Arama sonuçlarınız

1. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES Çıkış İşlemi

Halk emeklilikte sistem şöyle işleyecek; maaşları hesaplamadan önce halk emeklilik online sistem üzerinden çıkış, oran değişikliği, fon değişikliği olmaması için sistemi kitliyorsunuz. Siz sistemi kilitlediğiniz andan sonraki tüm talepleri banka tutacak, ayın 15'inden sonra kendi sistemlerine...
  2. mr.dnby

Ekte yolladığım dosyada halkemeklilik için yapılması gereken bilgiler mevcut
  3. mr.dnby

Bizim paralar daha şirkete gitmedi kimse çıkamıyor. Halk emeklilik için kısa mesajla çıkma işlemi yapılabiliyor. Diğer firmalarda nasıl bir yol izleniyor bilmiyorum
  4. mr.dnby

Mutemet Arşivi G.Bütçe KBS İçi-Dışı BES Banka Aktarım işlemleri

Hocam vizontele gibi attılar önümüze ne yapacağımız bilmiyoruz. Başta söyledikleri gibi değil KBS'den maaş alanların bilgileri sisteme aktarılmayacak deniyor şimdi, tahsilat kısmını hiç bilmiyoruz nasıl olacak.
  5. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES-KBS İşlemler

Halkemeklilik de bize en başta öyle dedi, sonra dönüş olmadı girmeyeceksiniz diye ama şimdi sistemde KBS için giriş yok. 1000e yakın personelin bir sürü bilgisini excele işlediğime yanayım mı şimdi :)
  6. mr.dnby

Peki personellerin telefon numaralarını maillerini nereden temin edecekler?
  7. mr.dnby

KBS'den maaş olan memur personeller emeklilik şirketinin excel veri desenine işlenip online işler menüsünden şirketin sistemine yüklenecek mi?
  8. mr.dnby

Mutemet Arşivi Saçımıza sakalımıza aklar düştü

Ben de saç kalmadı yaş 30, sakalımızı da uzatamıyoruz ki bilmiyoruz ne durumda :)
  9. mr.dnby

Mutemet Arşivi Eş tayini ve ücretsiz izin

Devlet Personel Başkanlığını bu konuda benzer bir görüşü var: http://www.dpb.gov.tr/tr-tr/gorus/mehil-muddeti-goreve-baslama-suresi Özet olarak görüş mehil müddeti kişinin taşınması için verilen bir süre olduğundan, kişi hastalık halindeyken bu işleri yapamayacağından mehil müddetinin...
  10. mr.dnby

İndirdiğiniz kesinti listesi şablonu excel dosyasından kişinin bulunduğu satırı silip sisteme yüklediğinizde sistem hesaplama yapmıyor mu yani?
  11. mr.dnby

TC vatandaşı olmayan otomatik katılım sistemine dahil değildir. Listenizden yabancı uyruklu personellerinizi çıkarmanız gerekir.
  12. mr.dnby

Mutemet Arşivi ARAZİ TAZMİNATI NEDİR ?

Her ikisi de tazminat olarak geçer; tazminat oranlarının çarpıldığı tutar aynıdır. Özel hizmet tazminatı maaşın esas unsurlarından biridir; arazi tazminatı ise istisnai bir ödemedir, faydalanabilmek için yukarıda sayılan şartların oluşması gerekir.
  13. mr.dnby

KBS düzelmiş arkadaşlar, bir bakın isterseniz.
  14. mr.dnby

2 aylık süre cayma süresi. İlk kesinti olduktan sonra isteyen çıkabilir.
  15. mr.dnby

Mutemet Arşivi 4/B Çalışan Personel BES

Gelir vergisinden düşülmeyecek zaten devlet %25 katkı yapıyor.
  16. mr.dnby

Form aktarma için 14 Nisan son gün, kılavuza göre.
  17. mr.dnby

Mutemet Arşivi Geçmişe Dönük Çocuk Parası Ödemesine ait Bordro

Hocam ben geçmişe dönük çocuk yardımı verilebileceği görüşündeyim. Kanunen buna bir engel yok, emsal mahkeme kararları da var.
  18. mr.dnby

Yok artık abartmışlar. Adres istiyorlarsa cep telefonundan personelleri tek tek arasınlar. Ya da hepsi için Kkurumun adresini yazıp geçin gitsin, gereksiz bir bilgi, külfet sizin için.
  19. mr.dnby

Hocam ücretsiz izindekileri niye yüklüyoruz, ben yazmadım onları :) işe başladıklarında yazmamız gerekmez mi? Bir de şahıslar ayrıldıklarında 45 yaşını doldurana kadar her sene sisteme otomatik dahil edilecekmiş. Böyle bir şey var mı? Kim uğraşacak her sene bununla :huh:
  20. mr.dnby

Mutemet Arşivi KBS Maaş Bilgi Girişi - Kayıt Başarısız Hatası

Undefined hatasını ara sıra ben de görüyorum düzeliyor ama sonradan :)
  21. mr.dnby

