Arama sonuçlarınız

1. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli MYS Ödeme Emri Alırken "Sicil No Hatası" Uyarısı Nedeni

SLM. 4b sözleşmeli personeller için hesapladığım kıst maaş için mysde ödeme emri hazırlarken sgk sicil numarasını daha önce yaptığım ödeme emirlerinde 26 hane olarak giriyordum sıkıntı olmuyordu, ama şuan 12 haneli olmalıdır diye uyarı veriyor. ne yapmam gerekir.
  2. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli MYS'de mal alımı için nasıl avans açılacak

yardımcı olursanız çok seviniriz, acaba harcama talimatı ya da ödeme emri örneklerini paylaşma imkanınız var mı
  3. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli MYS'de mal alımı için nasıl avans açılacak

kolay gelsin, satın alma biriminde çalışan arkadaşımızın DMO'dan mal alımı için mys'de avans açması gerekiyor ama daha önce hiç bu işlemi yapmadı, aramızda bilen varsa yardımcı olabilir mi
  4. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Yargı Kararı Gereği Stajyer Ücretlerin Ödenmesi Hangi Tarihi kapsamaktadır?

mrb stajyer öğrencilerle ligli yeni bir yazı kurumumuza gönderilmiş Hali hazırda davası açılmamış ve staj ücret ödemesi yapılmamış öğrencilerin tespit edilerek, 3308 Sayılı Mesleki Eğitim Kanununun 25 vd. maddesi, Bakanlığımızın konuya ilişkin 11.10.2016 tarihli yazısı ve yerleşmiş yargı...
  5. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli sgk idari para cezası mys ödeme emri örneği

sgk idari para cezası gelmiş mys den ödemesini yapacağız da hangi ödeme kaleminden ödeyeceğiz
  6. saitsahin

Mutemet Arşivi KBS Maaş Muhasebeye Gönderme Hatası

4B maaşlarını dün gönderdik ama bugün kadrolu maaşları gönderemiyoruz
  7. saitsahin

Mutemet Arşivi İŞKUR İŞÇİLERİ TOPLU SÖZLEŞME ZAMMI

SLM bende daha önceden iki sürekli işçisi vardı , sonradan işkurdan atanan iki işçi daha geldi, şimdi bu toplu sözleşme zammı(8+4) işkur işçileri içinde geçerli mi brütlerine zam uygulanacak mı sosyal hakları ne olacak bu konuda yardı olabilir misiniz.?
  8. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Ölüm Yardımı

teşekkürler zahid hocam.
  9. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Ölüm Yardımı

SLM. 657 GB personelimizin vefat etmesi üzerine ölüm yolluğu verecem ama ilk defa yapacağım birşey, bu hesaplamayı yapabileceğim bir exel formatı olan var mı, MYS ödeme tertib kodları nelerdir yardımcı olabilir misiniz. teşekkürler.
  10. saitsahin

Mutemet Arşivi Emekli Olan Sürekli İşçi Geriye Dönük Toplu Sözleşme Fark Ödemesi

anladığım kadarıyla toplu sözleşme imzalanmamış hala öyle değil mi? ödemesini ben yapmayacam geriye dönük ödemeleri sgk tarafından yapılacak
  11. saitsahin

Mutemet Arşivi Emekli Olan Sürekli İşçi Geriye Dönük Toplu Sözleşme Fark Ödemesi

SLM Kurumumuzda eskiden beridir sürekli işçi olarak görev yapan bir personel emekli oldu, şimdi bu kişiye geriye dönük zam farkını yapmam lazım ne yapmam gerekir eilnde toplu sözleşme yazısı olan var mı? teşekkürler.
  12. saitsahin

Mutemet Arşivi Çekirdek Kaynak Yönetim Sistemi (ÇKYS) Eylül 2019 Ayında Kapatılması

eylül ayında çkys kapatılacakmış işçi maaşları nerden yapılacak bilgisi olan var mı
  13. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Tek Düzen Muhasebe Sistemi (TDMS) Sürekli Görev Yolluğu Nasıl hazırlanır?

SLM. döner sermaye personeline sürekli görev yolluğu yaptım şimdi bu kişiye TDMS'den ödeme emri hazırlayacam borç alacak kısmının birbirine eşit olabilmesi için ne yapmam gerekir. 2042,88 tl damga vergi kesilmemiş halidir
  14. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli kbs'de 657 kıst maaş aile yardımı veriyor ama 4b'de vermiyor

konu çözüldü yazıyor ama hala net bir sonuç, bilgi elde edemedik
  15. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli kbs'de 657 kıst maaş aile yardımı veriyor ama 4b'de vermiyor

