadrosuna geçerken ilk ayın bildirgesini kaçırdım ve 1-30 arasından dönem actım 5 ay böyle devam ettim daha sonra 15 -14 olarak düzeltim sgk tam anlamıyla sıkıntılı ve 1-30 arsındaki bir kısım borç olarak hala görünüyor. borç yoksa bu...
  34. saitsahin

SLM. 20.09.1991-27.06.1994 tarihleri arasında kurumumuzda sağlık memuru(röntgen) olarak görev yapmış bir kişinin filli hizmet bildirimi ve hitap girişini istiyorlar. arşive indim o yıllara ait hiçbir evrak yok kişinin o zaman ki derecesini bilmiyorum %20 %16 emeklilik kesenek tutarlarını...
  35. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri Alırken "Sicil No Hatası" Uyarısı Nedeni

sgk kesintilerini 4b sözleşmeli personel olmasına rağmen malülük yaşlılık(iştirakçi sözleşmeli personel) olması gerekirken ben malülük yaşlılık(iştirakçı memur) yapmıştım o yüzden hata veriyordu.
Geri
Üst Alt