Hocam 6740 sayılı kanun Ek Madde 2 de kapsam bence gayet açık. 45 yaşını doldurmamışlar sisteme dahil olur diyor. 45 yaş altı otomatik 45 yaş üstü manuel :)
  22. mr.dnby

45 yaş üstü personel eklenmeyecek, 45 yaş üstü kapsam dışı isteseler de sisteme dahil olamazlar.
  23. mr.dnby

Doğum tarihi sistemde yanlış gözükenler 45 yaş altı kesinti listesinde de gözükmüyor. Buna dikkat edin arkadaşlar. Doğum tarihlerini teyit ettirin.
  24. mr.dnby

Aynen hocam tek haneyi silip yazınca otomatik geliyor bilgiler.
  25. mr.dnby

Hocam çok eskiden kayıtlı olan elle girilen kişiler, olduğu gibi kalmış. Geçen hafta sistemde kontrol ederken başıma geldi. Personeldeki doğum tarihiyle, KBS'deki tarih farklıydı. KBS'den tekrar çağırınca kişinin doğum tarihi değişti; 1972 doğum yılı 1971 oldu. Bir ara maliye duyuru yayınlamıştı...
  26. mr.dnby

Benim şöyle bir sorum olacak: KBS'ye doğum tarihi yanlış girilmiş personelin kontrolünü yapabiliyor muyuz? 45 yaş altı rapor listesi, bizim sistemde gözüken doğum tarihlerini mi baz alıyor yoksa kişileri mernisten mi kontrol ediyor.
  27. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES Bireysel Emeklilik mutemetlik ayağı yapılacak işlemler

KBS'de olmayacak diye biliyorum. Bu form protokol yapılan emeklilik şirketinin sistemine internet üzerinden yüklenecek. En azından Halkbankasının sistemi böyle.
  28. mr.dnby

Hangi şirketle anlaşma yaptıysanız bu kişiyi şirkete bildirin ya da onların size sunduğu sistem üzerinden güncellemenizi yapın.
  29. mr.dnby

Aldığım duyum, KBS'ye veri girişi olmayacak. KBS ile protokol yapılan şirket arasında bilgi alışverişi olacak, güncellemeleri onlar takip edecek.
  30. mr.dnby

45 yaş altı olan herkes kapsamın içinde. Mevcut bireysel emekliliği olanlarda sisteme dahil edilecek.
  31. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES

45 yaş altı çalışan herkes kapsama dahil, statü önemli değil.
  32. mr.dnby

Mutemet Arşivi BES

45 yaş üstü kapsam dışı talep etseler bile katılamazlar.
  33. mr.dnby

Mutemet Arşivi tekniker unvanlı mühendis

Teknik ve sağlık hizmetler sınıfında bulunan bir personel üst öğrenim bitirirse bitirdiği üst öğrenimin; kadro göreviyle ilgili olması, kurumun görev alanıyla ilgili olması mevcut öğrenimin devamı niteliğinde olması, gibi şartları gerektirmez. Sadece bulunulan hizmet sınıfında...
  34. mr.dnby

Mutemet Arşivi Bes ten ayrılma dilekçe

305 kodunu referans tablosundan gördüm ancak kesinti kısmında daha gözükmüyor. Muhtemelen ilerleyen zamanda açılacak dediğiniz gibi olması gayet mantıklı
  35. mr.dnby

Mutemet Arşivi Memur Performansı Hk.

Mevcut performans sistemi uygulayan kurumlar örnek teşkil eder, oralarda durum nasıl anlatsın arkadaşlar herkes bilsin :)
  36. mr.dnby

Mutemet Arşivi Maşları yapksakmı ?

Biz hep 10'undan sonra yaparız.
  37. mr.dnby

Mutemet Arşivi Kbs Özel Hizmet Tazminatı Teknisyen

Doğrudur; zam ve tazminatları alır, ek gösterge ve ek ödemeden faydalanamaz.
  38. mr.dnby

Mutemet Arşivi Teknik hizmetler sınıfı personel ödemesi

Faydalanamaz. Maliyenin dikkat ettiği durum, bitirilen öğrenimin mesleki teknik olmasıdır. İktisat bölümü mesleki teknik olarak sayılmıyor. Örnek olarak kamudaki nadir ekonomistlerden biriyim, bu konuyu çok araştırdım bir çok şey öğrendim :) Bu görüş işinizi görür. [attachment=1044]
  39. mr.dnby

Mutemet Arşivi Ücretsiz İzinden Dönen Personelin Maaşı

RE: [ayır] Ücretsiz İzinden Dönen Personelin Maaşı Konu ile alakasız başlıklara yorum yapmayalım lütfen. Sormuş olduğunun durum ile ilgili daha önce açılmış bir başlık mevcut: https://www.maasmutemeti.com/forum/Thread-ayliksiz-izin-donusu-munferit-maas
Geri
Üst Alt