24 ağustosta askere gideceğim bordrolar ekte 657li arkadaşın işlem kodu kıst maaş (görevden ayrılan) 4bli (yani ben) işlem kodu askere gitme
  16. saitsahin

hocam ikimiz de askere gidiyoruz ama ben 4bliyim arkadaş 657li ama aile yardımı bana ödenmiyor ona ödeniyor (kbs bunu hangi mantıkla yapıyor)
  17. saitsahin

kolay gelsin arkadaşlar bu ay ben (4Bliyim) ve 657li bir arkadaş askere gidecez, bu yüzden ikimiz de kıst maaş alacaz -657li olanın işlem kodunu askere gitme yapıp terfi kısmından kıst gün girince hiç maaş verilmiyor işlem kodunu kıst maaş alanlar (görevden ayrılanlar için) yaptığımda ise kıst...
  18. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli fhz e-devlette görünür mü

hitap sistemine henüz girişini yapmadım, eğer ilgili yılların fiili hizmeti bildirilmişse hitapa giriş yapacam ama fiili hizmeti bildirilmemişse önce bildirimi yapacam sonra hitapa giriş yapacam daha önce bildirim yapılıp yapılmadığını nasıl öğrenebilirim
  19. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli fhz e-devlette görünür mü

kolay gelsin arkadaşlar, 1995-2002 arasında hastanemizde çalışan radyoloji teknikeri bir personel fhzlerinin hitap sistemine girilmesini istiyor ama ben bu tarihlerde fhz bildirimi yapılmış mı yapılmamış mı bilmiyorum çünkü arşivde ilgili yılların dosyaları yok, kesenek bilgi sisteminde de 2008...
  20. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Emekli ikramiyesi ödeme emri

harcama talimatını nasıl hazırlayacaz
  21. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Sürekli İşçi Emekli ikramiyesi ödeme emri

kolay gelsin sürekli işçi statüsündeki bir personel emekli oldu, emekli ikramiyesini hazırladık ama mysden hangi kodlardan ödeme emri hazırlayacağımı bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz
  22. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli 4 d işçi sgk vizite

ikisini de giriyorum aynı hata veriyor.
  23. saitsahin

personel erken doğum yapmış ve sgk doğum öncesi rapor onaylarken hata veriyor
  24. saitsahin

analık raporu onaylarken hata veriyor nedeni ne olabilir.
  25. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli kbs maaş muhasebeye gönderme hatası

Hüseyin ÇEVİK, hocam çok teşekkür ederim dediğiniz gibi manuel bordro oluşturmuştum ondan kaynaklanıyordu, sildim onu sorun çözüldü.
  26. saitsahin

Hocam geçen ay olup bu ay olmayan beş kişiyi maaştan çıkardım yine olmadı hata devam ediyor
  27. saitsahin

arkadaşlar maaşları muhasebeye göndermeye çalışınca ekteki hatayı veriyor ne yapmam gerek bilen var mı
  28. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Ücretsiz İzin alan 4D İşçi 10 Günlük İkramiye Hesaplaması

İkramiye: İşçilere Ocak ve Temmuz aylarında 5’er günlük olmak üzere yılda toplam 10 günlük (5x2=10) ücretleri tutarında ikramiye ödenir. Bu ödeme, işçinin çalıştığı sürenin bir yıldan az olması durumunda çalışma süresi ile orantılı olarak ödenir.
  29. saitsahin

Çözümlendi | Kilitli Geriye dönük 5434 kesenek bildirme

arkadaşlar uğraştık parayı tutturduk şimdi sıra mysde ödeme emrini nasıl çıkartacaz, gelir kısmına ne yazalım
  30. saitsahin

hocam önceki mesajlardan birinde üst yazı paylaşmıştım, personelin kesenek ve karşılık tutarlarının gönderildiği tespit edilememiştir diye yazı gelmiş geçmişe dönük kesenek bildirimi yapmam gerekiyor ama tutarı tutturamıyorum, kıdem süresinde sıkıntı yok
  31. saitsahin

iyi günler bu sıkıntıyı bir türlü halledemedik bildirmem gereken tutar 3.742,07 tl ama bildirgedeki tutarların toplamı bin üç yüz küsür tutuyor, bildirmem gereken tutarı nasıl tuttaracam, derece ve göstergesiyle oynayıp tuttursam sıkıntı olur mu
  32. saitsahin

Mutemet Arşivi Kıst Maaşta Aile Yardımı Ödenir Mi?

kolay gelsin, ilk atamalarda kıst maaşın aile yardımı ödenmez deniliyor peki personel askerden geldikten sonra alacağı kıst maaşta aile yardımı ödenir mi
  33. saitsahin

Mutemet Arşivi 4 d İşçi Tediye Parası

4 d işçi tediye paraları bankaya aktarılan var mı bizim ki hala bankaya aktarılmadı. (sağlık bakanlığı)
Geri
Üst Alt